Taciz...

ahaha çok güldüm bekar kadına kocana ve kaynana kendini ezdirip saldırmayın demen de çok komik
önce ben asla tacize uğramam yol değiştiririm yok çok bağırırım çağırırım deyip sanki tacize uğrayan kadınlar bunlara dikkat etmiyormuş gibi yaz sonra cevap verilince bu saçma sapan mesajı ekle
asıl sen cevap yazma bence

Ben baya devlet dairesinde amirimin tacizine uğradım defalarca, sözlü sadece, imalar saçma hareketler, saat ne zaman 5 olur çıkış olur bu beni odasına çağırır muhabbet etmeyeymiş ben senin arkadaşın mıyım mal, bir oldu iki oldu bir gün gene böyle çağırdı dedim işle ilgili birsey yoksa benim çıkmam gerek babam bekliyo dişçiye gidicez, aaa ne var dişlerinde aç bakayım, yok olur mu diyorum aç aç diyo bana, dedim ne münasebet jinekoloğa gidiyorum desem aç bakayım mı diyeceksiniz işiniz mi haddiniz mi bu ne cüret dedim çıktım

Bu konuda bir değil iki değil yaşadığım. Sözlü, dokunarak vs o kadar çok başıma geldi ki tiksiniyorum gerçekten.

İstanbulda arkadaslarla boğaz turuna gitmiştik bilet kesen adam para üstü verirken paranın üstüne iğrenç ötesi bişeyler yazmış ve numarasini ben bunu bogaz turu bitip başka yere gidince anladım.

Otobüste arkamda sacma sapan konuşup indikten sonra takip eden şerefi eksik herifin biri yüzünden bi ay kendime gelemediğimi, böyle bi durumla karşılaştığımda donup kaldığım icin rezil edemediğimi vs vs hatirladikca sinirim bozuluyo kendime de kızıyorum neden ses çıkaramadım diye

Rabnim sorsun hesabını hepsinden ve bütün bayanları da bu Allahtan korkmaz kuldan utanmazlardan korusun.

İşte ben ülkemden nefret ediyorum!!!
İsteseler yapamıcakları birşey yok ama birbirini yemekten başka birşey bilmiyor siyasetçiler.

Her konuda fikrini açıkça belli eden biriyimdir. Ama tacize uğradığımda sustum , konuşamadım. İğreniyorum bu zihniyetten. Allah kahretsin.

Hiç zannetmiyorum arkadaşım, keşkee keşkee dediğin gibi olsa.. Görüntüyü izleyip nihohohohohoo nasılda korkutmuşum kızı bak bakk nasılsa düşüp bayılmış muhahahaha diye gülmüş bile olabilir hanzo.
Ne oldu kızı elledin de. Çok g.t düşkünüysen kendininkini elle salak herif yaa..

Toplu taşıma aracı kullanmıyorum, cok cazgırım falan bunlar taciz yaşamamak için gerekli unsurlar mi? Arkadaşım bu ülkede yolu taşıma aracı kullanmayan kaç kişi var mutlaka hayatımızda bir dönem yada sürekli kullanmisizdir. Cazgirliksa ben otobüste o adama saldırıp kolunu ısırdı m ama tacizi de yaşamıştım. Yani kadının suçu yok öyle ahlaksız şerefsiz ler hr yerde var. Hiç kimsenin yaşamamasi dileklerimle..

Adalet nereye gidiyor belli değil... gecen gunler de yonetmelık değişti ve şuan kapalı cezaevlerınde cezasının 10 da 1 nı ceken acıga ayrılıyor... cezaları daha fazla arttıracaklarına insanları daha fazla suc işlemeye sevk ediyorlar.

Aslında kızın yüzünün kapatılması hata olurdu. Kız suçlu değil ki, utanılacak bir şey yapmamış ki yüzü kapatılsın. Adamın yüzü ise işlediği suç nedeniyle cezası henüz kesinleşmiş olmadığından kapalı.

Taciz toplum tarafından okadar siradanlaştıki artık ben hergün bi sapiıkla uğraşıyorum artık adamlar öyle bi hal almış ki orta yaş grubu özellikle sabahları işe giderken sürekli takip ediliyordumbir adam tarafından sessiz bi yerde yaklaştı Günaydın dedi ben çıkardım topuklu ayakkabimi ne gunaydini diye vurdum kafasına lkaçmaya başladı ve kacarken birde
manyak karı diye bağırıyordu utanmadan ben tabi arkasindan küfürler ettim birdaha o adamı hiç görmedim.yine bi olay yaşamıştım adam orta yaşlı her sabah görüyordum adamı laf atiyodu ben uğraşmak istemiyordum ve birgün yine beni birine gösterirken gördüm 155 aradım polis geldi adamı aldı şikayetçi oldum adamdan ve adam ertesi günü is yerime aracı gönderdi davayı çekmem için ikinci evliliğini yapiyomus 1 haftaya kadar adı çıksın istemiyomus adam 50 yaşında ve kuma alıyor aracıları kovmaktan beter ettim bi sapık için aracı olarak gelen adamlarla konuşacak birseyim yok dedim ve gittiler şimdi adam beni görünce kaçacak yer arıyor bunlar bu dilden anlar ya şikayet edeceksin yada ayakkabiyi indireceksin kafalarına

Ben sozlu yasadim insallah fiziki yasamam..Sozlu yasayinca ters ters bakiyorum ancak hani cok ciddi bir sozlu tacize ugrarsam direk polisi ararim

Bu adamı çükündende sallandırsalar içim soğumaz. Bu iğrenç herifler her yerde ve tacizin giyimi kuşamı yok mini etekliyi elleyip tahriğin arkasına sığınır bu andavallar ama farketmiyo işte her türlü giyimde pislik aynı pislik.

Başıma bi kere gelmesinin ardından baktım bağırıp çağırmak bir şey değiştirmiyor,metrobüste elimde toplu iğne tuttuğum zamanlar oldu. İki üç kişide o iğneden nasibini aldı. Onlarda sesini çıkaramadı,ödeşmek için küçük bir bedel ama bu ülkede kendi güvenini kendin sağlicaksın

bende yanım da bıber gazıyla gezıyorum...hoş özgecan aslanın elınde de bıber gazı varmıs

Son maddede belirttiğim gibi iyi insanlara denk gelmesem cazgırlık falan işlemez..çok var öyle kadın döven,saldıran psikopat..cazgırı yazmamın sebebi dışardan buna bulaşıp başıma bela almiyim falan diyorlardır belki :) kadının suçu olduğunu asla yazmadım,taciz eden kişi hem suçlu hemde psikolojik dengesi bozuk

Sözlü tacize çok ugradima ama çığırtkan biri olduğumdan oracıkta rezil ettim çoğunu ..adiler!! Soyu sopu kuruşun insallah

ben fiziksel taciz yaşamadım. inşallah da kimse yaşamaz. artık pek toplu taşımaya binmiyorum. arabayla gitmeye veya yürümeye çalışıyorum. toplu taşımalarda eğer araç çok kalabalıksa çantamı arkamdakilere önlem olarak hep popoma denk getirirdim. erkeklere arkamı dönmezdim. genç yaşlı demeden herkese tehdit gözüyle bakmak lazım. artık kimin ne yapacağı belli değil. ama tabi ne kadar önlem alırsan al başına gelebilir. yine de erkeklere arkanızı dönmeyin sıkışık otobüslerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…