Tadilat masrafı kime aittir?

MutluSon333

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
766
1.538
313
Merhaba arkadaşlar 💐
gündem ev sahibi - kiracı haklarıyken merak ettiğim bir şey danışayım. 3 katlı bir binada kiracı olarak oturuyoruz. Binanın ana girişindeki görüntülü diafonu hırsızlar gece yarısı söküp götürmüşler. Ev sahibi ortak ödeyip taktıracağız demiş. Bunu ödemekte zorunda mıyım? Binanın demirbaşından ev sahibi sorumludur ancak kiradan düşmek şartıyla katılım olabilir gibi birşey okudum. Bilenler bilgilendirirse sevinirim.

Merhaba arkadaşlar 💐
gündem ev sahibi - kiracı haklarıyken merak ettiğim bir şey danışayım. 3 katlı bir binada kiracı olarak oturuyoruz. Binanın ana girişindeki görüntülü diafonu hırsızlar gece yarısı söküp götürmüşler. Ev sahibi ortak ödeyip taktıracağız demiş. Bunu ödemekte zorunda mıyım? Binanın demirbaşından ev sahibi sorumludur ancak kiradan düşmek şartıyla katılım olabilir gibi birşey okudum. Bilenler bilgilendirirse sevinirim.
Ev sahibi yaptırır tabiki
Zil evin demirbaşıdır
Taşınırken alıp gitmiceğinize göre, size ait değil
Kiradan düşmek şartıyla ödemeyi kabul edin diğer türlü sizi ilgilendiren birşey yok

Merhaba arkadaşlar 💐

Saçmalamış. Yrn bir gün taşınıp gidecekseniz ve adamın yeni gelen kiracıları kullanacak, taşınırken verdiginiz parayi size geri ödeyecekse tamam ödemeyecekse saçma.

Ne alaka iyice suyunu çıkarmış, fırsatçıya bak.
Apartmanın ortak kullanım eşyası bir de. Sana ne?
Benim de eski ev sahibim bir gün apartmana hırsız girince, apartmana güvenlik kamerası taktırıcaz, her daire 100-150 TL verecek demişti, ben kabul etmemiştim, vermem dedim. Aradan zaman geçti, apartman görevlisinin ağzını yokladım, kamera işi noldu dedim. Kimse para vermek istemedi iptal oldu o iş dedi. Enayi mi millet?

Back
X