Başka kalacak yeri yok. Teyzem bazen gel bende kal diyor ama gider mı hiç bulmuş rahat ortamı!Dayın neden sizinle birlikte kalıyor ?
Kalmasına laf yokta bizim evde emir verip kendini bişey sanıp yan gelip yatması benim çok sinirimi bozuyor. Evdeki tek erkek o hiç bir şey yapamıyor bu kadar çalışıyor düşünüyorum bu adam bu paraları napıyorDayın neden sizinle birlikte kalıyor ?
Hiç bulunmuyor sadece internet faturası ödüyor işte oda 40 tlcik. Anneme söylüyorum ses çıkarmıyor onada ayrı kızıyorum zaten! Benim kardeşim böyle yapsa açık açık söylerdim hem yemek begenmiceksin hem her şeyi ayağına bekliceksin hem bı katkın olmicak hemde yan gelip yatıcan. Yav ekmek almak için para istiyorum adam yok diyorAnnen ne diyor bu duruma eve hiç katkıda bulunmuyor mu ?
Teyzeme hiç gitmiyor sadece yazin havuza girmek için ayda bı kere gider. Onun dışında bütün gün bizdeParayı çar çur etmekten kolay ne var . Harcayacak yer çok harcamak istedikten sonra.
Hep siz de kalmıyor sanırım ara sıra gidiyor mu teyzene, kurulu bir düzeni olsa mecbur vermek zorunda olurdu.
Annemin annesinden kaldı. Annemde çalışmıyor babamda her zaman para vermiyor öyle bizde okuyoruz calisamayizda çalışan bir tek dayım var onunda yardımı yokEv kimin evi ,annene nereden kaldi ,calisiyor mu asnnen
Bunun şuan Kore'de sevgilisi var ona gönderildiğini düşünüyorum ben yada geleceğe yönelik yapmak için bankaya attığını. Çünkü sadece evden işe işten eve giden bir adam.Parayı çar çur etmekten kolay ne var . Harcayacak yer çok harcamak istedikten sonra.
Hep siz de kalmıyor sanırım ara sıra gidiyor mu teyzene, kurulu bir düzeni olsa mecbur vermek zorunda olurdu.
Hakkı var tabi atılmaz ama evde tek erkek o ve annem çalışmıyor bizde okuyoruzEv de dayınında hakkı var o zaman değil mi , eğer öyleyse pek bir şey diyemiyorum atsan atılmaz satsan satılmaz.
Anneannemden kalan emekli maaşı var bazen teyzem veriyor öyle geçiniyoruz da bu evde olan bir adamın sorumluluğuna engel değil .Nasi geciniyosunuz annen de calismiyosa?
Kalmasına lafım yok zaten ama bu kadar borç içinde o kadar sorun varken onun hiç bişey yapmaması beni sinir ediyor. Bir insanda ekmek alacak para bile olmaz mı yav? Ha şimdi günahını almayayım veriyor ama 2 yılda bir anca oda 50tlyi geçmiyor !Ayrica dayinin sizde kalması normal evde hakkı var cünkü...ama maddi olarak yardım etmemesi garip...vicdan da yapmiyosa ilginc...
Anneannemden kalan emekli maaşı var bazen teyzem veriyor öyle geçiniyoruz da bu evde olan bir adamın sorumluluğuna engel değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?