Taciz

neden sasirdin ki bukadar burada acilan konulari en cok takip edenlerdensin. boyle bir ulkede yasiyoruz biz. en cok kadinin kadina zarar verdigi erkek zarar verdiginde kadinin kadini sucladigi bir ulkede...

Neden sustun sep,neden peşinden gidip sen de az o...değilsin baksana konuşmana diyemedin,o kim ya kim,valla ben sinir oldum,ben olsam peşini bırakmaz çatır çatır kavga ederdim

Normalde ben de en azından bir iki laf söylerdim ama kal geldi öyle işte. Ondan kızıp duruyorum kendime, sinirim geçmiyor zaten.

neden sasirdin ki bukadar burada acilan konulari en cok takip edenlerdensin. boyle bir ulkede yasiyoruz biz. en cok kadinin kadina zarar verdigi erkek zarar verdiginde kadinin kadini sucladigi bir ulkede...

Bu kadarı başıma gelmediği için belki, belki kendimi en rahat hissettiğim muhitte olduğum için.

Ben şuna kanaat getirdim;bu tiplerin çoğu aslında yaşamak istedikleri hayatı,giymek istedikleri kıyafetleri ve işte herneyse olmak isteyipte yapamadıkları herşeyi başkasında görünce içten içe sinsi sinsi kıskançlık yaşıyorlar yada cehalet başka bir açıklaması olamaz bunun.

Yoksa sokaktan geçen tanımadığın bir kadın ne hakla böyle birşey söyler ve üstelik bir de alaycı bir şekilde güler,ben kesin saçını başını yolardım.

Normalde ben de en azından bir iki laf söylerdim ama kal geldi öyle işte. Ondan kızıp duruyorum kendime, sinirim geçmiyor zaten.
Ben de öyleyim ,bazen ışık görmüş tavşan gibi donup kalıveriyorum,eve gidince de neden şöyle demedim böyle demedim diye kendi kendime sinir oluyorum.

Neyse geçmiş olsun,bir daha olursa susma lütfen.

Ben de bir keresinde nisanlimla birlikteydim dolasiyorduk, kadının biri yanımızdan geçerken "anası da kız evlat yetiştirdiğini saniyo" gibi bi laf etmişti.

Malesef böyle kötü kalpli insanlar o kadar çok ki. Keşke orda haddini bildirseydin hatta kolundan tutup kocan gelene kadar bekletseydin bi de kocan haddini bildirseydi "sen benim karıma nasıl böyle bi laf edersin" diye.

Kalplerinin kötülüğü dillerine vuruyo işte.
Ama seni anlıyorum o anın şaşkınlığıyla ne diyecegini bilemedin sen idrak edene kadar da defoldu gitti tabi.

Demek ki modernlik giyinmekle olmuyormuş

Ah keşke yanında olsaydım da girişseydik!
Sen yapmasan bile ben yapardım. Bak, sırıtmış ya gıcık gıcık; bir şey yapmayacağını bildiğinden. Halbuki şöyle bir temiz dayak yese ya da yemesine ramak kalsa bir daha ağzını açar mı?

Sıkma canını Seph, onun içinde zaten vardı, seni mülayim görüp sana kusmuş.

Bu sokakta sigara içme muhabbeti nedir arkadaşlar bilen var mı? Ya da ben mi bilmiyorum bi tek? Bir kadın sokakta sigara içince neden hoş karşılanmıyormuş gibi ilginç bir algı var? Buna ben bir tanıdığımız üzerinde şahit oldum, kadın sigara yaktı yolda, gidiyorduk, annesi de kızdı "sokakta sigara içme" falan şeklinde ikaz etti. Nedir bu?

Ay ben mulayim görünmem ki, hatta normal şartlarda canına okumuştum. Ama kilitlendim resmen. O görüntüden öyle bir şey beklemedigimden sanırım.

Ayipmis diyolla. Ben yürürken içmem. Ama bir yerde duruyorsam,oturuyorsam içerim. Yürürken sigara icene kadın erkek farketmez uyuz olurum.

Bazı insanlar büyüklerinin yanın da sigara içmez saygıdan oturu yani yetiştiriliş tarzı öyledir bu da onun gibi birşey sanırım

Konu cidden sinirlerimi bozdu. Görev yaptığım yerde oturuyorum ve istanbulun en berbat semtlerinden biri. Cts günü sınavdan çıktım evime geliyorum biri hocam dedi bakmis bulundum fotoragrafimi çekti o an farkettim mahallenin belali serserilerinden sil o fotoyu dedim silerim hocam falan dedi. Polise şikayet edecegim adını öğrenmedim ertesi gün okuldakilere anlattim ama ne olur ne olmaz kulaklarinda kalsin diye. 3 sene falan oldu ses seda çıkmadı gordum bu sene bulasmadi geçti gitti yanimdan. Bu olay subatta mi ne oldu yani ustumde kalın mont altimda normal pantolon vardi. Kadin olman yeterli yani.

Bir kitapda okudugumagore osmanli zamaninda tum kadinlar carsaaf giydikleri icin hayat kadinlari kendilerini belli etmek icin sigara icerlermis

Densizin teki vardır geçmişinden bir zoru. Yaşı var diyorsun aldırma kendince eğlenmiş işte, seni huzursuz etmek istemiş ve başarmış.

Belliki psikolojisi sağlam değil yok yere sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…