Taciz

Ayipmis diyolla. Ben yürürken içmem. Ama bir yerde duruyorsam,oturuyorsam içerim. Yürürken sigara icene kadın erkek farketmez uyuz olurum.
Aslında toptan içilmese, kimse içmese sağlık ve toplumsal açıdan çok daha iyi olur özellikle son nefesini çekip de toplu taşımaya binenlere uyuz oluyorum, erkekler çok yapıyor. Ama içiliyor yapacak bişey yok, herkesin kendi tercihi.

Bazı insanlar büyüklerinin yanın da sigara içmez saygıdan oturu yani yetiştiriliş tarzı öyledir bu da onun gibi birşey sanırım
O da olabilir ama özellikle sokakta içilmesine yönelik bir tepki o. Tuhaf.

"Allahım ben sinirli bir insanım. Bana böyle tipleri denk getirme, elimde kalırlar. Amin" diyorum bu tür konuları okuyunca. Abd'de yaşıyorum, bu tür tacizlere alışık değilim. Ama Türkiye'de çok olduğunı biliyorum. 3 hafta sonra Türkiye'ye geleceğim. Çok muhafazakar bölgelere girmediğim sürece şortumu da, kısa kıyafetimi de giyeceğim. Biri deli sinirimi attırırsa kendi düşünsün artık.

Hamile bayana bile yapılıyor..şok oldum. Sag sola bakındım polis veya guvenlik göremiyorum. Hamileyim git diyorum. Bagirsam beni hırpalar bebegime bişi olur diye korkuyorum..Kendimi taksiye atım. Otobusun gelmesini takside bekledim.. Taksi ci bile aramaya cıktı.. Cok korkmustum taksinin başına bişi gelmesindende.otobuse bindikten sonra sanki her tarafta aynı yüz ifadesi.... Hadi sıkısıya şimdi gelsinler... Ne igrencti ya

Bu zihniyetten kurtulabileceğimizi sanmıyorum artık
Git gide çığ gibi büyüyor geri gidiş
Daha geçen yıl, üzerimde kaban, ayağımda botlar, atkımdan yüzüm görünmüyor ama saçım kızıl diye taciz edildim İstanbul'un ortasında. 39 yaşındayım ben, öyle göze görkem genç kız falan değilim yani, insanlık bitti artık
Hele yolda sigara içiyorsan ayrı bir konu, sigara ile o... luğu ilişkilendirmek nasıl bir zihniyettir anlamıyorum, eskiden yani ben 20 li yaşlardayken bu kadar değillerdi, gençliğimde bu kadar tacize uğramadım ben, askılı da giydim, darda giydim yıllarca Aksaray'da Taksim'de çalıştım taciz edilmedim ama son yıllarda kaçamıyorum artık bundan ve nefret ediyorum. Hem kadınlar hem erkekler birilerine saldırmaya aç gibi dolanıyorlar sokaklarda.

ben şeyi merak ettim. yorumlarda çok sert, döver gibisiniz her zaman. gömüp duruyorsunuz insanları tabiri caizse. reel de neden sessiz kalıp dinlediniz.
valla klavye kahramanı diyorlar ya yeni bir yakıştırma olarak, bana öyle geldiniz. bana biri öyle dese ben onu orda gömerdim yani.

Sen yine de sakin olmaya çalış şampiyon =)
Burası 1 lira için sat komandosunun bıçakla katledildiği bir ülke, ben de sakin biri değilim ama dikkatli ol yine de , bu tür durumlarda en iyisi fazla muhatap olmamak

Bostanlıda okadar rahattımki bugüne kadar sanki kurtarılmış bölge gibi geliyordu bana. İnsanlarıda diğer yerlere göre daha nezih. Şuan okuyunca gerçekten çok şaşırdım. Heryere dağılıyor demek ki bu tip insanlar.

Yok sert bir insan değilim ben. Gerektiği yerde gereken yorumu yapıyorum sadece. Bana danışan yüzüne baktığım bir insan da olsa, burda ekranın arkasında da kalsa ne yorum yapacaksam onu yaparım. Klavye kahramanı yakıştırması çok çirkin.

Şimdiye kadar bir tacize sustuğum olmamıştır. Tekvandocuyum adamlara tekme tokat giriştiğim bile oldu. Ben ondan şikayetçi olurken adamın da benden şikayetçi olduğu oldu. Konunun başından beri yazıyorum kadının giyim kuşamından, yüz ifadesinden beklemediğim bişeydi. Bulunduğum sokakta hiç hiç beklemediğim bişeydi. Hazırlıksız yakalandım, kısa bir andı tepki veremedim. Zaten -yine bir çok kez yazdığım şeyi yazayım- tepki vermediğim için kendime sinirlendim.

Kadın tam bostanlı teyzesi tipliydi zaten. Şaşkınlığımın en büyük sebebi o sanırım.

Geçen sene bir arkadaşım tatile yanıma geldi. Hadi dedik gezelim,tozalım, bodrumun tadını çıkaralım.

Motor üstündeyiz, ben kullanıyorum. Adamın biriyle kafa kafaya çarpıştık. Arkadaşım kapalıydı. Adam arkadaşımı aşağılamaya başladı işte defol git buradan, arabistanda yaşa vs vs

Biz de tam tersini yaşadık ahaha. Sonra etraftakiler gelip, adamın üstüne sanane milletin giyiminden diye yürüyünce tırsıp geri adım atmak zorunda kalmıştı Allah'ın manyağı

İster açık ol ister kapalı, kafadan kontak heryerde. Belli bir kriter yok. Amaç başkasını ezikleyip anlık tatmin yaşamak.
Geçmiş olsun in vino veritas

yok bence benim tabirim o kadar çirkin değil. zira ciddi anlamda sert yorumların. ama tutup da o kadar ahlaksızca laf atması kadının hiç idare dilecek bişey değil.
pişmanlığın olduğuna göre basiretin bağlanmış sanırım. bir de tekvandocu olsam biterdi o kadın. bir daha kimseye böyle yaklaşamazdı. ben o kadına çok pis sinirlendim çünkü..

1.50 boyunda65 yaşında bir kadına tekvando teknikleriyle saldırsam elimde kalırdı muhtemelen. Tekvando saldırı değil savunma sanatıdır zaten.

Yorumlarımın sert olduğunu hala düşünmüyorum. Sadece lafı evirip çevirip dolandırmadan direkt söylüyorum. Gerçekler acıdır, gerçekleri söyleyince de sert geliyor size haliyle.

Turşu fıçısı nine ! herhalde kendisi de bir erkek eskort aramak için sokaklardadır !!!

Ülkemiz böyle. Bu tacizlerin sonu geleceğine emin değilim. Ülkede eğitim gelişmedikçe olmaz.

bir insan pislikse her türlü pisliktir bunun sizin giyiminizle vs alakası yok bence.. ben kapaliyim mesela markete gittim hic alakasiz bir teyze yanimdan gecerken kapkara giyinmissiniz karafatma gibisiniz cocuklar sizden korkuyor arabistana gidin dedi annemden bile büyük ..
tacizin her türlüsu basimiza geliyor pislikler.. kimse kimseyi kaliba sokmamali pis edepsiz kadin,
siz manukyanmisiniz deseydin

bende konser izlerken kadın tarafından resmen popom ellenmişti erkek sanarak döndüm baktım şokları yaşadım kadın nerdeyse 50 yaşındaydı napıyorsunuz dedim maşşallah dedi çok hoşşunuz hadi dedim belki ( iyi niyetimden ölcem) sevmiştir falan yok bi baktım okşuyor resmen o zamanki aklımla uzklaştım yapıştırsana bi tane var böyle sapık kadınlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…