- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Geçmiş olsun.
Sanki daha da arttı açık giyinenlere, yolda sigara içen kadınlara, sevgilisini öpen kadınlara yada sokaktaki barlarda içki içen kadınlara olan tacizler. Bazen dışarı çıkasım gelmiyor ondan bu yaz sıcaklarında saçma sapan bakışlar asabımı bozacak diye. İşlerine geldiğinde anlayış ve hoşgörü diyenler nedense serbest hareket eden daha özgür kadınlara karşı hoşgörüsüz oluyor.
Muhtemelen yolda sigara içiyor ahlaksız dedi içinden ondan yapıştırdı geçti lafı. Bir de bundan zevk alıyor bu tip hadsizler. İyice berbat bir yere daha gidiyor beraber yaşamak zorunda kaldığımız insanlar. Cidden insanın içinden gelmiyor sokağa çıkmak ama daha da çok çıkmak lazım bunu biliyorum ama yine de sinirini de bozuyor insanın
He bekliyom, senin tanıdığın p...k var herhalde deseydin keşke.
Her alanda taciz ediliyoruz. Sokakta yürüyorum yollu diyorlar, biriyle yatarsan herkesle yatıyor o...u diyorlar.
Yatmasan herkesle yatıyor bir benimle yatmıyor o...u diyolar.
Kadınlar da puu rezil, gider diktirirsin diyor.
Yorum payllaşıyorum altına ayet yazıp taciz ediyorlar. Her şekilde taciz ediyorlar..
Mini giyiyorum senin Allahın yok mu kendine baktırmaya mı çalışıyorsun diyorlar, ülkeden her gittiğimde kendimi özgür hissediyorum.
Gel seni de götüreyim sefim
Erkek tacizine sessiz kalmamayı öğrendim. Tepki veriyorum. Ama bu bambaşka bişeydi. Beklemediğim bişeydi.
26 yıldır izmirde yasıyorum sureklı kızkıza bostanlıdaydık 3 yıldır sevgılım var kızkıza gece gezmelerını bıraktım gecen hafta hadı dedım değısıklık olsun çıktık. Ben hayatımda ılk defa bukadar rezıl bı aksam yasadım kadını erkeği butun bakışlar ustumuzdeydı bızde bostanlıdaydık. Bidaha da tövbe. korktum basıma bısey gelcek dıye. Bu ülkeden gıtceğim gunu sabırsızlıkla beklıyorum
Ruh hastasiymis o seph.
Bu taciz degil resmen bir ruh hastasi sarmis sana.Yer mekan ayrimi yapmam ama Bostanlida olmasina daha da sasirdim.
O anda kalkip kadinin ustune yuruyup saldirsan suclu oluyosun iste.Allahim aklima,sinirlerime mukayet ol.Cinnet getirtme bana.
eve dönerken taksı dolmuşa bındım taksı dolmustakılerde bellı ızmırlıler konuşmaya başladım bende nolmus buralara dıye. sofor bu sene bunu cok duymaya başladığını soyledı herkes sok oluyormuş musterılerden bırının kızıda yurt dışında yasıyormus her sene hevesle gelırdı cok eğlenıyor burda dıye bu sene sıkıntıdan çatladı dedi . artık ızmır eskı ızmır değil maalesef.Bostanlı bi de dimi. Çok acayip geliyor bana. Nasıl oldu, nasıl değişti buralar bile böyle. Biz ayda bir çıkıyoruz valla kızkıza. Baksınlar umurumuzda değil, yapacak bişey yok. Diyorum ya ben kısıtlanmayacağım. Onlar öğrenecek.
Sep, önceden beridir tepkisiz kaldığım bir durum olmadı bu taciz mevzusu.
Hiçbir şey yapamayacak olsam bile avazım çıktığı kadar bağırırdım "İmdat adam öldürüyorlar" diye ve o salakların panikle nasıl topukladığını izlerdim.
Şimdi daha sessiz kalıyor ve dönüp bakmıyorum bile, bi de sanırım daha normal(!) bir görünümdeyim artık.
Taciz sadece sokakta, toplu taşımada vb. değil üstelik Sep... Tv dizilerinde, komşuluk ilişkilerinde, akrabalar arasında, market alış-verişlerinde... Her yerde... O yargılayıcı bakışları hangi ortamda olursam olayım hemen tanıyorum ve rahatlıkla söyleyebilirim ki bunu kadın kadına daha çok yapıyor maalesef.
eve dönerken taksı dolmuşa bındım taksı dolmustakılerde bellı ızmırlıler konuşmaya başladım bende nolmus buralara dıye. sofor bu sene bunu cok duymaya başladığını soyledı herkes sok oluyormuş musterılerden bırının kızıda yurt dışında yasıyormus her sene hevesle gelırdı cok eğlenıyor burda dıye bu sene sıkıntıdan çatladı dedi . artık ızmır eskı ızmır değil maalesef.
Özellikle belirttim zaten bostanlı diye. Daha geçen sene genç kızların sahilde bikini üstüyle dolaştığı yer burası.
Ya kendimi senin yerine koyuyorum napardim diye sanirim tum ecdanini.... ortaya koyup uzerine yururdum sanirim ya da şoka girip kaliverirdim.Keske sikayet etseydin o anda.Keskee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?