- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
- 133
- Konu Sahibi Mononoke hime
Konu sahibi banlanmis demekki erkekti yada fake ti. Mune aciklar belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gerginlik ikinizin de aynı yönde kafa yormasıyla alakalı bir durum olabilir diye düşünüyorum. Karşınızdaki fazla özgüvenli bir hanımmış, kendinizi kollamaya bakın.Yani
Yani sanki özel bir şeyler yaşamışız gibi bir gerginlik oldu aramızda.
Gerçeklik ihtimali veremedim ben de. Çoğunluk dalgaya alıyor sanırımGece gece iyi güldüm konuya ve yorumlara.. gözümden yaslar geldi resmen.
Ama konu fake cikti sanirim![]()
kahkaha attımm:)))) Lazerden sonra mutlaka son vuruş olarak şaplak atılır evet...Yaw arkadaş benim gözler mi garip görüyor bu konular mı gerçek??
Rahatsiz oldugun an susacagina "hop hop dur reis oralara ellesme" deyip uyarabilirdin. Rahatsız olduğun bisey varsa söyle. Totona vuruyorsa sende ona omuz at boş durma
Teşekkür ederim güldürebiliyorsam ne mutlu bana :)Senin bu yorumlarına bayılıyorum ve bir kaç dakika gülüyorum hahahhahahah![]()
ben bu olayı bir dizide izlemiştimadam masaj yaptırıyordu her şey iyi giderken masör adamın poposuna şaplak atıyordu. Sonra da adam mahkemeye veriyordu kendimi kirlenmiş hissediyorum diye
![]()
Ama şaplak değildi o öpücüktü. Poposundan öpüyordu Roy'u masör.The It Crowd. Tavsiye ederim![]()
Şaplak değildi o öpücüktü. :)
Ama şaplak değildi o öpücüktü. Poposundan öpüyordu Roy'u masör.![]()
Aa yanlış hatırlamışımŞaplak değildi o öpücüktü. :)
Ama şaplak değildi o öpücüktü. Poposundan öpüyordu Roy'u masör.![]()