Taciz

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
98
Önceki konumda anlatmıştım tacize uğradım (fiziksel) ve şahıs yakalandı bir gün yatıp çıktı yarın davam var daha önce bu tür dava açan oldu mu nası l bir yol izlemeliyim birde ben o gün çok utandığım için ifademi düzgün veremedim ağladım sürekli ifadede memur kalçamı sıktığımı yazmış ama bacak aramdan elini sokmuştu o gün o şokla ve ağlama kriziyle anlatamadım bayan memur istedim yoktu erkeğede doğru düzgün anlatamadım çok utandığım için.

Yarın ifademi değişip nedenleriyle sunsam hakime sorun olur mu kızlar nasıl bir yol izlemeliyim akıl verir misiniz?

Bayan memur gelmesi gerekti aslında
Savcıya durumu anlattın mi peki
Yarın ifadeni düzgün verebilirsin

Hic bi sorun olmaz..onceki konunu okumadim olayi net bilmedgm icin burda yazdgna gore yorum yapicam.bahsettgn olay tck daki 105/1 cinsel taciz sucuna grer.sikayet uzerine kovusturma yapilir ve 3 aydan 2 yila kadr hapis veya adli para cezasyla cezalndrirlir.kolluga yani polise verdgn ifade cok da onem arz etmemekte.hakim ifadesi bu yuzden var.insanlar olayin sicagyla korkuyla polise ilk ifadesini yanls yada eksk verebilir.bu yuzden bi skntin olmasn hakime herseyi apack en basndan anlatabilirsn.bayan polis olmadgi icin utandgn ve olayin sokuyla eksk ifade vermsim dersn.bi sknti olmaz.asil ifaden mahkemedeki beyanlarin olur ve onlar dkkate alinir.gecms olsun.

Bayan memur gelmesi gerekti aslında
Savcıya durumu anlattın mi peki
Yarın ifadeni düzgün verebilirsin
Yaşadığım yer küçük ve gece 11 gibi ifade verdim o yüzden yoktu yarın direk duruşmada mı söylesem hiç bir fikrim yok hayatımda ilk defa duruşmaya gireceğim nasıl işliyor bilmiyorum

Çok teşekkür ederim yarın utanmadan sıkılmadan anlatacağım her eyi o pislik Cezasız kalmaz umarım

Ailemde çok baskı kurdu vazgeçmem için ama vazgeçmiyorum ve umarım cezasını alacak bugun bana bunu yapan yarın bi gün neler yapar düşündükçe sinirim bozuluyor öyle bir insanı nasıl salarlar zaten aklım almıyor

yukarda yazılmış; sandığından güçlüsün. şikayet etmişsin. bunun bile ne kadar önemli bi adım olduğunun farkına var. o kadar kadın var ki maalesef susan ya da susturulan.
lütfen sakin ol ve olanı ve hissettiklerini anlat.

anlamadım; ailen neden baskı kurdu vazgeçmen için. tövbe yaa. biri benim tanımadığjm birini taciz etse bile dünyayı dar ederim kaldı ki kendi kızım...

Ailen neden vazgeçmeni istiyor?umarim en ağır cezayı alır pislik

Ailene ,öte beri ne dere rağmen susmamışsın , tebrik ederim öncelikle. O an şoktaydım erkek memurdan utandım dersin.

Tacizde herhangi bir şahide ya da ispata ihtiyaç yok, hakimler de özel eğitimli oluyo ve senin gibi mağdurelere anne baba gibi yaklaşırlar genelde. O yaparken utanmamış sen anlatırken neden utanasın anlat hakime alsın alabildiği kadar cezayı pislik herif.

Mesajlarınız için teşekkür ederim ama iyi halden indirim alır falan diyorlar ben ceza almasını istiyorum eğer öylecr onu salarlarsa ve başıma bela olursa neyapacağım cidden bilmiyorum şahsı tanımıyorum en son onu tespit etmeye gittiğimde Abisini görmüştüm polise sataşıyor du beni saatlerce çıkarmadılar karakoldan yarın koruma talep edeceğim açıkcası korkumuyorum desem yalan olur

Çok geçmiş olsun öncelikle, umarım o pislik hak ettiğinden de fazla ceza alır. Şikayet etmekle çok iyi yapmışsın devam et arkasında dur mahkemede de anlat söyleyemediklerini hiç çekinme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…