Tacizmi ediliyorum_ Uyarimi aliyorum ?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Sanirim en uygun baslik bu oldu 7 ay evvel suan oturdugum daireyi kiraladik esyalar geldikce koyduk ama 3 aydir burada yasiyoruz sorun su ki bi suredir belli belirsix zamanlarda lazer tutuluyor uxerime evdeyken
Soyle balkonsuz yuksek giris kose binanin yan binasiyiz mutfagimda tv var sigarada ictigim icin mutfakta vakit geciriyorum cocugum uyudugunda (esim haftaniniki uc gunu gece calisiyor)

Cam buyuk petek hizasina kadar uzun yani iki perde vae katlamali tyl ve stor
Sigara icerken ya tamamen acik yadatul inik oluyo
Bu isik surekli sagdan geliyor sol karsim bos manzaram var tam karsimda giris ve bi ustu ve yan kose binadada beni gorebilecek yuksek bodrum ve giris var
Dun aksam emin oldum camin ununde perdeler kapali oturuyodum burada konu okuyodum gogusumde ve camda isik belirdi en son gecen esim gececiykwn olmustu ama afalladim ben kalkana kadar devam etti (tel yaxiyorum kusura bakmayin )

Perdeyi actigim anda tutuldu sobra cami acip bakindim goremedim perdeleri kapatik kapiya kadar uzaklastim ve yeniden tutuldu ve yatana kadar ara ara devam etti korkuyorum haliyle bi cocuk bi ben kaliyoruz ve mutfak hep yanik kaliyo gece isik olsun diye

Bunu teyzemle konustum bugun kapali bi yer burasi belki rahatsix oluyolar dedi isik acik kalin perden inik degil ama oyle olsa perdeleri kapatik isigi kapadigimda devam etmwzdi
Ayrica cocukmu eriskinmi bilmiyotum ama yakalamak ve sikayette bulunmak istiyorum
Basima bela alirmiyim
Bu mesaji yaxarken isik acik ve iki perdede kapaki ancak isik yine var kirmizi lazer esim bugunde gececi :s

Dun aksam oldugunda perddlerimi acip cami araladigim anda oldu yani kac sn icinde dusunun goruldu ve tutuldu anlamadim saydigim dort daireninde tumunun isiklari yanikti sadece bir dairenin mutfak cami acikti

Polis'e neden bildirmiyorsunuz?
ben kendimden çok çocuğumun güvenliğinden şüphe ederim...

ay canım insan korkar çok haklısın ve evet bırısı senı ızlıyor kocana mutlaka söyle hatta şikayetçi olun karşıdakı apartmandaki herkesten.

geçen bi kanalda program izledim korkutmak ıstemem ama ustune düş.

Esime bu sabah geldiginde soyledim esim varken olmuyo o zaman tamamen perdeler acik oluyo yemek yaparken bulasik yikarken kahvs filan iciyorux camin onunde sandalye alip aksine camlarda kimseyi gormedim uc aydirda

eşinize anlatın o evdeyken oluyor mu kontrol edin bence ve polise şikayet edin derim hiç hoş değil, umarım sadece ne yaptığını bilmeyen bir çocuktur

Esime bu sabah geldiginde soyledim esim varken olmuyo o zaman tamamen perdeler acik oluyo yemek yaparken bulasik yikarken kahvs filan iciyorux camin onunde sandalye alip aksine camlarda kimseyi gormedim uc aydirda

o varken perdeler açıksa ve eşin gittiğinde sadece kapatıyorsan o gece eşinin evde olmadığını anlıyordur

bence hergün kapatın eşin ne dedi bu duruma

camda kimseyi görmezsin zaten karanlıkta odanın iç tarafındadır cama yaklaşmaz sen baktığındada lazere basmaz doğal olarak göremezsin

Binamizin kapisi kitleniyor daire kapim kitli o camxa acilan demir var camasir icin oradada kilit var ve binamizin disarida bes kamerasi var ama kamera binalari almiyor bagce benim cam on ve yan kisimlar
Polise haber vermek ajlima geldu ama yalnizim kalkip gelssler naparim diye cekindim
Ama bu gece abimin cocugu bende onlar uyyyunca takip etmeyi dusunuyorum ama kasinirmiyim diyorum
Tv programinda ne vardi ?

canım banada biri seni izliyormuş gibi geldi ışıkları kapatıp camın köşesine geçsen bak bakalım yine yapıcakmı? böylelikle hangi evden geldiğini görmüş olursun...ama bence eşine söyle bu olayı allah muhafaza pis niyetli insan çok...

Düşündüğünüz gibi bir senaryo da olabilir ama karşı apartmanda oturan yaramaz bir çocuğun işi de olabilir.
Bundan yaklaşık 20 yıl evvel babam eve lazerli bir kalem getirmişti ve abimle sabah akşam yoldan geçenleri , karşı daireleri korkutuyorduk bu şekilde.
Yani siz yine tedbiri elden bırakmayın ama bu ihtimalide aklınızın bir kösesinde tutun

Son düzenleme:
Önce eşinizle paylaşmalı ve sonrasında polise başvurmalısınız. Bir iki defa olan bi şey olsa belki görmezden gelinebilirdi; ancak sürekli oluyor. Anlattığınıza göre sürekli izleniyorsunuz yoksa siz pencereye gelir gelmez lazer tutulmazdı. İhmal etmemelisiniz.

Esim yokken kapali degildi boyle seyler basladiginda ah acaba evde tek oldugum anlasiliyormuyum diye tulu indirmeye basladim bi hafta on gundurde kalini kapatmaya calisiyorum sadece sigara icerken kalini kaldirip cami araliyorum tul inik oluyo yani
Ama sadece esim yokken isik sabaha kadar yaniyo
Bu binanin arka.kismi oluyo
Camda genel manada kimswyo gormuyorum yani gunduzleri veya bu olaylar hic baslamadan
Esim kaldirma perdeleri diyor camin onunde golgem gozukuyomudur acaba ?
Buarada 10_15 gune tasiniyorum iki sokak uste kendi evimize

Ben korkudan ne yapacağımı şaşırırdım sanırım. Hele bir de çocuk var daha çok korkardım. Eşinizle birlikte şikayette bulunun bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…