Taciz

Bunağın tekiymis de geç uzuldugune değmez

Ahhh böyle durumlarda insanın şoktan dili tutuluyor, ağzına geleni söyleyip rezil etçen bakalım bir daha millete böyle gerzomatça laf edebiliyor mu?

Böyle durumlarda ben polisim gel bakalım konuşalım ayrıntılı derdin ne derdim ben olsam. Çok şükür uzun zamandır böyle tipler musallat olmuyor ama artık olursa kalakalmayacağım, onun dilinden konuşup kaşıyacağım.

Geçen akşam saat 9da evden çıktık bir arkadasimla bizde,azıcık süslenip puslendik tabi.
Otobüste öyle bir baktılar ki (kadınlar) gerçekten kendimi kötü kadın gibi hissettim.
Sonrasında otobüsten indik,caddedeyiz bekliyoruz arkadaş gelip alacak. Bir araba durdu önümüzde 2 erkek kaş göz yapıyor binelim diye
Toplum olarak gittikçe ruh hastası oluyoruz

O kadar kısa bir zamanda oldu ki, toparlayamadım. Şu anlattığım olayın tamamamı 30 saniye var yok yani. Sonra köşeyi döndü gitti. Peşinden gitmeyi de yediremedim kendime, ya da düşünemedim bilmiyorum.

Bence durum sizlik degil kadin normal degildir.Gecen gun cafede arkadaslarimla cay iciyorum bayanin biri bize soyleniyor duymadik saniyor ama gayet duyuyorduk.Mini etegimizi ,askili kiyafetlerimize kendince laf atip elestiriyordu.Her yerde boyel ruh hastalari var

Valla bana psikolojisi bozuk biri gibi geldi. Yaslilar bazen cok deli olabiliyor. Ustune deli deli gulmesi , bence bozuk psikolojiye isaret.
Bana da Karşıyaka'da olmuştu iş bankasının orda oturdum dalmışım karşıya bakarken bi kadın geldi yanıma yaşlı dedi bana mı bakıyosn? Anlamadım dedim. bana bakıyodun yaşlıyım diye mi baktın?ee sen de güvenme güzelliğine sen de böyle olcaksn dedi şok olmuştm psikolojiyle alakalı herlde

Kişi kendinden bilirmiş işi...

Abla kendi gibi sandiysa rakip görmüştür. .

Ben olsam sasirip kalmaz, korkma ben sizden degilim rahat ol bekle sen derdim :)

Ruh hastalığı değil o be güzelim, kendinden başkasına saygı duymama diyoruz biz ona. Bu kadın bu cümleyi bana söylemeseydi de içinden geçirecekti. Ya da mırıldanarak söyleyip geçecekti. Hasta falan değil. Hasta diye geçiştirmemeliyiz bu zihniyeti.

Genetigi bozuk toplumun zihniyeti kirli insanlari,bizden adam olmaz , gul gibi memleketin icine ede ede kiyamete gidiyoruz, ya gozunu herseye kapatip etrafindaki ahlaki dejenerasyonu kulturel erozyonu gormeden kendi kucuk dunyadan yasayip oleceksin, yada cekip gideceksin, mucadele etmeye kafaya takmaya basladinmi sayili olan sana verilen kisacik omru depresyonla savasarak gecirip heba edersin.
Ben artik herhangi birinden iyilik gorunce suphe eder irkilir oldum o derece alistirmisim kendimi insanlarin bozulduguna.

Kadın normal gelmedi bana çok anlamsız ne alaka? Acaba onun sözlüğünde sevgilini mi bekliosun fln demek mi bu cümle? Hani böyle kızarak tepkili mi söyledi yoksa tonlamasız ve sıradan bir şekilde mi bilemiyorum ama çok saçma yahu. Geçmiş olsun.

İnsanlar topluca delirdi herkes manyak. Teyze de manyakmış, takma. Taciz ülkenin kanayan yarası ve muasır medeniyetler seviyesine gelmemiz gereken binlerce kanayan yaradan sadece biri.

+1
Memleket zivanadan daha da bir cikti son 5 yildir sanki. Iyi yerelere gitmiyoruz.

Ben de hatırlarım uğradığım ilk tacizi, yine sokakta laf atma şeklinde...
Senle aynı yaşlardayız işte, orta 1 filanım, okuldan çıkmışım, servisten yarı yolda inmişim kırtasiyeye mi uğrayacağım arkadaşa mı anımsamıyorum. Oradan da eve geçeceğim.

Yüzünü gözünü hatırlamıyorum adamın ama 20den büyüktür yaşı, baya bi edepsizce bi şeyler söyledi sokak ortasında.
Okul formam var üzerimde, eteğim kısa - uzun ne fark eder, çocuğum daha yani bacağımın neresine ne laf atabilirsin?!
İlk ve son kez orada öylece sessizce donakalmıştım.

Sonrasında bir kez bile sessiz kalmadım.
Bu da bir diğer nokta zaten:
TACİZE SESSİZ KALMA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…