Tahammül edemiyorum artık.

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
23
Ben daha 18 yaşındayım evde dayım annem ve 2 kardeşim yaşıyoruz. Annem ile babam ayrı ama babam bazen eve gelir bı ihtiyacınız var mı der cebinde ki son kuruşuna kadar çıkarıp verir kendine almaz bize alır sağolsun. Dayimda bizde kalıyor 10 senedir çalışıyor ama şu kadar senedir ben eve para getirdiğini görmedim ! Sadece internet faturası ödüyor oda 40 TL. Beyfendi kendi ne yemek isterse annemden onu yapmasını istiyor ama hiç bir katkısı yok! Bazen yemek beğenmiyor emir veriyor şunu getir bunu yap git şunu al diye çok sinir oluyorum. İşten geliyor anneme yemek koysana diyor. Ya 28 yaşında eli ayağı yok sanki . Bakkala gidicegim zaman ekmek kola alicam ondan istiyorum adamda 3 lira bile yokkk!!! Çalışmasa eyvallah diyecem ama senelerdir çalışan bir insan bu paraları napıyor ? Birde utanmadan annem yemek yapacak para istiyor ertesi günü o parayı alıyor annemden borç gibi ya ben 5 aydır biriktirdiğim parayı anneme verdim gene bı laf çıkmadı ağzımdan ve ne hayallerle biriktirmistim onu. Kardeşler arasında böyle şey mı olur? Birde aynı evde yaşıyoruz! Hiç bir katkısı yok. Batmaya başladı bana artık tahammülum kalmadı in

Annen ne diyor bu duruma eve hiç katkıda bulunmuyor mu ?
Detay vermemişsin fazla anlayamadığım için yorum yapamıyorum.

Dayın neden sizinle birlikte kalıyor ?
Kalmasına laf yokta bizim evde emir verip kendini bişey sanıp yan gelip yatması benim çok sinirimi bozuyor. Evdeki tek erkek o hiç bir şey yapamıyor bu kadar çalışıyor düşünüyorum bu adam bu paraları napıyor

Ev kimin evi ,annene nereden kaldi ,calisiyor mu asnnen

Parayı çar çur etmekten kolay ne var . Harcayacak yer çok harcamak istedikten sonra.
Hep siz de kalmıyor sanırım ara sıra gidiyor mu teyzene, kurulu bir düzeni olsa mecbur vermek zorunda olurdu.

Annen ne diyor bu duruma eve hiç katkıda bulunmuyor mu ?
Hiç bulunmuyor sadece internet faturası ödüyor işte oda 40 tlcik. Anneme söylüyorum ses çıkarmıyor onada ayrı kızıyorum zaten! Benim kardeşim böyle yapsa açık açık söylerdim hem yemek begenmiceksin hem her şeyi ayağına bekliceksin hem bı katkın olmicak hemde yan gelip yatıcan. Yav ekmek almak için para istiyorum adam yok diyor

Parayı çar çur etmekten kolay ne var . Harcayacak yer çok harcamak istedikten sonra.
Hep siz de kalmıyor sanırım ara sıra gidiyor mu teyzene, kurulu bir düzeni olsa mecbur vermek zorunda olurdu.
Teyzeme hiç gitmiyor sadece yazin havuza girmek için ayda bı kere gider. Onun dışında bütün gün bizde

Ev kimin evi ,annene nereden kaldi ,calisiyor mu asnnen
Annemin annesinden kaldı. Annemde çalışmıyor babamda her zaman para vermiyor öyle bizde okuyoruz calisamayizda çalışan bir tek dayım var onunda yardımı yok

Bunun şuan Kore'de sevgilisi var ona gönderildiğini düşünüyorum ben yada geleceğe yönelik yapmak için bankaya attığını. Çünkü sadece evden işe işten eve giden bir adam.

Dayında başka bir çeşitmiş.
Annenin istemesi lazım ama neden istemediğini anlayamadım .
Kardeşi diye kıyamıyor heralde

Ev de dayınında hakkı var o zaman değil mi , eğer öyleyse pek bir şey diyemiyorum atsan atılmaz satsan satılmaz.

Ev de dayınında hakkı var o zaman değil mi , eğer öyleyse pek bir şey diyemiyorum atsan atılmaz satsan satılmaz.
Hakkı var tabi atılmaz ama evde tek erkek o ve annem çalışmıyor bizde okuyoruz

Ayrica dayinin sizde kalması normal evde hakkı var cünkü...ama maddi olarak yardım etmemesi garip...vicdan da yapmiyosa ilginc...

Ayrica dayinin sizde kalması normal evde hakkı var cünkü...ama maddi olarak yardım etmemesi garip...vicdan da yapmiyosa ilginc...
Kalmasına lafım yok zaten ama bu kadar borç içinde o kadar sorun varken onun hiç bişey yapmaması beni sinir ediyor. Bir insanda ekmek alacak para bile olmaz mı yav? Ha şimdi günahını almayayım veriyor ama 2 yılda bir anca oda 50tlyi geçmiyor !

Anneannemden kalan emekli maaşı var bazen teyzem veriyor öyle geçiniyoruz da bu evde olan bir adamın sorumluluğuna engel değil .

O konuda haklısın cnm annenin ses çıkarması lazım sen karışma...bazen ebeveynler işte sırf kardeş diye göz yumabiliyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…