ama onu yapabılıyo ? o zman engeli yok ? cildircamUlkede tecavuze bile ceza verilmiyor tacize bisey yapacaklarini sanmam. Ki engelli birine ceza vereceklerini hic dusunmuyorum.
yok ya hiçbişeyi değil. kardesımın konusmalarını begenmemıs cocugu savundu akıllı.Arkadaşım da otobüste tacize uğramış ve susmamış, babası da polisti otobüsü karakola çektirmiş şikayetçi olmuş senelerce uğraştılar çocuk 18 den küçük ve engelli imiş. Engeli elinde imiş ve avukatı engelini kullanmış engelli olduğu için istemeden dokundu falan diye. Arkadaşıma ailesi falan çok yalvardı affet diye. Neyseki arkadaşım geri adım atmadı çocuk ceza almadı ama siciline işledi yaptığı (yada ceza çok az bişeydi para gibi o yüzden ceza kısmını hatırlamıyorum)
Kardeşinize çok geçmiş olsun. O kadın ne diye savunmuş o pisliği akrabası falan mıymış?
zihinsel sanırım. fiziksel hiçbısey görunmuyoAdamın nasıl bir engeli var ? Zihinsel mi fiziksel mi
Zihinsel ise ceza almazzihinsel sanırım. fiziksel hiçbısey görunmuyo
sanırım zihinselEngeli ne? zihinsel engelli mi?
Zihinsel ise ceza almaz
ama bi işi var ? calısıyo hemde iyi bi gıda firmasında ?zihinselse yapacak bişey yok. Ceza almaz. Geçmiş olsun.
ama bi işi var ? calısıyo hemde iyi bi gıda firmasında ?
yanlışlıkla olması mumkun değil. bikaç sefer olmuş. otobus kalabalıktı kardesım arkasını cama yaslamıstı adamda yanında ona dönuktu ve ıyıce yaklastı bıkac sefer de afedersınız sürtünmüş. adamın arkasında erkek vardı ıstese önunu erkege dönebılırdı ama kardesıme dönuktu. eger engelı sadece zıhınselse gercekten farkında olmadan yapmıs olabılır onu da mahkeme ortaya cıkarır zaten demı ?Firmalarda engelli kontenjanı var .O şekilde çalışıyordur.Bir de %55 zihinsel engel az bir şey değil acaba yanlışlıkla mi dokundu kardeşinize ? Öyle ise ne bileyim affedin diyeceğim çünkü zihinsell engelli birini şuçlamak ne kadar doğru ?
yanlışlıkla olması mumkun değil. bikaç sefer olmuş. otobus kalabalıktı kardesım arkasını cama yaslamıstı adamda yanında ona dönuktu ve ıyıce yaklastı bıkac sefer de afedersınız sürtünmüş. adamın arkasında erkek vardı ıstese önunu erkege dönebılırdı ama kardesıme dönuktu. eger engelı sadece zıhınselse gercekten farkında olmadan yapmıs olabılır onu da mahkeme ortaya cıkarır zaten demı ?
tek basınaydı. biz çocuk şubedeyken ailesi gelmış kapıda beklemıs kaynımda yanımıza gelmek ıstemıs ama almamıslar ıcerı o ara konusmus aılesıyle nasıl özür dılesek falan demısler ama o da bunu özrü mü olur demıs hanı kavga olsa baska bısey olsa affedılır küçücük kız falan demıs. biz 1de cıktık karakoldan yoklardı yanı bız hıc konusmadıkOrtaya çıkar tabi.Kötü olmuş .Kardeşinize üzüldüm ama karşısındaki kişinin ceza ehli yok .Büyük ihtimal ceza almayacaktır.Ailesinden kimse yok muydu tek başınamıydı
teşekkür ederimÇalıştığı firmayı arayın şikayet dilekçenizide onlara gönderin.
Enazından ordakilerin başını yakamaz.
Mahkemenin vereceği karar belli olmaz emsal dava araştırın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?