Taciz

Toplu taşıma taksiden daha güvenli bence, doğrusunu yapıyorlar.

Gidilir niye gidilmesin, insanlar otobüste yolda gözlerini dikip baktığı için gidilmiyor aslında. Yoksa Almanya'da herkes toplu taşıma kullanıyor, ufak şehirlerde araba zaten çok az, taksi aliskanligi nerdeyse hic yok. Gece eğlencesine ya bisikletle, tabanvayla ya da toplu taşımayla gidiliyor. Toplu taşıma geceleri de dolu haftasonlarında kimse kimseyi rahatsız etmiyor. İnsanlar güzel güzel kimse nereye gittiklerini yargılamadan , trende otobuste süslü püslü! şekilde eğlenmeye gidiyorlar. İy ki burda değilsin yoksa kime bakacağını şaşırırdın.

Toplu taşıma varken neden taksiye binmek zorunda olsun ki insanlar? Ben hiç anlamadım o kısmı, ne anormalliği var yani?

Toplu taşıma varken neden taksiye binmek zorunda olsun ki insanlar? Ben hiç anlamadım o kısmı, ne anormalliği var yani?

Anormallik yok, normallik var aslında.
Yalnız taksi bulmak da bir zor, çok fazla taksi yok bir de herifler yol kenarına bakmadan geçip gidiyor durdurmak da zor Taksi işi garabet yani, büyük şehirlerde bile garabet. Oyalana oyalana çıkayım nasılsa taksi yakalarım diyp yakalamaya güvenmeyi valla geç kalırsınız benden söylemesi :)

Yoldan geçen taksiye ölsem binmem yalnızken zaten. Durak taksisi olsun mümkünse de tanıdık duraktan olsun.

Orasi Almanya Burası Türkiye. Ayriyetten ben toplu taşımayı özellikle Istanbul'a geldikten sonra kullanmamaya başladım neredeyse. Her aksam otpbuse binip milleti izlemiyorum. Kendi aracımi kullandım. Taksilerdede bir problem yaşamadım henüz. Bu yüzden garip geldi ben toplu taşımaya 5-6 kere binmisimdir oda gece eglenmeye giderken degil bilmiyorum. Zaten cokta guvenli gelmiyor sizin aksinize bindiğimde daha cok rahatsız oldum. Bu yuzden garip geldi

Çok sıktın ve uzattın sana mesajında hakaret mi var dedik. Yeter. Ben kendim için söyledim onu amma bulaştın.

İş hayatından yılmamı sağlayan sebeplerden biridir imalı veya aleni tacizli söz yada davranışlar..
Teyze hakkında diyecek söz bulamadım.. Muhtemelen eşi tarafından çok yaftalanmış bu sözlerle ve böyle davranma hakkını bulmuş aklınca belki..
Ama yazık ki toplum olarak psikolojik bozukluk had safhada..

Dimi yaa. Koskoca üç bira eder bi taksi parası. Bizim evden gitmeye kalksan rahat bir 50'lik rakı parası çıkar cepten valla.
Aman sanki her eğlenceye gidenin cebinde balya balya para oluyor
Biz konsere giderken otobüsle giderdik, cepte 10-20 tl'den fazlası yoktu.
Ne yapalım yani, paramız yoktu diye eğlenmeyelim mi? Zenginler de hemen taksi tutun deyip çıkıyorlar.
Bizim şehrimizde taksi yaygın değil, fiyatlar da uçuk. Şimdi bile binmem yani.

Taksi her zaman yalnız bir kadın için daha tehlikelidir zaten, boşver binme. Ben konsere bile giremeyip fuar açıkhavanın önünde çimlere yayılıp müzik dinlediğimi bilirim. Param yok diye eve mi kapanayım?

Allahım gerizekalisi. Saç bass dalamadınız mi ya.Ağzını burusmus ağzını burnunu kirsaydiniz. Ne demek ya. Sananane. Ister onu beklerim ister sunu beklerim. Hem acik giyindiysem sanane. Sen ilk once acikta kalmis beynini kapat. Allahin bunagi.Gerizekalı bunakk.Vallahi ben 2 3 senedir sokakta hanfendiligi falan bıraktım. Baya baya öküz gibi bişey diyene sesim çıkıyor.

Alakasız ama. Geçen marketteyim.kasada olmuş 1 milyon kisı. 1 tane kasiyer bakıyor diğerini de acmiyorlar. İnanmazsınız kimsede gıkını cikartmiyo. Ben girdim sıraya iste. Dedim hanfendi.başka kasiyer yok mu. Hemen açtılar.Bayanlar benim size acizane tavsiyem bırakın hanfendiligi falan. Vallahi başka türlü onlara kukremesem kendi başımı yicem.

Ayy sinir oldum yaaa

Taksi her zaman yalnız bir kadın için daha tehlikelidir zaten, boşver binme. Ben konsere bile giremeyip fuar açıkhavanın önünde çimlere yayılıp müzik dinlediğimi bilirim. Param yok diye eve mi kapanayım?
Demek ki kapanacaksın kardeş Bak tacize de uğrarsın çıkma evden, gadının yeri evi. Hadi annem

Sep geçmiş olsun mu desem ne desem bilemedim
Sana da süpriz olmuş zira ağzının payını birgüzel verirdin
Hadsiz kadın
İnsanlar başka insanlar üzerinden egolarını tatmin etmeye ne meraklı

Hıııı, piki o zaman... Yanımda kocam yokken benim sokakta işim ne zaten.
Gadının yeri gocasının yeridir tabi.
Ya dolmuşlardan, otobüslerden tırsar hale geldim zaten. En son Nisan ayında gece, 10'da otobüse binmiştim, 2-3 kişi vardı, nasıl korktuğumu anlatamam. Manyakça şeyler geçti aklımdan, bana saldırırlarsa nasıl kaçarım diye konum hesaplaması yapıyordum koltukla kapı arasında.

Bizim ev son durakta, sen bi de beni düşün. Her seferinde birileri kalsın son durağa kadar diye dua ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…