Haklısın ama yapabileceğiniz pek bir şey yok gibi.Hakkı var tabi atılmaz ama evde tek erkek o ve annem çalışmıyor bizde okuyoruz
Annemin annesinden kaldı. Annemde çalışmıyor babamda her zaman para vermiyor öyle bizde okuyoruz calisamayizda çalışan bir tek dayım var onunda yardımı yok
Bekliyorum bende ne zaman ses çıkaracak diye. Şimdi ben soylesem büyüğüm sonuçta terbiyesizlik yapmak istemiyorumO konuda haklısın cnm annenin ses çıkarması lazım sen karışma...bazen ebeveynler işte sırf kardeş diye göz yumabiliyolar...
Emekli maaşı alıyor annesinden fiyatı belli faturadir taksittir derken elde kalıyor 0Annen kendi anne veya babasından maaş falan almıyor mu ?
Dayın ev anamın evi aldıkları maaş anamın maaşı tabi ki vericekler yemek diye vicdanen rahatlatıyor kendini sanırım.Emekli maaşı alıyor annesinden fiyatı belli faturadir taksittir derken elde kalıyor 0
Şimdi şöyle düşün senin bir kardeşin var senelerdir çalışıyor kredi borcunu sana odetiyor akşam su yemeği yap diyor ama eve tek bir şey getirmiyor. Kendi odasında televizyonu var onun faturasını bile ödemiyor ? Nereye kadar dayanır ki insan ya bazen abur cubur alıyor onları dolaba saklıyor en arkalara.Evle beraber dayinizida miras birakmis belli ,ev anneden kalinca ,dayinda rahatca kaliyor belli ,annenizden her cocuguna bir ev kalmadiysa tabi ,
Aslinda anneniz calissa sizin icin cok daha iyi olacak ,
Siz 4 kisisiniz o tek kisi ,her gelen faturayi 5 e mi boleceksiniz ,
4 kisi ile yasamam cikin evden kira payinizi veriyim dese naparsiniz ,
Yeme icme konusunda anneniz net tavir koymali ,siz girmeyin araya bosuna,
Sonucta dayin biz 3 kardesiz evi kiraya versemden payini hesap ediyordur ,
Sonucta size bakma zorunlulugu yok,
Baska bir evde kirada olsaniz hic gecinemeyecektiniz ,
Şimdi şöyle düşün senin bir kardeşin var senelerdir çalışıyor kredi borcunu sana odetiyor akşam su yemeği yap diyor ama eve tek bir şey getirmiyor. Kendi odasında televizyonu var onun faturasını bile ödemiyor ? Nereye kadar dayanır ki insan ya bazen abur cubur alıyor onları dolaba saklıyor en arkalara.Evle beraber dayinizida miras birakmis belli ,ev anneden kalinca ,dayinda rahatca kaliyor belli ,annenizden her cocuguna bir ev kalmadiysa tabi ,
Aslinda anneniz calissa sizin icin cok daha iyi olacak ,
Siz 4 kisisiniz o tek kisi ,her gelen faturayi 5 e mi boleceksiniz ,
4 kisi ile yasamam cikin evden kira payinizi veriyim dese naparsiniz ,
Yeme icme konusunda anneniz net tavir koymali ,siz girmeyin araya bosuna,
Sonucta dayin biz 3 kardesiz evi kiraya versemden payini hesap ediyordur ,
Sonucta size bakma zorunlulugu yok,
Baska bir evde kirada olsaniz hic gecinemeyecektiniz ,
Kredi borcunu niye odeyim ,benimle ilgili bir harcama degilse ,Şimdi şöyle düşün senin bir kardeşin var senelerdir çalışıyor kredi borcunu sana odetiyor akşam su yemeği yap diyor ama eve tek bir şey getirmiyor. Kendi odasında televizyonu var onun faturasını bile ödemiyor ? Nereye kadar dayanır ki insan ya bazen abur cubur alıyor onları dolaba saklıyor en arkalara.
Boşanmadan önce annesinde kalıyordu bizde kiradaydik. Sonradan o eve geçtik şimdi hepimiz kalıyoruzEe bu dayı anne ve babanız boşanmadan önce nerde kalıp nası geçiniyordu
Ben daha 18 yaşındayım evde dayım annem ve 2 kardeşim yaşıyoruz. Annem ile babam ayrı ama babam bazen eve gelir bı ihtiyacınız var mı der cebinde ki son kuruşuna kadar çıkarıp verir kendine almaz bize alır sağolsun. Dayimda bizde kalıyor 10 senedir çalışıyor ama şu kadar senedir ben eve para getirdiğini görmedim ! Sadece internet faturası ödüyor oda 40 TL. Beyfendi kendi ne yemek isterse annemden onu yapmasını istiyor ama hiç bir katkısı yok! Bazen yemek beğenmiyor emir veriyor şunu getir bunu yap git şunu al diye çok sinir oluyorum. İşten geliyor anneme yemek koysana diyor. Ya 28 yaşında eli ayağı yok sanki . Bakkala gidicegim zaman ekmek kola alicam ondan istiyorum adamda 3 lira bile yokkk!!! Çalışmasa eyvallah diyecem ama senelerdir çalışan bir insan bu paraları napıyor ? Birde utanmadan annem yemek yapacak para istiyor ertesi günü o parayı alıyor annemden borç gibi ya ben 5 aydır biriktirdiğim parayı anneme verdim gene bı laf çıkmadı ağzımdan ve ne hayallerle biriktirmistim onu. Kardeşler arasında böyle şey mı olur? Birde aynı evde yaşıyoruz! Hiç bir katkısı yok. Batmaya başladı bana artık tahammülum kalmadı in
Aslinda dayi onlarda degil onlar dayida kaliyor. Konu sahibi bunu atliyor anlatirken. Annesi bosaninca dayisinin anneannesiyle yasadigi eve geçmişler.Dayın neden sizinle kalıyor? Bi de annenizi alın karşınıza konuşun rahatsızlığınızı belirtin.
Koskoca dunyada ne demek kalacak yeri yok.Başka kalacak yeri yok. Teyzem bazen gel bende kal diyor ama gider mı hiç bulmuş rahat ortamı!
Aslinda dayi onlarda degil onlar dayida kaliyor. Konu sahibi bunu atliyor anlatirken. Annesi bosaninca dayisinin anneannesiyle yasadigi eve geçmişler.
Maddi olarak aralarinda bir anlasma olabilir diye dusunuyorum yoksa bu kadari zor.
Annesi de kendi annesinden kalan maasi almaya başlamış.
O maaa ne kadardir ki bu kadar insan gecinemez onunla.
Bilinmeyen bir seyler var mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?