Tacizciyle karşılaşmak.

K_G

Noktalama iş. ve paragraflar yazının mimikleridir.
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
1.594
2.858
133
31
Seneler olmuş bir olay. Bir taciz olayı. 13 yaşındaydım.

Şimdi 22 yaşındayım. O adamı yolda gördüm bugün. Kanımın donduğunu hissettim.

Ölmüştür belki diye düşünüyordum. Yaşıyordu. Ayaktaydı, sağlamdı.

Adamın yüzü gözümün önünden gitmiyor.

Paylaşmak istedim sadece.

Bu kadar.

Bikaç kere taciz görmüs biri olarak psikolojinizi anliyorum ama bunlar insan icine çıkmamalı ya

Reactions: K_G
Lafın gelişi adam...

En çok da şu düşünce beynimi zaptediyor.
"Benden sonra birine daha yapmış mıdır?"

Bendede olmustu buna benzer bi olay. Gercektende tam kelime ´ kanimin dondugunu hissettim´ olur.
Beynimden vurulmusa donmustum o an.

Ne yapmisti zamaninda?

Allah çocuklarımızı korusun..

Bendede olmustu buna benzer bi olay. Gercektende tam kelime ´ kanimin dondugunu hissettim´ olur.
Beynimden vurulmusa donmustum o an.

Ne yapmisti zamaninda?

Elle taciz.

Ben ne yaşadım biliyor musun , seneler önce beni takip eden adam ki yüzünü asla unutmam çocuktum ve korkmuştum, beni yanına çağırmıştı kaçmıştım her neyse karşı binamıza, sonra da karşı dairemize taşındı. Neyse kaç yıl geçti aradan odam aşağıda kalıyor benim , odamın camının önünde durmuş camdan bakıyormuş, annemin arkadaşı görmüş.
Sapık herif. Bir de bu adam hacı. Hacca gitti, defalarca kez umreye gittu. Aklıma geldi sinirlendim yine.

Ay inanmıyorum ya, çok kötü!
Adam oradan taşındı mı sonra? Ya da siz taşındınız mı?

Sonra adamı rezil ettiler mi mahalleye?

Bu herif benim apartmana taşınsa ben çıldırırdım herhalde.

Bu cinsi sapigin hala disarda ne isi var.. Allah bilir sizden sonra kac kisiye tacizde bulundu.. elini kolunu sallaya sallaya gezebiliyo demekki pislik..

Bikaç kere taciz görmüs biri olarak psikolojinizi anliyorum ama bunlar insan icine çıkmamalı ya
Bu cinsi sapigin hala disarda ne isi var.. Allah bilir sizden sonra kac kisiye tacizde bulundu.. elini kolunu sallaya sallaya gezebiliyo demekki pislik..

Değil mi ama? Bu adamlar dışarıda normal normal dolaşıyor. Aile babası oluyorlar. Bazılarımızın kocası, babası, çocuğu, abisi oluyor.
Bu herifin eşi biliyor mudur kocasının tacizci olduğunu mesela? Belki o kadın da buraya üyedir.
İçimizdeler, iç içeyiz bu tacizcilerle.

Seni taciz ettikten sonra cezasini cektimi ? Yani sustunmu yoksa konustunmu

Canım annemin arkadaşı söyledi ama bir kaç gün sonra, hani o anda bana mesajla bildirse aniden çıkardım. Benim babam çok ters adam ve babam sigara içerken görmüş onu safım gelmiş diyor ki H.... de aklını bahçe ile bozdu bu saatte çiçekleri suluyor. O anda da eminim beni izlediğine. BabaM konduramaz ki adam sabah namazı için bile camiye giden bir adam.
Ne yazık ki hala karşı dairede çünkü ikimizin de kendi evi. Ben en büyük hatayı o ilk tasındıgında tepki vermemek yaptım ama çocuktum işte.
Ailemle değilim ve görmüyorum yüzünü. Ama neler hissettin çok iyi biliyorum. Umarım bir daha görmezsin...

Seni taciz ettikten sonra cezasini cektimi ? Yani sustunmu yoksa konustunmu

Sustum.
Maalesef ki sustum.
Hiç kimseye anlatmadım.

Adamın ailesini ve işten çıkartılacağını; çocuklarının bir günahı olmadığını düşündüm. Fazla iyi niyet. Fazla saflık. Çocuktum işte...

Yüzünü görmemene sevindim...
İyi insanlar, herkesi kendileri gibi iyi sanarlar.
Beni gerçekten anlayabilecek insanlar olduğunu bildiğim için buraya konu açtım. Tacizsini sonradan gören tek ben değilimdir herhalde, diye düşündüm. Teşekkürler.. Umarım.

Bende sustum yillarca :) belkide bu yuzden yillarca kendime guvensizligim bu yuzden allah boylelerinden cocuklarimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…