Çocuğunuz yoksa yorum yapmayın benceÖnce kendinizi düzeltin , Çocuğunuzun yaşına göre davranıyor. Ne yapmasını bekliyorsunuz bir koltukta düzgünce saatlerce oturmasını mi?
nasıl vicdansız bi yorum böyle..stresini atıcaksan bence dısarı cık iyi gelir..kadın normal degil demio zaten bunalmıs yardım ıstıyo...Önce kendinizi düzeltin , Çocuğunuzun yaşına göre davranıyor. Ne yapmasını bekliyorsunuz bir koltukta düzgünce saatlerce oturmasını mi?
Maalesef bakım konusunda destek olmuyor. Onun rahatı herşeyden önemlidir. Yakın zamanda kreşe vermeyi düşünüyorum. Psikolog o kadar iyi olur ki düşünmüyor değilim.Eşiniz destek oluyor mu?
Maddi durumunuz nasıl?
Uzman desteği mi alsanız?
bu nedenden kadınlar bunalıyor o yüzden olumsuz tenkit yerine eş ne yapıyor denmeli?Maalesef bakım konusunda destek olmuyor. Onun rahatı herşeyden önemlidir. Yakın zamanda kreşe vermeyi düşünüyorum. Psikolog o kadar iyi olur ki düşünmüyor değilim.
Sürekli çocuğunun yaptığı şeyleri eleştirmiş, sanki çocuğun koltuğa çıkması, sessizce bir köşede durmasını bekliyormuş gibi yazmış. Ya çocuğun koltuğun tepesinde olmasından daha normal bişey olamaz. Çocuk da hiç bir sorun yok . Biz de çocuk büyüttük, koltuk tepelerinden inmedi. Ama bu kadar kötü anlatmadık yaptıklarını.nasıl vicdansız bi yorum böyle..stresini atıcaksan bence dısarı cık iyi gelir..kadın normal degil demio zaten bunalmıs yardım ıstıyo...
Çok teşekkür ederimİki yaş sendromu dedikleri böyle bir şey galiba. Tüm yük sizin omuzlarınızda ve haliyle çok bunalmışsınız. Yukarıda bir sürü tavsiye yazılmış onlara ekleyebileceğim birşey yok sadece size geçecek demeye ve destek olmaya geldim. Sizi yetersiz hissettiren yorumlara da kulak asmayınız.
Zaten konu sahibi sabah 6 akşam 8 çalışıyormuşİki yaş sendromunun literatüre “Terrible Twos” diye geçmesinden de anlayabiliriz ne kadar sancılı bir süreç olduğunu :)
Bunalmanız çok normal. Eşiniz destek olsaydı eminim daha kolay olacaktı sizin için. En iyisi kreşe verin, rahatlarsınız biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?