taciz

ozlemdenz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
1.238
778
38
30
kızlar merhaba.
dün eşim ben ve kız kardeşim otobuse bındık (buraları kısa kesıyorum) kısacası kız kardeşim tacize ugradı 15 yaşında. korkmus bısey dıyememıs yanımıza yaklastı sonra (otobus kalabalıktı) bıze söyledı. eşimde aynı yerde incez o cocukla dedı bekledık tam ınıyodu cocuk eşim tuttu yakasında inmiceksın sen bızle ınceksın dedı baya korktu cocuk. bı ıkı vurdu eşim. sonra bı yaşlı adam yapmaz o dıye konusmaya basladı eşim ona bagırdı bıraz sonra bı kadın başladı çemkirmeye! yapmadı bısey sızın kardesınız uydurdu falan fılan dıye. kardesım o yaşlı adama sanane demıstı. kadın taktı kardesınız duzgun konusmuyo dıye. yaptıysa o zman nıye bısey dememıste yanınıza gelınce dedı yalan söyluyo falan dıye başladı bagırmaya. korkmus olamaz mı dedım ben ama benı duymamamzlıktan geldı ( kavga boyunca) eşim kadının kocasına sustururmusunuz eşinizi falan dedı bayan ve yaşlı dıye pek bısey demedı ama onlar bagırmaya devam edınce mecbur bızde bagırdık. neyse cocugu tuttuk otobuste bagrış çağırışla. ıncegımız yere geldık çocuk ınmıcem ben dedı eşim döve döve indirdi. sonra o kadın aldı cocugu ( çocuk değil 29 yasında adammıs onradan öğrendık) kacırıyo bızden. tabi peşinden gttik yıne bagırma kavga gürültü. bıde bı genc cocuk görmüş olayı oda bızım yanımızda oldu arada bı polis lafı gectı bende aradım hemen geldı polisler. bu adamla kadın gitti. genc cocugunda tanık olarak numarasını aldık yolladık
tabi sonrası malum karakola gttik ifade çocuk subeye gıt hastaneye gt falan gece 1 e kadar ugrastık.
bikaç sorum var sizlere.cevaplarsanız sevınırım

1.taciz eden adam 29 yasında ve %55 engelliymiş. ama tacizi yapabılıyosa cezasını da cekebılır demı ? ceza almama gbı bı durumu cıkabılır mı ?
2.kamera var otobuste dava sonuclanınca yanı kanıtlayınca bız tacizi ben o yaşlı kadından şikayetçi olabılır mıyım? ne diye olabılırm?
3. taciz davalarının sonucu ne oluyor? ne cezası verıyolar hapis? para?

uzun yazdım okuyup cevaplarsanız cok sevınırım.
otobuste o adamın linç edilmesi gerekırken bıkac kısı onu korudu ve diğerleri sustu. sırf kardesım o an bagırmaya korktuğu için. işte boyle ınsanlar yuzunden taciz bıtmıyor..

Ulkede tecavuze bile ceza verilmiyor tacize bisey yapacaklarini sanmam. Ki engelli birine ceza vereceklerini hic dusunmuyorum.

Arkadaşım da otobüste tacize uğramış ve susmamış, babası da polisti otobüsü karakola çektirmiş şikayetçi olmuş senelerce uğraştılar çocuk 18 den küçük ve engelli imiş. Engeli elinde imiş ve avukatı engelini kullanmış engelli olduğu için istemeden dokundu falan diye. Arkadaşıma ailesi falan çok yalvardı affet diye. Neyseki arkadaşım geri adım atmadı çocuk ceza almadı ama siciline işledi yaptığı (yada ceza çok az bişeydi para gibi o yüzden ceza kısmını hatırlamıyorum)
Kardeşinize çok geçmiş olsun. O kadın ne diye savunmuş o pisliği akrabası falan mıymış?

yok ya hiçbişeyi değil. kardesımın konusmalarını begenmemıs cocugu savundu akıllı.
el yok yakınlasma var bızımkınde. kaynım konusmus aılesıyle onlar da yalvarmıs ama bu özrü olmayan bısey

ama bi işi var ? calısıyo hemde iyi bi gıda firmasında ?

Firmalarda engelli kontenjanı var .O şekilde çalışıyordur.Bir de %55 zihinsel engel az bir şey değil acaba yanlışlıkla mi dokundu kardeşinize ? Öyle ise ne bileyim affedin diyeceğim çünkü zihinsell engelli birini şuçlamak ne kadar doğru ?

yanlışlıkla olması mumkun değil. bikaç sefer olmuş. otobus kalabalıktı kardesım arkasını cama yaslamıstı adamda yanında ona dönuktu ve ıyıce yaklastı bıkac sefer de afedersınız sürtünmüş. adamın arkasında erkek vardı ıstese önunu erkege dönebılırdı ama kardesıme dönuktu. eger engelı sadece zıhınselse gercekten farkında olmadan yapmıs olabılır onu da mahkeme ortaya cıkarır zaten demı ?

Ortaya çıkar tabi.Kötü olmuş .Kardeşinize üzüldüm ama karşısındaki kişinin ceza ehli yok .Büyük ihtimal ceza almayacaktır.Ailesinden kimse yok muydu tek başınamıydı

Ortaya çıkar tabi.Kötü olmuş .Kardeşinize üzüldüm ama karşısındaki kişinin ceza ehli yok .Büyük ihtimal ceza almayacaktır.Ailesinden kimse yok muydu tek başınamıydı
tek basınaydı. biz çocuk şubedeyken ailesi gelmış kapıda beklemıs kaynımda yanımıza gelmek ıstemıs ama almamıslar ıcerı o ara konusmus aılesıyle nasıl özür dılesek falan demısler ama o da bunu özrü mü olur demıs hanı kavga olsa baska bısey olsa affedılır küçücük kız falan demıs. biz 1de cıktık karakoldan yoklardı yanı bız hıc konusmadık

Allah cezasini versin buneya ,cocuklari tek basina biyere yollayamaz olduk ,yakinimizda bile ,pisliklerya iyi yapmis esiniz ,kimiside zaten art niyetle biniyo bu araclara,ben orda olsaydim parcalamistim

Çalıştığı firmayı arayın şikayet dilekçenizide onlara gönderin.
Enazından ordakilerin başını yakamaz.

Mahkemenin vereceği karar belli olmaz emsal dava araştırın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…