Tahammül edemiyorum artık.

Napalım çekiyoruz işte.Koca olsa onu çekerdik hiç depilse.Şimdi ablam iyi davranıyor.Önceden bir sürü de azar yerdim.Hiçbirşey söyleme hakkım yoktu.Şimdi de söyleme hakkım yok.Ama iyi davranıyor.

Şimdi iyi günlerim.Yarın bir gün yine tadilat dırdırına başlayacak.Şurayı yaptıralım burayı yaptıralım.Ev benle başka bir ablamın üstüne.O da herzaman yardımcı olamıyor.Bir de ısrarlı davranıyor bana hiç bırakmıyor insiyatif.

Annemin annesinden kaldı. Annemde çalışmıyor babamda her zaman para vermiyor öyle bizde okuyoruz calisamayizda çalışan bir tek dayım var onunda yardımı yok
ev miras ise dayınız da hakkım var diye kalıyor bence
ama bir bütçe ayırması lazım size anneniz alıştırmış böyle bence
dolaylı yollardan babanızın parasını yiyor dayınız
çok gururlu!! erkekmiş

Napalım çekiyoruz işte.Koca olsa onu çekerdik hiç depilse.Şimdi ablam iyi davranıyor.Önceden bir sürü de azar yerdim.Hiçbirşey söyleme hakkım yoktu.Şimdi de söyleme hakkım yok.Ama iyi davranıyor.
kocan olsa ben sectım dersın ablanı aılenı secemezsın, ama kım olursa olsun ustunuzde hukum surmeye hakkı yok...!!!!!

Canım biz yerleşmedik ev anneannemden dayıma teyzeme anneme kaldı işte. Ama bütün her şeyi annem yapıyor dayımın hiç bir şeyi yaptığı yok 1 lira ekmek parası olmuyor cebinde
O kısmı anladım da, siz annenle baban ayrılmadan önce de mi anneannenin evinde kaliyordunuz? Dayin nerede kalıyordu?

Anneannemden kalan emekli maaşı var bazen teyzem veriyor öyle geçiniyoruz da bu evde olan bir adamın sorumluluğuna engel değil .

Annenin 4. çocuğu gibi olmuş dayın.
Yapacak bir şey yok annenin söylemesi lazım. Cebindeki 3tl yi bile saklayan, eve gelirken markete bile uğramayan insana ne söylesen boş malesef.

Aslında ben annenede sinirlendim başımda erkek olsun diye kendi hakkına savunamadığı gibi birde ezdiriyor kendini , annene sen söyle dayının ev katkısında olması şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…