Taciz

Aklıma daha önce siyasette yazdığınız İzmir modern şehir.Şortumun üstüne askılı badimi giyer çıkarım ,kimse de bakmaz,laf söylemez ,o yüzden modern şehir yazmanız geldi..Laf atmak için yazmadım İzmir e yanlış anlaşılmasın,bu tür olaylar her bölgede var,yaşanılan bölgeyle alakası yok,benim örtüme nasıl kimsenin laf atma hakkı yoksa,başkasının giydiği şort ,mini etek te kimseyi ilgilendirmemeli.

Nefret ediyorum pis zihniyetli insanlardan!! 3 yıldır yaşadığım apartmanın kapıcısı bildiğiniz sapık.. Bakışları inanılmaz rahatsız edici.. resmen adam gözle taciz ediyo.. Bikaç olay daha önce oldu artık çöpü atmaya bile kapıyı açmıyorum ya önceden koyuyorum ya da gece eşim atıyo unuttum falan diyorum.. Sabahları onunla karşılaşmamak için işe geç kalıyorum.. Etek elbise falan zaten nerdeyse asla giyemiyorum onun yüzünden.. Adam normal pantolon gömlek giysem ona bile bakıyo çünkü.. Ve son olarak sabah başıma gelen olayı anlatayım hemen ve sizlerden bi fikir istiyorum.. yine evden o pislikle karşılaşmamak için geç çıktım etek giydim (diz altı hatta daha uzun kloş bi etek) kapıyı açtım bu merdivenlerden iniyo (asansör yok) günaydın dedi günaydın dedim.. bir asma katı indi ben ard arda inmemek için oyalanmaya çalıştım eşim evde olduğu halde adamın üstüne hem alt hem üst kilidi 3er kez kitledim.. gayri ihtiyari arkamı bi döndüm alt katın merdivenlerinde durmuş bekliyo ben dönünce inmeye devam etti artık dayanamadım 'Allah Allaaaah hayret bişey falan' diye söylendim.. bu ışık hızıyla aşağı indi ben öyle diyince.. 5 katı indim kapının orda durmuş bekliyo!! arkamdan beni gözleriyle yediğini kalıbımı basarım.. Bu olay gerçekten sabrımı taşırdı.. eşime bu güne kadar söylememiştim olay çıkmasın diye ama artık söylemeyi düşünüyorum napıyosa yapsın yeter gerçekten.. Ama eğer bi daha böyle bişeyle karşılaşırsam -ki eminim yarın öbür gün yine aynı şey olucak- ben öncelikle tepki vericem ciddi şekilde!! Yüzyüze bakıyoruz yaa abi diyorum adama insan konduramıyo önce sonra ayıp olur diye çekiniyo belki ben yanlış anlıyorum diye ama yok artık yani ayıbı biz yapmıyoruz böyle sapıklar yapıyo!! Allah belasını versin inanılmaz sinirliyim!! Eşim de az önce işe giderken aradı kapıyı da üstüme kitlemişsin sabah aklın nerdeyse diyo şakalaşıyo ne bilsin .. sustum kaldım.. akşam konuşimmi nasıl söylenirki bu bi fikir verseniz ???

İzmirin bu konularda açık görüşlü bir şehir olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz sanıyorum. Zaten bu yüzden şaşırdım, beklemediğim bir tepkiydi. İlk kez başıma geldi böyle bir olay. Gerçi izmir halkı olarak son zamanlarda alınan göçten hiç memnun değiliz. Son altı ayda sadece istanbuldan 16 bin kişi izmire göçmüş. Haliyle insan profili de etkileniyor durumdan.

Evet ben hala şortumu askılımı giyip çıkıyorum. Bir dengesizin lafı yüzünden kendi istediğim, içinde rahat olduğum şeyi giymekten vazgeçmeyeceğim ki. Siz nasıl başınızı örtme konusunda özgürseniz kimse lafsöyleyemezse bana da şortum eteğim konusunda söyleyemez. İyim tarzım kimseye beni taciz etme hakkı vermez.

Üç sene neden sabrettin ki sen?

Benim de böyle bir sapığım vardı. Apartmanın altındaki markete mal getiren plasiyerlerden biri. Uzun bir süre izledi. Bekardım o zaman. Nereye gitsem görürdüm herifi. Ama bakışlar böyle bi pis, bi sapık gibi.

Suyla uğraşmayı çok severim ben. Bir gün aldım kapıcıdan hortumu site içindeki çiçekleri ağaçkarı falan suluyorum. Bu karşıdan izliyor yine. Sinirim tepeme çıktı başladım bağırmaya. Anan bacın yok mu senin, ne biçim adamsın. Utanmıyor musun böyle izlemeye falan filan deli gibi bağırıyorum ama. Çıtı çıkmadı o gün son oldu. Evlendi bizim siteye yerleşti hala beni görünce yolunu değiştirir, markete girer, kafasını çevirir falan. Manyak bu bulaşmayayım dedi heralde.

Tepkisiz kalma. Sen tepkini ver, gerekirse eşine söylersin.

İzmir Türkiye'nin en modern şehirlerinden biridir evet, bu görüşü paylaşan insanlar olarak hala aynı şeyi söylüyoruz.
81 il var Türkiye'de, bu tip olayların yaşanma sıklığını düşünürseniz zaten "e hani İzmir moderndi" temalı mesajlara pek gerek kalmaz. Her bölgede var ama bal gibi yaşanılan bölgeyle alakalı.

İstanbul Caddebostan'da binde birken Fatih'te ellide bir oluyorsa bölgeyle alakalıdır değil mi mesela :)

Do sporları ile uğraşanlar öyle kafa göz herkese dalamıyorlar =)))
Ben de profesyonel Karateciyim ancak işler mahkemelik olunca karşı taraf sizden davacı olabiliyor ve haklı da olsanız çok ağır cezalar alabiliyorsunuz, iki kez başıma geldi ve haklı olduğum halde tazminat ödedim

Geçmis olsun... Ne denilirki böyle insanlara.. Saygi evet, bi çok insan yoksun bundan. Ne terbiyesizlik, sokakta gördügün hiç tanimadigin bir kadina böyle bir sey demek.

Aklima su geldi: Kizim henüz 7-8 aylikti. Böyle yanaklari tombis, renkli gözlü sevecen bi bebekti yavrum. Kayinvalideye gitmistik ve bebek görmeye gelmisti bir grup kadin. Birisi aldi kizimi kucagina ve 'ayyyy ne o..... seysin kiz sen boyle' diye guya sevdi akli kisir kadin. Neye ugradigimi sasirdim, nasil tepki verecegimi sasirdim. 'Ne diyosun sen ya, o nasil sevme oyle' dedigim gibi aldim cocugumu ciktim odadan bidahada götürmedim yanlarina. Densiz sey, aklima geldikce sinirleniyorum..

Söylememen hata.
Olduğu gibi anlat
P*zevenk herif

Küçükken beni de öyle sevmeye kalkmış biri bende renkli gözlü tombik bişeymişim
Ne zilli o.... Tarzı bişey demiş annem basmış tokadı

Aslında normalde böyle bişeye susacak biri değilim.. Saokakta tekme tokat adamlara girişmişliğim otabüslerden adam attırmışlığım var.. Ama bu olay biraz tuhaf, adam samimi ve iyi davranıyo bi taraftan espriler falan yapıoyo 'abi yok mu falan diyo eşim için ben bişey soracaktım falan diyo eşimle de iyi anlaşıyo.. ilk zamanlar heralde ben yanlış anlıyorum diye düşündüm..iyi niyetli bi adam sadece kaşı gözü ayrı oynayan birine biliyim anlatamıyorum adamın tutumu değişik 'günaydınn efendiim' falan diyo mesela bi taraftan gözüyle kesiyo öyle birisine de diyemedim işte ne var ne bakıosun diye bugüne kadar.. Yani kendini iyi göstermeye çalışan biri.. vukuat çıksın istemedim apartmanda bağırsam mesela sabah eşim evde dışarı çıkıcak kavga çıkıcak hatta eşim biraz fazla sinirlidir olay adli vaka olabilir korkuyorum.. ya da apartmandakiler falan bilmiyorum işte yaa ilk defa böyle bi tacize sessik kalıyorum bunu yabancı birisi yapsa sadece baksa bile yolda kavga çıkarırım ama bu adama tepki veremedim işte Ama bu etek altı kesme muhabbeti geçen hafta da olmuştu artık sabrım taştı gerçekten gözümü karattım!! Ama nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum

O zaman dediğim gibi şimdilik eşine hissettirme. Bir sabah çıkarken sakin bir şekilde, biraz yaklaşıp tepeden bakarak "x efendi iyi hoş adamsın da şu bakışlarından hiç hoşlanmıyorum, kendine çeki düzen vermezsen işler farklı bir boyuta girecek" de, cevap vermesine müsade etmeden çık binadan. Devam ederse söylersin eşine. Konuşmaya çalışırsa ben söyleyeceğimi söyledim der durmaz yanında yürürsün.

Küçükken beni de öyle sevmeye kalkmış biri bende renkli gözlü tombik bişeymişim
Ne zilli o.... Tarzı bişey demiş annem basmış tokadı

Eline saglik, keske bende yapabilseydim. Hala aklima geldikçe sinir oluyorum.
Ne bilim bi anda öyle duyunca sok oldum kaldim, ne diyecegimi bilemedim. Hiç tanimadigim bayanlardi çogu, ondan oldu sanirim, hazirliksiz yakalandim..

Tamamdır aynen böyle yapıcam çok sağol canım.. Valla elim ayağım titriyo sinirden yaa.. Bi de bunun oğlu var 19-20 yaşlarında.. o da konuşurken bile yere bakan çok efendi bi çocuk.. Böyle insanlar ne yiyo ne içiyo da böyle sapıklaşıyo anlayamıyorum gerçekten..

Andropoza falan girmiştir

Eline saglik, keske bende yapabilseydim. Hala aklima geldikçe sinir oluyorum.
Ne bilim bi anda öyle duyunca sok oldum kaldim, ne diyecegimi bilemedim. Hiç tanimadigim bayanlardi çogu, ondan oldu sanirim, hazirliksiz yakalandim..

Valla Allah beni karşı karşıya getirmesin çocuğuma biri öyle dese yolarım

Şu "Arabistana gidin" yüzyılın saçma salak lafı,hangi ceviz beyinliden çıktıysa ve hala daha,hala daha hangi mantıkla,hangi sarhoş zihniyetle söyleniyo inanamıyorum.
Yani okadar traji komik bi söylem ki..
Duymaktan ve saçmalığından kusasım geliyo

Beğenmiyorsanız avrupaya gidin diyen fındık beyinlinin küs olduğu kardeşinden çıkmış olması muhtemel.

Beğenmiyorsanız avrupaya gidin diyen fındık beyinlinin küs olduğu kardeşinden çıkmış olması muhtemel.
Onu da duysaydım aynı şeyi söylerim hanımefendi.
Kimse, ülkesinden, kimseyi kovamaz..
Ben,sen,o farketmiyo,Avrupa'ya da gidersem kendim giderim,Arabistan'a gidersem de kendim giderim..
Ama geri gelirim.Çünkü burası benim vatanım.
Ayrıca ülkesinin tahsis ettiği kimlikte dini İslam yazan ve dininin gerekliliğini yerine getiren bi insana Arabistana git demek nasıl bi beyin tutulması merak ediyorum.

Eee tartışalım mı şimdi? Kimlik olayına hiç girmeyelim bence. Konuyu da dine getirmeleyim. Böyle şeyler yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…