• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tacize mi uğradım

Avatarınız beni benden aldı onu söylemeden geçemicektim😂
Konunuza gelince belki kadının normal yapışı böyledir herkese karşı; şaplak, özel bölge flan biraz enteresan tmm ama.. kadın sonuçta karşıdaki de nasıl bir taciz olabilir ki? Masaj yapma, rahatlatma amaçlıdır belki uzun uzun sürdü dediğiniz de.. huylanıyorum oradan vs diyip rahatsızlığınızı belli edebilirdiniz zaten bence. İşini riske atmak istemez diye düşündüm böyle birşey yapıp.

Hiç krem vermediler dumanlar çıka çıka eve giderdim yakardı seansı 🤷‍♀️

Şahsen bana bir kere vermislerdi. Seansımın sancılı gectiği bir gün, kadın elime krem sıkıp bunu özel bölgelerinize sürün demisti. Zaten giyinip soyunduğum bir oda vardı, o odada kendi isimi kendim görmüştüm normal olarak.

Avatarınız beni benden aldı onu söylemeden geçemicektim😂
Konunuza gelince belki kadının normal yapışı böyledir herkese karşı; şaplak, özel bölge flan biraz enteresan tmm ama.. kadın sonuçta karşıdaki de nasıl bir taciz olabilir ki? Masaj yapma, rahatlatma amaçlıdır belki uzun uzun sürdü dediğiniz de.. huylanıyorum oradan vs diyip rahatsızlığınızı belli edebilirdiniz zaten bence. İşini riske atmak istemez diye düşündüm böyle birşey yapıp.

Teşekkür ederim arkadaşın biri korkmuş, değiştirdim şimdi.

Bilmiyorum da , bi dahaki sefere o varsa girmiycem napim 🤷🏻‍♀️

Şahsen bana bir kere vermislerdi. Seansım sancılı gectiği bir gün kadın elime krem sıkıp, bunu özel bölgelerinize sürün demisti. Zaten giyinip soyunulan bir oda vardı, o odada kendi isimi kendim görmüştüm normal olarak.

Bana hep veriyorlar krem ama, tüm bacağıma özel olarak bu kadar uğraşan görmemiştim.

Hayat kötü kolla g.tü diye boşuna demiyoruz 🤦🏼‍♀️
İşin şakası bir yana rahatsız olduğunuzu hissettirseydiniz keşke. Toparlardı kendini. Siz sessiz kalınca cesaret almış gibi geldi. Allahım heryerdeler evden dışarı çıkmaya korkar olduk kadınlar olarak.

Back
X