Binamizin kapisi kitleniyor daire kapim kitli o camxa acilan demir var camasir icin oradada kilit var ve binamizin disarida bes kamerasi var ama kamera binalari almiyor bagce benim cam on ve yan kisimlar
Polise haber vermek ajlima geldu ama yalnizim kalkip gelssler naparim diye cekindim
Ama bu gece abimin cocugu bende onlar uyyyunca takip etmeyi dusunuyorum ama kasinirmiyim diyorum
Tv programinda ne vardi ?
polisten çekinme bence ya da eşinin gitmediği birgün gitmiş gibi yapın sen camda otururken o görünmeden ışığın nereden geldiğine baksın
veya işe gittiği birgün gitmesin sadece bu olay için o zaman rahatça anlarsınız
Alice aklima bende soule dusundum seb mutfagi gordun sol kisimda dolabim l donuyo ve isiklari var dolabin diyorum tul inikken ( disarsi gozukuyo ) tv ve o ledler yansa bende otursam ve beklesem ve gorsem :$ korkuyorumda
Bende korkuyorum ama anneme filan soylesem bana.kixar icme sigara der orada oturma der
Takip edeyimmi ? Bu olaylae olmadan henuz yeni alismistim gece esim olmadan kalmaya vurup kafsyi sekizde dokuzda uyuyodum ama bi on gundur cok gec yatiyorum normalde oglumun odasi ayri ama ven yanima aliyorum simdi Allah esirgesin polese haber versem kimin ve hangi ev bilmesem ilgilenecwklermi suclanirmiyim peki perde acik durdugum icin
Sanirim en uygun baslik bu oldu 7 ay evvel suan oturdugum daireyi kiraladik esyalar geldikce koyduk ama 3 aydir burada yasiyoruz sorun su ki bi suredir belli belirsix zamanlarda lazer tutuluyor uxerime evdeyken
Soyle balkonsuz yuksek giris kose binanin yan binasiyiz mutfagimda tv var sigarada ictigim icin mutfakta vakit geciriyorum cocugum uyudugunda (esim haftaniniki uc gunu gece calisiyor)
Cam buyuk petek hizasina kadar uzun yani iki perde vae katlamali tyl ve stor
Sigara icerken ya tamamen acik yadatul inik oluyo
Bu isik surekli sagdan geliyor sol karsim bos manzaram var tam karsimda giris ve bi ustu ve yan kose binadada beni gorebilecek yuksek bodrum ve giris var
Dun aksam emin oldum camin ununde perdeler kapali oturuyodum burada konu okuyodum gogusumde ve camda isik belirdi en son gecen esim gececiykwn olmustu ama afalladim ben kalkana kadar devam etti (tel yaxiyorum kusura bakmayin )
Perdeyi actigim anda tutuldu sobra cami acip bakindim goremedim perdeleri kapatik kapiya kadar uzaklastim ve yeniden tutuldu ve yatana kadar ara ara devam etti korkuyorum haliyle bi cocuk bi ben kaliyoruz ve mutfak hep yanik kaliyo gece isik olsun diye
Bunu teyzemle konustum bugun kapali bi yer burasi belki rahatsix oluyolar dedi isik acik kalin perden inik degil ama oyle olsa perdeleri kapatik isigi kapadigimda devam etmwzdi
Ayrica cocukmu eriskinmi bilmiyotum ama yakalamak ve sikayette bulunmak istiyorum
Basima bela alirmiyim
Bu mesaji yaxarken isik acik ve iki perdede kapaki ancak isik yine var kirmizi lazer esim bugunde gececi :s
Sanirim en uygun baslik bu oldu 7 ay evvel suan oturdugum daireyi kiraladik esyalar geldikce koyduk ama 3 aydir burada yasiyoruz sorun su ki bi suredir belli belirsix zamanlarda lazer tutuluyor uxerime evdeyken
Soyle balkonsuz yuksek giris kose binanin yan binasiyiz mutfagimda tv var sigarada ictigim icin mutfakta vakit geciriyorum cocugum uyudugunda (esim haftaniniki uc gunu gece calisiyor)
Cam buyuk petek hizasina kadar uzun yani iki perde vae katlamali tyl ve stor
Sigara icerken ya tamamen acik yadatul inik oluyo
Bu isik surekli sagdan geliyor sol karsim bos manzaram var tam karsimda giris ve bi ustu ve yan kose binadada beni gorebilecek yuksek bodrum ve giris var
Dun aksam emin oldum camin ununde perdeler kapali oturuyodum burada konu okuyodum gogusumde ve camda isik belirdi en son gecen esim gececiykwn olmustu ama afalladim ben kalkana kadar devam etti (tel yaxiyorum kusura bakmayin )
Perdeyi actigim anda tutuldu sobra cami acip bakindim goremedim perdeleri kapatik kapiya kadar uzaklastim ve yeniden tutuldu ve yatana kadar ara ara devam etti korkuyorum haliyle bi cocuk bi ben kaliyoruz ve mutfak hep yanik kaliyo gece isik olsun diye
Bunu teyzemle konustum bugun kapali bi yer burasi belki rahatsix oluyolar dedi isik acik kalin perden inik degil ama oyle olsa perdeleri kapatik isigi kapadigimda devam etmwzdi
Ayrica cocukmu eriskinmi bilmiyotum ama yakalamak ve sikayette bulunmak istiyorum
Basima bela alirmiyim
Bu mesaji yaxarken isik acik ve iki perdede kapaki ancak isik yine var kirmizi lazer esim bugunde gececi :s
çocuk falandır bence, yetişkin biri elinde lazerle öyle beklemez gibime geliyor...çocukların yaptığı cinlik işte yani inşallah öyledir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?