- 21 Şubat 2020
- 43
- 50
- 3
- Konu Sahibi Mononoke hime
Üye de erkek gibi geldi bana
İkinci üyeliğimi bildirdim. Doğrulayabilirm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üye de erkek gibi geldi bana
He kurban niye o zaman acıdan mutlu oluyonHiç alakam yoktur valla
Bunlar hep ozguvensizliktenŞaşırdım herhalde normal, herkese yapıyorlar diye düşündüm.
Suizan yapıyosunuz. Nedenini bilmiyorum ama lazerde de gülesim geliyor napayım?He kurban niye o zaman acıdan mutlu oluyon
Kız amaaaaan boşver senin hakkından bu son lazer yapan hatun ablamız gelir zaten boşver anam gül geç işte bol bolSuizan yapıyosunuz. Nedenini bilmiyorum ama lazerde de gülesim geliyor napayım?![]()
Hiç krem vermediler dumanlar çıka çıka eve giderdim yakardı seansı![]()
Avatarınız beni benden aldı onu söylemeden geçemicektim
Konunuza gelince belki kadının normal yapışı böyledir herkese karşı; şaplak, özel bölge flan biraz enteresan tmm ama.. kadın sonuçta karşıdaki de nasıl bir taciz olabilir ki? Masaj yapma, rahatlatma amaçlıdır belki uzun uzun sürdü dediğiniz de.. huylanıyorum oradan vs diyip rahatsızlığınızı belli edebilirdiniz zaten bence. İşini riske atmak istemez diye düşündüm böyle birşey yapıp.
Şahsen bana bir kere vermislerdi. Seansım sancılı gectiği bir gün kadın elime krem sıkıp, bunu özel bölgelerinize sürün demisti. Zaten giyinip soyunulan bir oda vardı, o odada kendi isimi kendim görmüştüm normal olarak.
Ben de önceki avatara demiştm ben de tırstm azıcık ondanTeşekkür ederim arkadaşın biri korkmuş, değiştirdim şimdi.
Bilmiyorum da , bi dahaki sefere o varsa girmiycem napim![]()
Bunda da kan varTeşekkür ederim arkadaşın biri korkmuş, değiştirdim şimdi.
Savaş boyasıdır oBunda da kan var
Ben de önceki avatara demiştm ben de tırstm azıcık ondan
yok girmeyin kesinlikle normal değl zaten.
Tsk ederim degistirdiginiz icinTeşekkür ederim arkadaşın biri korkmuş, değiştirdim şimdi.
Tuna Nehri akmam diyor,Amca sap sapıksın fantezi kurmuşsun yazmışsın. Aşk olsun!!
Bes dk kremledi diyonuz nesi cok hızlı??Çok hızlı cereyan etti.