Bu yorum cok ama cok sacma ve gereksiz olmus.soylemeden gecemedim.Gül geç
gul gec mı???? sızce bu kızın fake degılse... yasadıkları gulunecek bırsey mıGül geç
Aynen konu sahibi online oyle bakıyor. Sorulara bir cevap verse vermeyince insan kaldırılıyor muyuz diye düşünüyor. Bir yandan bu doğruysa deyip uzulurken
Gül geç
Tacize uğradığın için neden gülüp geçtin orayı anlayamadım.
çok geçmiş olsun ağır olaylar atlatmışsın bundan sonra bu olaylar karşında susma suçlular cezasını çeksin.
dün ne oldu da her şeyi anladın?
Enteresan bi anlatim olmus. Bu tacizler yuzunden depresyona girmisim...
Koştura koştura bunu mu anlatmaya geldin
Ya sen fake misin genc? Hayir inanmadigim nokta herkesin sizi her gordugu yerde taciz etmesi..
9-10-11 yaşları da cabası ,olanları net hatırlıyor ancak zaman kavramı yok ,bir de bize olgun demiş pek inandırıcı değil
Amin amin
Aynen. Bi de çok sakin bir anlatisi var..
Yeni uye ve 3. Bir sahis gibi -mis' li anlatim. Ergen bi erkeksin zannimca.
9 10 11 yasında biri iyi kötü herşeyi bilir.anlatır aileden birine
Bide konuyu açıp gitmiyorlar mi illet oluyorum...karşılıklı sohbet olmayinca fake geliyor insanin aklına ilk mesaj ilk konu
Hikayene bir şey diyemiyorum. Yaşını hatırlamamana da bir şey demiyorum. Önüne gelenin tacizine uğramış olmanın ilginçliğini de geçtim. O yaşlarda mahalledeki çocuklar seni taciz eden çocuğu tehdit ediyor ve o çocuk HEMEN taşınıyor.. Bunun olabilmesi için ailelerin öğrenmesi gerekmez miydi?
neden dün? ben hala oradayım, sende buradasın.. okuyacağına bir cevap yazsana sevgili üye..
Yok olmamış, senaryo havada kalmış. Oturmayan çok şey var. Git biraz daha çalış üzerinde öyle gel.
bak canım ablan olarak yazıyorum..bunlar hayatta yenik düşmek başarısız olmak depresyondan çıkamamak için bahane olamaz...lütfen silkelen ve güçlü olduğunu bil bu güç senin içinde..onu bulmalısın..sana tek yardım edecek sensin..Merhaba,burada çoğunuzdan yaşça küçüğüm ama daha olgun kişiler olduğunuz için derdimi daha iyi anlayabilirsiniz diye düşündüm.9-10-11 yaşlarımda tam hatırlamıyorum yaşımı büyük erkek kuzenim tarafından her bize geldiğinde ya da biz onlara gittiğimizde taciz ediliyordum.Küçük olduğum için doğru düzgün hiçbir şey bilmiyordum ve yapmasına izin veriyordum.İzin verdiğimi düşündükçe kendimi kirlenmiş hissediyorum ve utanıyorum.Bir gün evde kimse yoktu bu sefer tecavüz etmeye kalktı bacaklarımı tuttu bende çığlık attım kaçmaya çalıştım en sonunda yumruk attım bir şey yapamadı.
Bir gün mahalleye yeni bir çocuk taşınmıştı yanında bir tane daha çocuk vardı beni yakalamaya çalıştılar bende kaçtım oyun zannettim ama o yeni taşınan çocuk beni önüne aldı yakalayıp ve terbiyesiz bir şey yaptı taciz etti ben tabi naptığını bilmiyordum gülüp geçtim yanında bir tane daha çocuk vardı dedim ya o nolduğunu anlamıştı ve arkadaşlarıma anlatmıştı çocuğu tehdit etmişlerdi çocuk o günden sonra taşındı zaten.
Bu olanları hep içime attım aileme bile anlatmadım .6. sınıfta depresyona girmeye başladım ve aradan neredeyse 5 sene geçti hala depresyondayım Niye depresyona girdiğimi hiçbir zaman anlayamamıştım ama dün her şeyi anladım ve araştırdım.Meğerse bu tacizler yüzünden depresyona girmişim.Etkisini ergenlik dönemimde görmeye başlamışım.Tedavisi varmış ama bunu çok geç anladım.Hem zaten ailem beni psikiyatriste götürmüştü tabi o zamanlar ben neden depresyonda olduğumu bilmediğim için etkisini göremedim.Şimdi tekrar beni götüreceklerini sanmıyorum hem bunları da anlatamam çok utanıyorum.Biri bana dokunduğunda veya nefesini hissettiğimde ara sıra iğrenirdim bunun nedenini hiçbir zaman anlayamamıştım ama şimdi hepsini anlıyorum.Bu takıntımı yenmeye çalıştım ama hiç başaramadım.Dünden beri bu konu aklımda ne yapmam lazım ? Sizce bunu anlamam çok mu geç oldu ? ve kendimi kirlenmiş hissediyorum bunlar aklıma geldikçe
Cevap vermemesi benim için kanıt zaten. Hikaye eksik... Bir de fake yazanlar şunu düşünmüyor mu, kendi orda bir kişi ya da bir kaç kişi.. Buraya kadınlar denizinin içine yazıyor. Birimizin gözünden kaçsa diğerinden kaçmaz..
Senaryo bana kopuk geldi akil almaz bosluklar var ve soru isaretleri bunu yazan ergencik biraz daha ustunde calis OLMAMIŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?