• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tacize mi uğradım

Siz bir muşterisiniz nereye gittiniz ki boyle poponuza şaplak attirdiniz ve nasıl sakin kaldiniz , kaç yasindasiniz siz ki saniyelik bir krem surme isi 3-4 dakika surerken mahrem yerlerinize eller degerken sessiz kalabildiniz.
Kalabildiniz diyelim hala o insani gidip sikayet hakkiniz var elbette sizle konusmuyor ama poponuza patlatabiliyor siz de taciz mi diye soruyor musunuz kusura bakmayin ama ben de onun suratina bir tane patlatirdim . Yasiniz kucuk belli ki bu durumunuzdan istifa etmiş gecmis olsun.

Bundan 10 yıl önce ağdaya gittim arkadasimin ısrariyla utaniyordum çünkü. sadece alt bacaklarima agda yaptiracaktim. Neyse agda yapilan yer ayni zamanda kuafördü benden önce baskasi varmis ben bekliyorum kahvemi aldim iciyorum birden içeriden paldır küldür bir ses geldi sonrasindan icerden beyaz casafi etrafina dolamis bir kadin koşarak yola cıktı çalisan abla elinde agda spatula sandalye ne bulduysa kadina firlatiyor agdanin teneke kutusu kadina denk geldi kafasi yarildi kadin yolun ortasinda belinde çarşaf.neyse polis geldi calisan basladi anlatmaya efendim bikini bölgesini agda yaparken birden elime bosaldı kadin dedi. hayatimin sokunu yasamistim.ogünden sonra bir daha agdaya gitmedim. :KK11:

Ayyy töbe töbe. Korkunç.ıyyyy😦

Aaaaaa nasıl yaa? Belki sadece akıntı gelmiştir kadından o esnada. :KK53:

Yok canim kadin bildigin sakır şakır boşalmiş var böyle insanlar mana vermiyorum hastalik bence. Üniversitedeyjende arkadasimin ev arkadasi kızın sapkinliklari varmis. Arkadasim durumu anlayinca evi terk etti.kız sürekli arkadasimla sevgilisinin arasini bozuyordu meger kendi icin istiyormus. tövbe tövbe :işsiz: Uzun süre arkadasimi rahatsiz etmisti.

Siz bir muşterisiniz nereye gittiniz ki boyle poponuza şaplak attirdiniz ve nasıl sakin kaldiniz , kaç yasindasiniz siz ki saniyelik bir krem surme isi 3-4 dakika surerken mahrem yerlerinize eller degerken sessiz kalabildiniz.
Kalabildiniz diyelim hala o insani gidip sikayet hakkiniz var elbette sizle konusmuyor ama poponuza patlatabiliyor siz de taciz mi diye soruyor musunuz kusura bakmayin ama ben de onun suratina bir tane patlatirdim . Yasiniz kucuk belli ki bu durumunuzdan istifa etmiş gecmis olsun.

Rahatsız oldum ama düşünemedim ya. Başıma ilk kez böyle bi şey geldi.

Yok canim kadin bildigin sakır şakır boşalmiş var böyle insanlar mana vermiyorum hastalik bence. Üniversitedeyjende arkadasimin ev arkadasi kızın sapkinliklari varmis. Arkadasim durumu anlayinca evi terk etti.kız sürekli arkadasimla sevgilisinin arasini bozuyordu meger kendi icin istiyormus. tövbe tövbe :işsiz: Uzun süre arkadasimi rahatsiz etmisti.
Iy kusucam galiba🤢😅

O değil de ben evliliğimde bile yaşayamadım ya onu🙈😂

Rahatsız oldum ama düşünemedim ya. Başıma ilk kez böyle bi şey geldi.
Hala sikayet edebilirsiniz gec kalmis degilsiniz herkes lazer yapamiyor dr olmasi gerekli veya dr gozetiminde yapmak gerekli gittiginiz yeri direkt saglik bakanligina bile sikayet edebilirsiniz . Oyle bir insanin o ortamda calismasi dogru degil bence ve bu bir vatandaslik goreviniz olmali .

Hanımlar bu benim ikinci üyeliğim. Haber veridim. Kendi üyeliğimle yazmak istemedim takdir edersiniz. Utanarak yazıyorum lütfen anlayışlı olun.

Bugün anlam veremediğim bir şeyler yaşadım. Bugün lazer epilasyon randevum vardı. Her zaman lazer yapan kadın izinliymiş. İlk kez gördüğüm bi kadın yapacak dediler. Neyse çıktım üst kata soyundum dökündüm. Kadınla konuşamya çalıştım bir iki kez ama çok oralı olmadı. Sessizce geçti seans. Neyse. Ben yüzükoyun dönükken atışları bitirince, birden kadın popoma şaplak attı. :olamaz:Ben şok. Hadi neyse, ayağa kalktım o sırada. Kadın krem sürelim dedi. Diz çöküp 4-5 dakika bacaklarımı kremledi. Normalde 30 sn falan sürebilirdi. Tabi bacaklarıma krem sürerken bayağı bir süre cinsel bölgeme de değdi tekrarlayan bir şekilde.:olamaz:Bu beni çok rahatsız etti. Çok utandım ama belli etmedim.

Nasıl anlatabilirim bilmiyorım ama kendimi iyi hissetmedim. Böyle yazınca sanki ben abartmışım gibi feliyor.

Neyse sonra kadın çok konuşmadan gitti. Şu an kendimi kirlenmiş hissediyorum. Sizce bu tacize uğramış olabilir miyim? :olamaz:
Terbiyesizlik yapmış.Neden şaklattınız dediniz mi?Olay çıkartsaydınız.

Hanımlar bu benim ikinci üyeliğim. Haber veridim. Kendi üyeliğimle yazmak istemedim takdir edersiniz. Utanarak yazıyorum lütfen anlayışlı olun.

Bugün anlam veremediğim bir şeyler yaşadım. Bugün lazer epilasyon randevum vardı. Her zaman lazer yapan kadın izinliymiş. İlk kez gördüğüm bi kadın yapacak dediler. Neyse çıktım üst kata soyundum dökündüm. Kadınla konuşamya çalıştım bir iki kez ama çok oralı olmadı. Sessizce geçti seans. Neyse. Ben yüzükoyun dönükken atışları bitirince, birden kadın popoma şaplak attı. :olamaz:Ben şok. Hadi neyse, ayağa kalktım o sırada. Kadın krem sürelim dedi. Diz çöküp 4-5 dakika bacaklarımı kremledi. Normalde 30 sn falan sürebilirdi. Tabi bacaklarıma krem sürerken bayağı bir süre cinsel bölgeme de değdi tekrarlayan bir şekilde.:olamaz:Bu beni çok rahatsız etti. Çok utandım ama belli etmedim.

Nasıl anlatabilirim bilmiyorım ama kendimi iyi hissetmedim. Böyle yazınca sanki ben abartmışım gibi feliyor.

Neyse sonra kadın çok konuşmadan gitti. Şu an kendimi kirlenmiş hissediyorum. Sizce bu tacize uğramış olabilir miyim? :olamaz:
Sanırım şoka girmişsiniz o yüzden tepki vermedin tabi bide acaba benmi yanlış anladım diye düşündün benim de başıma geldi taciz edildiğimi bile zor anladım benimki erkek ti üzmeyin kendinizi

Konduramamışsınız ama taciz edilmişsiniz.
Ülkemizde insanların kişisel alan kavramı sıkıntılı, yaşadığınız bu alanı dahi aşan bir olay olmuş. Geçmiş olsun, iş yerine durumu bildirip seanslarınıza başka biriyle devam edin.

Vurmasi sacma, ama kremlemek kişiden kişiye değişiyor. Mesela en basiti kas aldırırken kimi krem sürüp masaj yapıyor, kimi hiç-bir sey yapmiyor. Yani o işiyle alakali bence ama rahatsz olduysanız soylemeliydiniz

5 dakika kremlenip kadına dur ne dokunuyorsun orama burama demiyorsun bana teessuf ediyorsun!!!!! 5 dakika kim kimi eller yahu
Bir de mesajım begenmeyebler var çok ta tin tinnnn!

Aklima seneler evvel bir barda manken gibi bir isvicreli hatunun bana asilmasi geldi 😂 valla guldum konu sahibi kusura bakmayin bana kadinlarin asilmasi nedense cok matrak geliyor , bence tacize ugramissiniz bu arada keske o an sesinizi cikarsaymissiniz

Back
X