- 20 Eylül 2015
- 435
- 375
- 33
- Konu Sahibi PacemTeAmo
-
O haberi ben de gördüm midem bulandı.zavallı kız nasıl şok geçirdiyse bayıldı oracıkta.o şer.siz de serbest bırakıldı hayır illa tecavüz mü edecek??? ne diye sen serbest bırakıyorsun.biz de bu yasalar oldukça daha çoook türer bu pisliklerden.ben ünv 1.sınıftayken minibüste oldu.arkadan göğsümü ellemeye çalıştı.emin olamadım susutum.ikinci hamlesinde bi bastım çığlığı.cingar çıkardım döve döve attılar minibüsten.sessiz kalmamak çok önemli
Haberi gormedim, adamin suratini acik gosterdimi Tv? En azindan tanidiklarina rezil olur umarim. Pisliiik
geçmiş olsun canım. onu yapan kadar görüp de sessiz kalanlar da suçlu.Mobeseden olduğu için çok gözükmüyor zaten ama bulandırmamışlardı yüzünü galiba.. Ben adamın yüzüne dikkat edemedim bile
Gördüm bende haberi. allahın belası adalet. nerde haksız varsa onu baş tacı yapıyor. o kız taciz ettigi için adamı bıçaklasaydı eger kız şimdi hapisdeydi. ölümü hakediyor bu insanlar işkence çeke çeke gebermeyi.
Bu konuda yasalar öyle yetersiz ki.
isitme engelli bir kız 4 kişinin tecavüzune uğruyor ve hakim bu 4 kişiye en az cezayı veriyor,neden mi? kız tecavüz sırasında bağırıp çağırmadığı için. kız işitme engelli ya.
yani kadın olmak çok zor amiyane olacak ama hayatımız bir erkeğin azip azmamasına bağlı.
Herhalde taciz olayı yaşamayan yoktur. Nasıl bir igrencliktirBen de yaşamıştım üniversiteye giderken otobüste. Sabah Buca otobüsüne binmiş tim inanılmaz kalabalık 515 İzmir'de yaşayanlar bilir. Genç bir adam her yeri kıl içinde üstüme abaniyordu gözleri üzerimde pis şerefsiz. Sonra o kalabalık ta kalcami bir sıktı öleceğimi hissettim. Çığlık attım nasıl kotuydum. Ve adam otobüsün içinde aylardır benle sevisirken,Bodruma tatile giderken,arabamla gezerken iyiydik şimdi bu ne naz ne kaprisi dedi. Allahım delirdim tanımıyorum diyerek kendimi ifade etmeye çalışıyordum krizler geçirdim. Otobüsü bir karakola çektiler ve sonuç o sapik öylece suçsuz bulundu. Şerefsiz kopek o günden sonra ödüm patlıyor otobüs metro vs lerden (
Hani tecavüze veya tacize uğrayan biri olunca bazi kesim "eeee giyinirsen öyle adamı tahrik edersin" diyoya. O olayda ki kızın üstünde başında tahrik edici ne vardı acaba?
Ben devlete suç bulmuyorum. Yani buluyorum da devlet zurnanin son deliği. O adamın anne babasına dedesine amcasına hatta öğretmenine suç bulurum önce. Öğretilmemis arkadaş! İnsanlıktan nasip verilmemiş! Annesi erkek yapar demiş, babası aslan oğlum demek kız tavladin demiş, o bunu demiş şu bunu demiş... Ben sadece yazık diyebiliyorum. O adamın coluguna çocuğuna yazık. İnşallah ailesi tv de görünce tanımıştır da karısı boşanır, mahallede de rezil ederler inşallaaaahh.
Ben de aynı düşüncedeyim. öyle bir yasa şart.Aynen öyle maalesef.
Ben hadım edilmeleri taraftarıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?