- 21 Şubat 2020
- 43
- 50
- 3
- Konu Sahibi Mononoke hime
Çok hızlı cereyan etti.Hıssettıgınız neyse dogrudur. Rahatsız olmussanız durduk yere degıldır.
Keske durdursaydınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hızlı cereyan etti.Hıssettıgınız neyse dogrudur. Rahatsız olmussanız durduk yere degıldır.
Keske durdursaydınız.
O nasil çalışan ya . Yolardım ben onu ağzını yırtardım
Şikâyet et çalıştığı yere . Bu ne laubalilik ya çok sinirlendim bakBen yumuşak yüzlüyüm şoka girmesem anca hanfendi niye vuruyorsunuz falan derdim.
Bikini bolgesi yoksa ozel bölgeye nasil elliyo anlamadimSadece bacaktı bugün. Bikini yoktu
Of utandım yine üst bacağa sürerken yaşandıBikini bolgesi yoksa ozel bölgeye nasil elliyo anlamadim
Enterasan doğrusu.yani mahrem bölgeye gelecek kadarda isini sevmemeli yada adı neyse bu olayın diyebilirdin abla oraya kadar gerek varmiydi diyeOf utandım yine üst bacağa sürerken yaşandı
Hangi diziymiş. Resmen dizi gibi hayat yaşıyorum.ben bu olayı bir dizide izlemiştimadam masaj yaptırıyordu her şey iyi giderken masör adamın poposuna şaplak atıyordu. Sonra da adam mahkemeye veriyordu kendimi kirlenmiş hissediyorum diye
![]()
Bak işte yaradanina kurban olduğum beni anladı insallah konu sahibi de anlamıştırZaman kötü kolla ....ü demişler![]()
The It Crowd. Tavsiye ederimHangi diziymiş. Resmen dizi gibi hayat yaşıyorum.![]()
Sado mazo falan mi diyon yani reis ben anlamadım şimdi senibir şey sorucam ya. Lazerde oluşan acı çok hoşuma gidiyor, böyle gülmeye başlıyorum istemsizce falan. Acaba kadın ondan mı şaplak attı? Ne düşündü kim bilir ya offf![]()
Rengini belli etmiş yukardaSado mazo falan mi diyon yani reis ben anlamadım şimdi seni
Üye de erkek gibi geldi banaAvatarınız ürkütücü geldi bana niyeyse![]()
Bacım bana hafiften dalga geçiyor imajı veriyor ama hayırlısı tabiRengini belli etmiş yukarda
Hiç alakam yoktur vallaSado mazo falan mi diyon yani reis ben anlamadım şimdi seni
Hayal ürünü gibi anlattıklari tuhafÜye de erkek gibi geldi bana