- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.885
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Hiii anladım. Bende de bıçak var.
Bir kadına da bu yakışır zaten. Ne o simsiyah.
Hiiih bende onu hatirlamaya çalışıyorumKasaturaysa idare eder
Demi yaniii süslü püslü olsun ki kadın olduğumuz belliolsun
Hiiih bende onu hatirlamaya çalışıyorum
Öncelikle geçmiş olsun. Bırak laf atmayı gözlerle bile rahatsız edici bakmak tacizdir!. Net!! Kadınlar bunu yaptığında kızmaktan önce oturup anlatasım geliyor. Sen bana bunu yaparsan, kadınlığımın, bedenimin, kıyafet seçimimin bana ait olduğunu kabul etmezsen, daha çok ağlarız haberlerdeki taciz, tecavüz haberlerine..Evet taciz edildim. Hem de bir hemcinsim tarafından.
Dün akşam eşimle dışarı çıkalım dedik. Araba bendeydi, o da servisle gelecekti. Biraz erken gitmişim, bostanlının göbeğinde barlar sokağına çıkan bir sokağa park ettim. Gideceğimiz yere öneceden karar vermediğimiz için eşimi bekleyeyim dedim. Arabada sigara içmediğimiz için indim, arabaya yaslandım, bi sigara yaktım telefonla uğraşıyordum.
O sırada annem yaşında bir kadın mırıldanarak bişey söyledi yanımdan geçerken. Adres ya da bişey soruyor sandım, "efendim anlayamadım" dedim. "P......gini mi bekliyorsun" dedi daha yüksek sesle. Şok oldum, kala kaldım bişey diyemedim. En son ağzımdan kısık bir "ne diyorsun sen be" cümlesi çıktı. Kadın kahkaha atarak yürümeye devam etti. Elim, ayağım titredi, çok sinirlendim, ne olduğumu şaşırdım. Bütün akşamım zehir oldu.
Gayet modern görünümlü bir kadın, tanımadığı, ilk kez gördüğü bir diğer kadını para karşılığı fuhuş yapmakla itham etmekten çekinmiyor. Nasıl bir millet olduk biz?
Bu ilk değil, son da olmayacak biliyorum ama bıktım, bunaldım, sıkıldım. Karşı cinsten defalarca gördüğüm tacizlerden de, hemcinslerimin bu tarz tacizlerinden de sıkıldım. İnsan olmayı ne zaman öğreneceğiz merak ediyorum. Yolda beni yatırıp bilmem ne yapmak isteyen adamların sözlerinden, toplu taşımada dibime kadar girip taciz edenlerden, teyzelerin cehennemde yanacağıma dair vaazlarından, sahilde koşmaya ya da bisiklete binmeye çıktığımda peşime takılan adamlardan, evime kadar takip edenlerden, kişisel alanlarıma tecavüz edenlerden bunaldım.
Bu sadece benim derdim değil, hepimizin derdi. Kadın olarak bu ülkede yaşamak eziyet. Lütfen çocuklarınıza kendinden farklı olana saygı duymayı öğretin artık. En azından iki üç nesil sonrası kurtulsun.
Bi daha olursa elinden kimse kurtulamaz ben sana güveniyorum
Neden zorla durdurup polis cagirmadiniz hakaretten. Keske yapsaydinizBi anlasam. Nefret kustu resmen kadın.
Deli değildi. Gayet normal bir insandı ama psikolojik sorunları olduğu belli.
Neden zorla durdurup polis cagirmadiniz hakaretten. Keske yapsaydiniz
Kocaniz geldiginde bahsederdiniz o da esimin az otesindeydim ben de duydum derdi . Yalanci sahitlik mi evet. Ama haketmis pislikNeye dayanarak şikayet edeceğim ki? Şahit yok, delil yok.
Kocaniz geldiginde bahsederdiniz o da esimin az otesindeydim ben de duydum derdi . Yalanci sahitlik mi evet. Ama haketmis pislik
Ben boyle konularda illa ki sahit yok diye insanlarin cezasiz kalmasini kabul edemiyorum. Vicdanen rahat olunmayacak bir durum olmazdi. Gecmis olsunYok o benim yapabileceğim bişey değil. Sahtekarlığa girer. Eşim de kabul etmez zaten böyle bişeyi.
Ben boyle konularda illa ki sahit yok diye insanlarin cezasiz kalmasini kabul edemiyorum. Vicdanen rahat olunmayacak bir durum olmazdi. Gecmis olsun
bu sebeple heryerde muzik dinliyorum kulaklıgım olmadan cıkmıyorum birini beklerken alısveris yaparken bakkala bile gitsem mutlaka yanımda.. salak salak insanların konusmalarını duymuyorum insanlarla baglantımı dısarıda dahi olsam boylelikle en aza indiriyorum ve hayat daha guzel geliyor..birilerinin ne giydigiyle ne yaptıgıyla ilgilenmekten baska isi gucu olmayan hayata gelis amacları sadece bundan ibaret olan basit insancıklar birilerinin nasıl giyinip cıktıgıyla ilgilenemeyecek kadar kendimle mesgulum boyle insanlara birseyde anlatamazsın anlıycak kapasite yokki olsa kimseyi rahatsız etmiycegini bilirler
Neden sustun sep,neden peşinden gidip sen de az o...değilsin baksana konuşmana diyemedin,o kim ya kim,valla ben sinir oldum,ben olsam peşini bırakmaz çatır çatır kavga ederdimEvet taciz edildim. Hem de bir hemcinsim tarafından.
Dün akşam eşimle dışarı çıkalım dedik. Araba bendeydi, o da servisle gelecekti. Biraz erken gitmişim, bostanlının göbeğinde barlar sokağına çıkan bir sokağa park ettim. Gideceğimiz yere öneceden karar vermediğimiz için eşimi bekleyeyim dedim. Arabada sigara içmediğimiz için indim, arabaya yaslandım, bi sigara yaktım telefonla uğraşıyordum.
O sırada annem yaşında bir kadın mırıldanarak bişey söyledi yanımdan geçerken. Adres ya da bişey soruyor sandım, "efendim anlayamadım" dedim. "P......gini mi bekliyorsun" dedi daha yüksek sesle. Şok oldum, kala kaldım bişey diyemedim. En son ağzımdan kısık bir "ne diyorsun sen be" cümlesi çıktı. Kadın kahkaha atarak yürümeye devam etti. Elim, ayağım titredi, çok sinirlendim, ne olduğumu şaşırdım. Bütün akşamım zehir oldu.
Gayet modern görünümlü bir kadın, tanımadığı, ilk kez gördüğü bir diğer kadını para karşılığı fuhuş yapmakla itham etmekten çekinmiyor. Nasıl bir millet olduk biz?
Bu ilk değil, son da olmayacak biliyorum ama bıktım, bunaldım, sıkıldım. Karşı cinsten defalarca gördüğüm tacizlerden de, hemcinslerimin bu tarz tacizlerinden de sıkıldım. İnsan olmayı ne zaman öğreneceğiz merak ediyorum. Yolda beni yatırıp bilmem ne yapmak isteyen adamların sözlerinden, toplu taşımada dibime kadar girip taciz edenlerden, teyzelerin cehennemde yanacağıma dair vaazlarından, sahilde koşmaya ya da bisiklete binmeye çıktığımda peşime takılan adamlardan, evime kadar takip edenlerden, kişisel alanlarıma tecavüz edenlerden bunaldım.
Bu sadece benim derdim değil, hepimizin derdi. Kadın olarak bu ülkede yaşamak eziyet. Lütfen çocuklarınıza kendinden farklı olana saygı duymayı öğretin artık. En azından iki üç nesil sonrası kurtulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?