• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taciz...

İnan hatırlamıyorum ne yaptık orada , şoka girdim zaten yanımda bir sürü kız arkadaşım vardı üstelik.
Ya böyle durumlarda çığlık atılması gerektiğini düşünüyorum var gücünle bağıracaksın.
Evet bende oyuzden telefonumda 155 in numarasiniyazarim eger tenha bi yerse aramaya basmadan oyle yururum bi durum oldugunda hemen aramaya basayim diye cok korkunc hadsiz erkekler

Yaaaa gozyaslariyla okudum cok uzucu ama sen ne kadar saglam guclu bi insansin teyzelerine asiri asiriii sinirlendim hatta bugun bu uzuntu ve sinirle kesin uyuyamam onlarla gorusme bence onlar seni sarmaliycaklari yerde seni minicik en masum bebek halinle hirpalamislar onlardan teyze olsa ne olur kucucuk cocuga soylenecek laflarmi sen ne bilceksinki o yaslarimi hayal meyal hatirliyorum ben cocuk bile degilsin yani cok kucuk beneklikten yeni cikmis sayilirsin o dayim utanmadan evlenmis cocuk yapmis allahin cezasi acaba bir nebze pisman olup utandimi. Allah sana dunyada bu derdi verdi ama oteki tarafta sen cenneteyken bu kotulukleri yapanlar cehennemde azap cekicek allah bidaha kotulerle karsilastirmasin seni.

Teşekkür ediyorum...Cahil cühela yobaz insanlar işte ne düşüğneceklerdi ki başka. Erkek ne yapsa suç olmuyor maalesef...Her şeyi libidosu ile açıklayıp fıtrat deniliyor. Artık şaşırmıyorum o kadar çok duydum ki hatta o konuda da benzer şeyler yaşayan biri sürü üye yorum yazmış.
Hayatına da gönül rahatlığı ile devam ediyor tanınmış bir mali müşavir ve çok da dindar biri...

liseye gidiyordum, otobüs tıklım tıklım. yanımda bir adam cinsel organını bacağıma değdirdi. irkildim hop geri çekti. çantamda cebimde hep bıçak vardır benim sustalı. çaktırmadan çektim, tam bacağımın önüne koydum, bir daha dönerse diye. döndü, bıçak da batınca bu bir çığlık. herkes noldu diyor ama adamın gözünün içine bakıyordum dik dik. bana en ufak bir şey yapsa saplardım orada. ergeniz ya bir de. adam kaptan aç kapıyı kusucam dedi öyle attı kendini. velhası bıçak taşıyın ama göstere göstere dolanmayın.

İnan hatırlamıyorum ne yaptık orada , şoka girdim zaten yanımda bir sürü kız arkadaşım vardı üstelik.
Ya böyle durumlarda çığlık atılması gerektiğini düşünüyorum var gücünle bağıracaksın.

Her ne kadar şöyle yaparım böyle yaparım dense de insan bağıramıyor maalesef acayip bir şoka giriyor aptallaşıyor...
Birkaç sene önce işten geç çıkmıştım saat 7-8 falan hava karanlık. Arkamdan başı gözü kapşonla kapalı biri evin kapısına kadar takip etti. Korku filmerinde katilden canavardan kaçan insanlar gibi oluyor insan. O yolu nasıl yürüdüm anlatamam o kadar çok korktum ki sanki rüyadayım da hareket edemiyorum gibi zor zekat evin kapısına attım kendimi. Apartmanın kapısını açarken geldi kopasıca bir tarafını açtı durdu kaşımda hareketler yapmaya başladı o anahtarla kapıyı açmak hiç o kadar uzun sürmemişti...merdivenlere zor bıraktım kendimi...sonraki kaç gün sürekli arkamı kollayarak korku içinde işe gittim geldim...şimdi düşünüyorum şunu yapsaydım bunu yapsaydım diye ama o an akıl baştan uçup gidiyor çok büyük utanç ve korkudan dolayı...

liseye gidiyordum, otobüs tıklım tıklım. yanımda bir adam cinsel organını bacağıma değdirdi. irkildim hop geri çekti. çantamda cebimde hep bıçak vardır benim sustalı. çaktırmadan çektim, tam bacağımın önüne koydum, bir daha dönerse diye. döndü, bıçak da batınca bu bir çığlık. herkes noldu diyor ama adamın gözünün içine bakıyordum dik dik. bana en ufak bir şey yapsa saplardım orada. ergeniz ya bir de. adam kaptan aç kapıyı kusucam dedi öyle attı kendini. velhası bıçak taşıyın ama göstere göstere dolanmayın.
Ergenken benimde vardi bide onlar yasak kullsnmasi tak diye aciliyo cok hoslanirdim koluma sopa sokardim takip edenlere kafa tutardim zincirli sopam vardi annem bunlar ne diye kizardi. Aslinda cok merhametliyimdir kimseye tokat bile atamam sadece hava civaydi. simdi evde bicaktir bilmemne asla sevmiyorum. esimin tufegi var hic sevmem oyle seyleri ,kizmasa atmak isterdim oyuzden gozumun gormiycegi yere koydum.

Ergenken benimde vardi bide onlar yasak kullsnmasi tak diye aciliyo cok hoslanirdim koluma sopa sokardim takip edenlere kafa tutardim zincirli sopam vardi annem bunlar ne diye kizardi. Aslinda cok merhametliyimdir kimseye tokat bile atamam sadece hava civaydi. simdi evde bicaktir bilmemne asla sevmiyorum. esimin tufegi var hic sevmem oyle seyleri ,kizmasa atmak isterdim oyuzden gozumun gormiycegi yere koydum.
ben muşta ve biber gazıyla dolaşıyorum. geç saatlere kalacağım zamanda da jopumu alıyorum. evet hepsi yasa dışı doğru. tacizden ve tecavüzden kurtulabiliyorlarsa ben de pekala taşıdıklarımdan yırtarım.

Her ne kadar şöyle yaparım böyle yaparım dense de insan bağıramıyor maalesef acayip bir şoka giriyor aptallaşıyor...
Birkaç sene önce işten geç çıkmıştım saat 7-8 falan hava karanlık. Arkamdan başı gözü kapşonla kapalı biri evin kapısına kadar takip etti. Korku filmerinde katilden canavardan kaçan insanlar gibi oluyor insan. O yolu nasıl yürüdüm anlatamam o kadar çok korktum ki sanki rüyadayım da hareket edemiyorum gibi zor zekat evin kapısına attım kendimi. Apartmanın kapısını açarken geldi kopasıca bir tarafını açtı durdu kaşımda hareketler yapmaya başladı o anahtarla kapıyı açmak hiç o kadar uzun sürmemişti...merdivenlere zor bıraktım kendimi...sonraki kaç gün sürekli arkamı kollayarak korku içinde işe gittim geldim...şimdi düşünüyorum şunu yapsaydım bunu yapsaydım diye ama o an akıl baştan uçup gidiyor çok büyük bir utanç ve korkudan dolayı...
Evet o an insan aptallaşıyor biliyorum ben de öyle oldum çünkü ama ya apartmanda sıkıştırsaydı seni.
Ya kızlar ne olur dikkat edin en korktuğum şeylerden biri bu kabusum.Issız yerlerden gitmeyin.Apartmana girmeden arkanıza bakın girmeden evdekilere apartmana giriyorum diye haber verin .Valla insan evine girmeye korkarmı ya ben korka korka apartmana giriyorum.

5 yaşındayken komşumuzun 12-13 yaşındaki oğlu evine zorla kapatıp üzerimi çıkarmaya çalıştı benim cigliklarimà koşup kurtardilar hayal meyal hatırlıyorum ama sadece cigliklarimi..14 yaşındayken babamın çok yakın arkadaşı.. kardesim ben ve o vardik masada bacağımi ayağıyla oksadi korktum sicradim bi an napiyo diye kafami kadirip yuzune baktim pis pis siritiyordu ve nasıl bi igrenme anlatamam hemen kalktim ordan ama diyemedim kimseye ama hiç ayrılmadım annemin dibinden o adam olduğunda..17 yaşındayken dersanede son dersten sonra lavaboya gittim yalnizdim çıkışta kimse kalmamış koridorlarda ben sakin sakin inerken karşı sınıfta hep diyalog kurmaya çalışan bakıp duran bi erkek musvettesi vardı o çıktı karşıma ama resmen yapıştı bırakmıyor geçmeme müsade vermiyor bekle bi konuşalım vs diyor ama öyle konuşmak mi olur kollarımı tuttu iteklemeye başladı ben bi çığlık attım şok oldu kitaplarla vurdum fırladım kactim ordan bi daha da bana bakmadi..sadece bi yerleriyle düşünen mahluklarin Allah cezasıni versin..ama önce bunlara cezanın büyüğünü kanunlar vermeli..Hadım edilsinler

Lise zamanında bende yaşadım. 15 yaşında falandım sokakta yürürken taciz edildim. İğrenç bir şey. O kızı çok iyi anlıyorum. O p.çlerin anlık zevki ama kızlar, kadınlar bunu asla unutamıyor işte..

Ben tacizi babam ve amcamın gözlerinin onunde yasadim. onlar okulun bahçesindeler ikisi de öğretmen ben de okulun karşı kaldırımda yürüyorum okula gideceğim.bisikleti bir hayvan yanıma yanasti popoma elledi kaçtı. nasil bir çığlık bastım o anda hatırlamıyorum babamlar da gormus zaten onlar da koştu yakalamak için ama pislik uçup gitti sanki.

o kadar utanmistim ki, çok feci bir şeydi.

maalesef bende yaşadım hemde en fazla 12-13 yaşında bir çocuk tarafından çarşının ortasından popomu ellemeye çalıştı ama ben ani refleksle çekilip bağırınca koşarak kaçtı. dedim Allah senin belanı versin yaa kardeşim yaşındasın :(

Biber gazı şok cihazı bir de falçata taşıyın çantanızda, hatta hımbıl bir vücut değil çevik bir vücudasahip olun yakın dövüş taktikleri öğrenin, mühimmat tamam ama dövüş kısmı ben de eksik batmandan ankaraya geçince eşimle bende spora yazılıp ögrenicem, Türkiyede kadın olmak sürekli tetikte olmak demek, sadece savunma değil saldırıya da hazırlıklı olmalıyız diyorum, testislere çalışın ters bir durumda

Allah gani gani belalarını versin tacizcilerin tecavüzcülerin topunun evveliyatını s.....

ben de bunu düşünüyorum uzun zamandır, ne yapabilirim diye.

özellikle Özgecan vakasından sonra eşim de devlete adalete güven olmaz deyip beni teşvik ediyor, savunma sporlarını öğrenmem konusunda. Batıdayım ama yetişkinler için çok seçenek yok burada da.

toplu taşıma kullanan arkadaşlar özellikle kendilerini, koruyacak malzeme edinmeliler. çok küçükken okuduğum bir kitapta; genç yaşta çalışmaya başlayan bir kız vardı, teyzesi ona toplu iğne kutusu vermişti otobüste lazım olur diye. o sayfayı çok anlamamıştım, sonra kız otobüste tacize uğrayınca sokmuştu iğneyi hayvana, adam can acısını belli edemeden kaçmıştı. orada kız şunu öğrenmişti, kendi korumalıydı, ama bunu etraftan beklerse aciz duruma düşerdi, ya da kendi istedi derlerdi, çünkü çalışan kadını toplum desteklemiyordu...

Adalet nereye gidiyor belli değil... gecen gunler de yonetmelık değişti ve şuan kapalı cezaevlerınde cezasının 10 da 1 nı ceken acıga ayrılıyor... cezaları daha fazla arttıracaklarına insanları daha fazla suc işlemeye sevk ediyorlar.:110::mad::mad::mad::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

çünkü o kadar suçlu varki cezaevleri dolu.
bir şekilde boşaltıyorlar.

neden kendimden utanan ben oluyorum? onlar elini kolunu sallayıp hayatını yaşarken, utanmadan başka sapkınlıklar peşinde koşarken, neden utanan ben oluyorum, çıldırcam. 7 yaşında ekmek alıp evine giden bir çocuk, apartmanda mıncıklanak ne yapmış olabilir? suçum merdivenleri önde çıkmak mı? en kötüsü de küçükken anlamlandıramadığımız şeylerin şimdi taciz oldugunu anlamak.

aklımın kestiği zamanlarda yaşadıgım sözlü, eylemli tacizlerde de hep dondum kaldım. niye utanan benim, başından aşağı kaynar sular dökülüyormuş gibi hisseden benim, sanki ağzımı açarsam başıma bela alacakmışım korkusu yaşayan benim. böyle yaptıgımız, ağzımızı açmadıgımız için... neyse daha fazla bir şey yazamıcam. bundan sonra ne olursa olsun bagrıcam, caydırıcı cezalarımız olmadıkca bunların akıllanacagı yok. nolursa olsun bagırın kalabalıktan korkmayın. annesi, bacısı, eşi olan hala insanlıgını kaybetmemiş birileri bize sahip çıkar umarım. öbür türlü suçluluk duygusuyla yaşamak daha zor, hem de suçsuzken

ben artık "nolur benden önce insin" diye dua etmekten ziyade bagırıcam, aglamak yok güçlü bagırmalıyız.
Gerçekten tacize uğramayan kız diye bir şey olmadığına inanmaya başlayacağım artık.. "Normal bir Türk kızı" olarak ben de yaşadım. Yolda, orada, burada olan elle ve sözlü tacizleri hiç saymıyorum bile. İnanın bana onlar yakın akrabanızın tacizi yanında hiçbir şey değil ve en kötüsü, alıntıladığım mesajda arkadaşın yazdığı gibi, olayı anlayamamanız. Çünkü size zarar vereceğini hiç düşünmediğiniz bir yerden geliyor saldırı. Üstelik ben çok da küçük değildim 10-11 yaşlarındaydım. Amcamın sapık oğlu, ki kendisi o sıralar 18-19 yaşındaydı, sürekli arkamdan göğüslerime dokunurdu bana bir şeyler gösteriyormuş anlatıyormuş gibi yapıp.. Kucağına almaya çalışırdı sürekli. Bir tuhaflık olduğunu hissetmem ve ne yaptığını alamam için biraz zaman geçti.. Anladıktan sonra da hiçkimseye anlatmadım. Tek yapabildiğim kaçmak ve o bize geldiğinde saklanmak oldu.

Ondan sonra yakınımdaki hiçbir erkeğe güvenmedim. Diğer akabalarım, bababam, öğretmenim, hepsinden kaçtım. Göğüslerim koluma falan değecek olsa midem kalkardı. Zaman zaman hala da gelir o his. Yakında bebeğim olacak ve onu emzirememekten korkuyorum bu yüzden. :KK43: Bunları hatırlayınca erkek denen varlıktan midem bulanıyor.

14 yaşımdayken fiziksel tacize uğramışlığım var benim de. bana çanta satmaya çalışan adam, sözde çantanın boyunu ayarlayacağım diye defalarca göğsüme dokunmuştu da korkudan bir şey diyememiştim. oradan nasıl çıktım, hatırlamıyorum. maalesef yaş dahi gözetmiyor afedersiniz bilmem ne çocukları. üstünden 10 sene geçmiş, hala unutmadım.

Bugün 11 12 yaşındaki orta okul çocuğu kendisinden 8 9 yaş büyük ablasina(!) laf atabiliyorsa yasananlara çokta şaşırmamak lazım. Yada ölmek üzere olan yaşlı bir herif yoldan geçerken öpücük atabiliyorsa.. Eğitim sadece okulda verilmez. Aile ortamına,arkadaş cevresine çok dikkat etmek lazım. Hayvanın teki yolun ortasinda küfür edince neden o değilde biz utanıyoruz ? Yada zorla ellemeye çalıştığında neden ''napiyosun sen'' diyemiyoruz ? Biz ses cikarmadikca o hayvan hoşumuza gidiyor sanıp işi daha da buyutmuyor mu ? Nasıl olur bilmiyorum ama ''dur'' demek lazım.

Bu sabah genç bir liseli kız yürürken rkasında ki hayvanı gördüm. Servise binmek için sokağın başında bekliyorum bu arada ben. Ağzının sularının aktığını görüyorum yani o kadar kızı santim santim inceliyor pislik. Dedim ki bu kızcağızın döndüğü sokağa dönerse boşver servisi aries git peşinden bir güzel benzet. Yanımda biber gazım var. Baktım tipine gayet iyi döverim bunu tarttım kafamda.. Dönmedi ama durdu kızı izlemeye devam etti o kısacık bir an benimle göz göze geldi. Kafa salladım bayağı bildiğiniz o pisliğe kafa salladım. Yürüdü gitti.

Toy olanlar korkup ağlıyorlar tabii bende öyleydim. Ama şimdi resmen deli cesareti var atlar üstüne bir güzel döverim. Bunun çözümü yok. Caydırıcı bir yasa yok. Burası cinsel açlığın Afrika'sı Türkiye çünkü......:KK11:

hamileyken bile tacize uğrayan kadınlar var bu ülkede,neyi konuşuyoruz bilemiyorum.

suç acaba erkek çocuğuna fazla anlam yükleyen anne-babalarda mı? acaba onları daha bebeklikten pipini göster oğlum pipi neredeymiş diye büyüten sonra sünnet düğünü gibi baak en değerli yerini kestirdik erkek oldun gibi anlam içeren bir organizasyon yapan ya da sen erkek adamsın tabii evlenmeden kaç kişiyle beraber olacaksın hey aslanım hey diye yetiştiren anne-babalarda mı?

suç kimde cidden bilemiyorum.ama bildiğim tek şey olan biz kadınlara oluyor sokaklarda otobüslerde her yerde korku ile dolaşıyoruz.

Back
X