- Konu Sahibi PacemTeAmo
-
insanlık ölmüş canımBende tramvayda tacize uğradım.
İttim adamı bağırdım çağırdım tutamadım kendimi sinirimden ağladım ama kimse tramvaydan atmadı. Kimse ne oldu ne yapıyosun bile demedi... İnen ben oldum tramvaydan...
insanlık ölmüş canıminş bi daha başına gelmez.gerçi kimsenin başına gelmesin
Kesinlikle!Aynen öyle maalesef.
Ben hadım edilmeleri taraftarıyım..
o şerefsiz adi köpeklerin yüzü bile kızarmazHerhalde taciz olayı yaşamayan yoktur. Nasıl bir igrencliktirBen de yaşamıştım üniversiteye giderken otobüste. Sabah Buca otobüsüne binmiş tim inanılmaz kalabalık 515 İzmir'de yaşayanlar bilir. Genç bir adam her yeri kıl içinde üstüme abaniyordu gözleri üzerimde pis şerefsiz. Sonra o kalabalık ta kalcami bir sıktı öleceğimi hissettim. Çığlık attım nasıl kotuydum. Ve adam otobüsün içinde aylardır benle sevisirken,Bodruma tatile giderken,arabamla gezerken iyiydik şimdi bu ne naz ne kaprisi dedi. Allahım delirdim tanımıyorum diyerek kendimi ifade etmeye çalışıyordum krizler geçirdim. Otobüsü bir karakola çektiler ve sonuç o sapik öylece suçsuz bulundu. Şerefsiz kopek o günden sonra ödüm patlıyor otobüs metro vs lerden (
Zaman zaman "acaba yeryüzünde tacize uğramamış kadın var mıdır?" diye düşündüğüm çok oldu...
Gözle tacizi geçtim. Sözle tacizi de bir kenara bırakalım... Dokunarak taciz konusunda bile o kadar cürretkar oluyorlar ki..Tüylerim diken diken oluyor... Daha bugün haberlerde 17 yaşındaki genç kızın tacize uğraması sonucu sokak ortasında bayıldığını gördüm... Midem buladı..İçim çok kötü oldu..
Sıra beklerken, otobüs beklerken, toplu taşıma araçlarında her gün binlerce kadın tacize uğruyor..
Evet ben de uğradım.. Merak ediyorum hiç uğramayan var mı ?
Bence yok...
İçim çok kötü. Bu konu hakkında yapabileceğimiz pek bir şey yok belki ama içimi dökmek istedim...
Yollarda tedirgin yürüyoruz. Tenha sokaklarda araba yanlarından geçerken kalbimiz ağzımızda atıyor,
otobüste tek kaldığımızda cep telefonuyla aramadığımız insan kalmıyor.. neden? Olur da bir şey yapma düşüncesi gelirse şoföre anında telefon karşısındaki insanın haberdar olacağını bilsin ve bir şeye yeltenmesin diye...
En çok ta neye üzülüyorum biliyor musunuz.. Bugünkü taciz olayındaki herif tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.. Bu herif aynı zamanda evli ve 2 çocuk babası...
öyle öyle büyük büyük konuşmayın hanım efendiBen çocukken bir tanıdığımız elini bacağımın üstüne koymuştu gidip babama söylemiştim eğer bunu saymazsak sanırım ben tacize uğramadım..(güzelimdir buarada aklına ucube gibi biri gelmesin:)
Sebepler
1-Hayatımda tanıdığım en şüpheci ve temkinli insanım(çocukluğumdan kalma)yolda yürürken arkama sağıma soluma bakarım tipi bozuk biri görürsem kaldırım değiştiririm , insanlara yaklaşırım vs vs saniyede 24432345 ihtimal üzerine düşünürüm yani kontrol manyağıyım ( genelde panik ataklılarda olur bu control freak durumu)
2-toplu taşıma kullanmıyorum
3-çok cazgırım biri bakışla taciz etse herkesin içinde ne bakıyosun diye bağırırım falan o iş elle tacize gitmez..
4-birde çok şükür Allah çok kötülerle karşılaştırmıyor demek ki..(en önemli sebep bu sanırım) çünkü manyağa den gelip dayak yiyen kadınlar var, trafikte falan..
öyle öyle büyük büyük konuşmayın hanım efendi
ne şanslısınız ki böyle bir tacize uğramamışsınız
ama o tacize uğradığınız anda şaşkınlıktan üzüntüden kızgınlıktan korkudan ne tepki veremeyeceğinizi bilmiyorsunuz cazgırlık edemiyorsun bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?