• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tacizle tecavüzle geçen çocukluğum

hala mi.. hala nedir ya.. hala..
bunu anlayabilmem mumkun degil..
keske onunla bari yuzlesseydiniz

Çocukken taciz yaşamayan kadın olduğuna inanmıyorum bu memlekette... yaşamadım diyen de hatırlamıyordur.
Erkeklerden iğrenme sebebim.

Kardeşim dik dur lütfen senin bir suçun yok. Oku mesleğin olsun kendi hayatını kurtar kimseye minnetin olmasın, yine de tamamen iyi hissetmezsen yardım al
Ben hiç taciz yaşamadım çok şükür.
Yaşanılan ortamla çok alakalı, böyle herkesi genellemeyelim lütfen.

İnanmadım niyeyse....doğruysada Allah yardımcın olsun..
niye inanamadınız? Yazdığı şeyleri yaşayan milyonlarca çocuk var. Zaten çocukların insanlara anlatmaktan korkması sizin gibi insanlar yüzünden. İnanmama-suçlama.. Lütfen, biraz daha dikkat edin. Karşınızda yaralanmış bir genç kız var. Bu itham en çirkin itham.

bu itiraf gerçekse yetkililer tarafından incelenmesi reşit olmadığı için devlet korumasına alınması tedavi olması gerekir

Halanın pis dokunuşları kısmını doğru mu okudum?
Canım hayatın zor ama sen üstesinden gelebilirsin. Arkadaşların da dediği gibi bu memlekette, hatta bu gezegende tacize uğramayan kadın sayısı azdır. Benim de küçük bir kızım var aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum. Önce kendini suçlama, sonra olanları kabullen, sonra da hayatına temiz bir sayfa aç.
Yapabilirsin.

Açıkçası bende inanmadım umarım biz hakliyizdir ki bu kadar kotu şeyi yaşamamıştır konu sahibi.komsu tacizi,kuzen ve hala bilmiyorum
Siz iyi misiniz?kulp falan bulduğumu hangi cümlemden çıkardınız?hissiyatımı söyledim.gerceksede iyi dileğimi ilettim.bukadar agresif olmayın zira bebeğe zarar....

Kesinlikle bir terapistten destek alın.
yaşadıklarınız sizin ya da bedeninizin suçu değil.
Toplumun erkeklere vermiş olduğu saçma sapan avantajın ürünü.
Bir tek 'hala' kısmında şok oldum diyebilirim.

Kesinlikle bir terapistten destek alın.
yaşadıklarınız sizin ya da bedeninizin suçu değil.
Toplumun erkeklere vermiş olduğu saçma sapan avantajın ürünü.
Bir tek 'hala' kısmında şok oldum diyebilirim.
ya bu toplum felan filan değil bu bir suçtur derhal müdahale

Gercektende inanmasi zor seyler.

O pislik adami annene demeliydin.
Kuzeninle beraber yatiyorduk derken kiz olan kuzeninlemi beraber yatiyordunuz? O kiz olan kuzenin yanindayken erkek olan kuzenin nasil yanina gelip seni kafasina gore opuyor dokunabiliyor?

Hepsi tamamda hala kismini anlamadim. Halanda mi taciz etti seni? Nasil yani?

Ben ne diyecegimi bilemedim.

Asla agresif bir insan değilim ama çok hassas olduğum bir konu. Genel olarak yorumlarınızda bazen böyle şeyler görüyorum ama bu konuda yazmak istedim. Amacım sizi kırmak ya da size çıkışmak değil ama boyle bir konuda kimse böyle içten yazip böyle bir konu açmaz gibime geliyor.
Sonuna kadar katılıyorum cokça bu tıp yorumlara bende denk gelıyorum. Bu kadar hassas bır konuda ınanmıyorsam yazmam!! Net

icim acidi okurken. Senin yasinda ve senden 3 yas buyuk kardesim var. Kucucuksun daha onunde cok guzel bir hayat var. Lutfen psikolojik destek al. Senin yasadiklarini yasayan o kadar cok insan var ki maalesef boyle igrenc insanlari yok edemiyoruz keske yapabilsek. Gecmise takili kalmadan hayatina devam etmen gerekiyor. Zor ama lutfen destek al ve minimum hasarla atlatmaya calis. Yoksa omur boyu butun hayatini etkileyecek. Umarim bundan sonra hersey gonlunce olur.

Kimseye anlatamadığım günlerim, yıllarım. Aklımda hep yazmak vardı zaten bugüne kısmetmiş. Hayatımın birinci iğrençliği 4 5 yaşlarında küçücük bir kız çocuğuyken yaşandı. Komşumuzun eşi. Annemin hala daha çok sevdiği komşumuzun eşi. 20 yıllık bi dostluk bu. 4 kızı olan bi adam bu yaratık. Bana nasıl dokundu bilmiyorum.. Biz sokağa inerdik annem öyle hiç izin de vermezdi sakınırdı bizi. Abimle zar zor inerdik. Evin önüne o da. Binanın altında bi dükkan. Seviyormuş gibi yapardı. Anlamazdım. Anladığım günden beri de önünden geçerken yüzümü eğerek geçtim. Şimdi taşındık. Ama dün akşam bizim evin misafiriydi. Onun iğrenç bakışlarını hissetmek çok kötüydü. Onu oracıkta öldürmek istedim. Çünkü artık karşısında genç bir kız vardı. Pis bakışlarını bir ben hissediyordum eminim. Gelelim yıllar sonrasına, ben bu olayı aklımdan çıkaramadım tabi ki şu anda da olduğu gibi gün gibi hatırlıyorum. Anneannemin evindeyiz, bütün teyzelerim dayılarım var. Bu sefer de kuzenim. Benimle aynı yaştaki kuzenimle uyuyoruz gece karanlığı saat 3 4 her neyse. Herkesin uyuduğu bir saat. Ama o uyumuyor. Annesinin yanından kalkıp benim yanıma geliyor. Yeni yeni ergenliğe girdiğim zamanlar. Her yerime dokundu. O pislikte bana dokundu. Öptü. 2 gece bana bunu yaşattı. Ben tam onun yüzüne vuracaktım ki bu yaptıklarını kanıtlayamam diye sustum. Yıllardır bekar olan halamın pis dokunuşlarını da anlamamıştım zamanında. Şimdi onunla da görüşmüyorum. Zaten görsem olduğu yerde öldürmekten korkuyorum. Şimdi 17 yaşıma 1 ay gibi bir süre kaldı. En güzel yaştır ya 17. Ben ağlayarak yazıyorum bunları. Bi ilişkim var. Eminim beni seviyor. Ama benim yanağıma kondurduğu bir buse bile beni saatlerce düşündürüyor. Bana zarar verir diye korkuyorum. Benim için farklı düşünür diye korkuyorum. Kimseye anlatamadım ben bunları. Kime ne anlatayım ki. Anneme anlatsam kahrolur. Babam zaten beni istemiyor yıllardır.
Tek merak ettiğim benim suçum neydi. Şu yaşımda bakire miyim değil miyim bilmiyorum bile. Kendime bunun cevabını veremiyorum ben. Bedenimi tanımıyorum. Son sözlerim bugün beni ağlatan babama, hiç sevmedi beni çocukken bir kere öpmedi önemsemedi hep iteledi hep oğlunu sevdi onu önemsedi. Canım babam inşallah oğlun yüzünü kara çıkartır ben bu halimle tek başıma hayatımı kazanıcam sen bana her ne kadar güvenmesen de inanmasanda..
Anlattıklarını hangi kız yaşamıyor ki
Kimi kuzen kimi amca kimi bi yakını
Herkes tabi ediliyor
Ve geçmiş net olarak hatırlanmadığından ya da bazen rüya ile gerçek ayırt edilemediğinden Acaba diyor insan acaba ben tecevüze ya da şöyle bi tacize uğradım mı
An be Can'ım yalnız hissetme kendini
Hepimiz yaşadık bi şeyler
Ben geçmişi hiç sevmiyorum
Ama yaşadık bitti
Unutmak gerek
O kişilerden uzak durmak gerek
Gerekirse psikolojik destek almak gerek
Ki önündeki güzel yılların heba olmasın
Korkma utanma
Sen tertemizsin iyisin
Onlar pislik kötü insafsız şerefsiz
Hesap günü kat be kat çekecekler cezalarını

Anlattıklarını hangi kız yaşamıyor ki
Kimi kuzen kimi amca kimi bi yakını
Herkes tabi ediliyor
Ve geçmiş net olarak hatırlanmadığından ya da bazen rüya ile gerçek ayırt edilemediğinden Acaba diyor insan acaba ben tecevüze ya da şöyle bi tacize uğradım mı
An be Can'ım yalnız hissetme kendini
Hepimiz yaşadık bi şeyler
Ben geçmişi hiç sevmiyorum
Ama yaşadık bitti
Unutmak gerek
O kişilerden uzak durmak gerek
Gerekirse psikolojik destek almak gerek
Ki önündeki güzel yılların heba olmasın
Korkma utanma
Sen tertemizsin iyisin
Onlar pislik kötü insafsız şerefsiz
Hesap günü kat be kat çekecekler cezalarını
inanamıyorum nasıl normalleştirirsiniz böyle birşeyi

Ne olursa olsun , konu gerçekmiş gibi yorum yazmalıyız bence.
Konunun veya yazanın sahte olup olmadığını bulmak yönetimin işi.
Örnek teşkil ediyor yazılanlar ve anlamsız şekilde bir sorgulama, normalleştirme, nasıl olur yaniciler ,halaya takılanlar var.
Hangisi daha ürkütücü bilemedim ben.

niye inanamadınız? Yazdığı şeyleri yaşayan milyonlarca çocuk var. Zaten çocukların insanlara anlatmaktan korkması sizin gibi insanlar yüzünden. İnanmama-suçlama.. Lütfen, biraz daha dikkat edin. Karşınızda yaralanmış bir genç kız var. Bu itham en çirkin itham.
Canım inanmadım , üstümede alınmadım.herkes istediğini söylemekte özgür.

Ben okurken cildirdim,sen yasarken neler hissetin kim bilir? Tedavi ol,kolay degil canim yasadiklarin. Cok uzuldum

Back
X