- 18 Kasım 2012
- 167
- 64
- 98
- Konu Sahibi StayStrong
-
Bayan memur gelmesi gerekti aslındaÖnceki konumda anlatmıştım tacize uğradım (fiziksel) ve şahıs yakalandı bir gün yatıp çıktı yarın davam var daha önce bu tür dava açan oldu mu nası l bir yol izlemeliyim birde ben o gün çok utandığım için ifademi düzgün veremedim ağladım sürekli ifadede memur kalçamı sıktığımı yazmış ama bacak aramdan elini sokmuştu o gün o şokla ve ağlama kriziyle anlatamadım bayan memur istedim yoktu erkeğede doğru düzgün anlatamadım çok utandığım için.
Yarın ifademi değişip nedenleriyle sunsam hakime sorun olur mu kızlar nasıl bir yol izlemeliyim akıl verir misiniz?
Yaşadığım yer küçük ve gece 11 gibi ifade verdim o yüzden yoktu yarın direk duruşmada mı söylesem hiç bir fikrim yok hayatımda ilk defa duruşmaya gireceğim nasıl işliyor bilmiyorumBayan memur gelmesi gerekti aslında
Savcıya durumu anlattın mi peki
Yarın ifadeni düzgün verebilirsin
Çok teşekkür ederim yarın utanmadan sıkılmadan anlatacağım her eyi o pislik Cezasız kalmaz umarımHic bi sorun olmaz..onceki konunu okumadim olayi net bilmedgm icin burda yazdgna gore yorum yapicam.bahsettgn olay tck daki 105/1 cinsel taciz sucuna grer.sikayet uzerine kovusturma yapilir ve 3 aydan 2 yila kadr hapis veya adli para cezasyla cezalndrirlir.kolluga yani polise verdgn ifade cok da onem arz etmemekte.hakim ifadesi bu yuzden var.insanlar olayin sicagyla korkuyla polise ilk ifadesini yanls yada eksk verebilir.bu yuzden bi skntin olmasn hakime herseyi apack en basndan anlatabilirsn.bayan polis olmadgi icin utandgn ve olayin sokuyla eksk ifade vermsim dersn.bi sknti olmaz.asil ifaden mahkemedeki beyanlarin olur ve onlar dkkate alinir.gecms olsun.
Canım, sen o utanma, senin ne suçun var; o pislik utansın, rezil rüsva olsun inşallah.
Ayrıca sen sandığından daha güçlü birisin. Tebrik ederim, bir benim mi başıma geliyor, ne beterleri var; nasıl uğraşıcam ben diye korkup, çekinmeyip şikayetçi olduğun için.
Ailemde çok baskı kurdu vazgeçmem için ama vazgeçmiyorum ve umarım cezasını alacak bugun bana bunu yapan yarın bi gün neler yapar düşündükçe sinirim bozuluyor öyle bir insanı nasıl salarlar zaten aklım almıyor
anlamadım; ailen neden baskı kurdu vazgeçmen için. tövbe yaa. biri benim tanımadığjm birini taciz etse bile dünyayı dar ederim kaldı ki kendi kızım...
Ailen neden vazgeçmeni istiyor?umarim en ağır cezayı alır pislikAilemde çok baskı kurdu vazgeçmem için ama vazgeçmiyorum ve umarım cezasını alacak bugun bana bunu yapan yarın bi gün neler yapar düşündükçe sinirim bozuluyor öyle bir insanı nasıl salarlar zaten aklım almıyor
Ailemde çok baskı kurdu vazgeçmem için ama vazgeçmiyorum ve umarım cezasını alacak bugun bana bunu yapan yarın bi gün neler yapar düşündükçe sinirim bozuluyor öyle bir insanı nasıl salarlar zaten aklım almıyor
Asıl susup kabullendikce başımıza bela oluyo bu pislikler. Sustukca aziyolar nasılsa bişey olmuyor diyeBaşıma bela olurlar diyr annem vazgeçmemi istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?