Yaa ne kadar sanslı bır cocuk
Bızımkı ustu kırlenınce bısey olmaz anne dıyo gecıyo
Temızlık genlernı babannesınden almıs gklfglglk
Baby sesli güldüm Allah iyiliğini versin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ne kadar sanslı bır cocuk
Bızımkı ustu kırlenınce bısey olmaz anne dıyo gecıyo
Temızlık genlernı babannesınden almıs gklfglglk
Kardeşim, daha çocuk 5 yaşındaAllah askına yas kac?Cocukları buyuttunuz herhalde ahkam kesmeye geldı sıra?Ablacım senın zamanında verıyordun elıne bı balık kraker cocuk kapı onunde buyuyordu.Sımdının cocukları öyle değil pardon da.
Çocuğunuzun psikologluk bir durumu yokki. O yaşlarda yaşanan davranışlar bunlar ama biraz ikinizin de canı sıkılmış gibi.Maalesef bakım konusunda destek olmuyor. Onun rahatı herşeyden önemlidir. Yakın zamanda kreşe vermeyi düşünüyorum. Psikolog o kadar iyi olur ki düşünmüyor değilim.
Bızde cocuk buyuttuk dediğinız cocuk daha 5 yasında mı?Buyuttuk dıyınce ınsanın aklına 18-20 yas gelıyor.Kardeşim, daha çocuk 5 yaşında![]()
Büyük su oyunları banyo ya da balkon için daha uygun sanırım :)Bunla da ılgılı anım var,pandemı de su oyununu salonda yapmayı uygun gordugumden(nıye öyle uygun gorduysem )yarım kuvet suyu ters cevırmıslgı var bebemın:)
Bıde oyuncak lavabo anımız var ayaklarını sokup yıkayamadıgı ıcın krıze gırmıstı benım kız mgkşlglglk
Su ıslerıını balkonda yapmak en mantklısı :)
O oyuncak lavaboların 1 saatte bozuldugunu kargo geldıkten sonra ogrendık:)Bır krızde orda Cıkmıstı![]()
Maalesef bakım konusunda destek olmuyor. Onun rahatı herşeyden önemlidir. Yakın zamanda kreşe vermeyi düşünüyorum. Psikolog o kadar iyi olur ki düşünmüyor değilim.
pardon da nasıl destek olmuyor bak şimdi sinir oldumMaalesef bakım konusunda destek olmuyor. Onun rahatı herşeyden önemlidir. Yakın zamanda kreşe vermeyi düşünüyorum. Psikolog o kadar iyi olur ki düşünmüyor değilim.
5 yaşını doldurmak üzere olan oğlum, dün lego yuttuBızde cocuk buyuttuk dediğinız cocuk daha 5 yasında mı?Buyuttuk dıyınce ınsanın aklına 18-20 yas gelıyor.
Ay Allah korumus.5 yaşını doldurmak üzere olan oğlum, dün lego yuttu
Nasıl büyümüş anlamadım, benimkiler herhalde bir büyümeyen.
Yaş büyüdükçe yaramazlık potansiyeli de doğru orantılı büyüyor, tehlikeli hal alıyor.Ay Allah korumus.
Buyutmusunuz haberınız yok gfmlggfkl
2.5 yas oglum var kres ın olumlu olumsuz etkileri nelerAynı durumu bende yaşadım. Sosyal hayat denen bişey kalmamıştı. Kızım 3 yaşına gelmeden kreşe başladı öyle rahat ettim. Şimdi hamileyim ve ikiz olucaklar bunu öğrendiğim ilk günden bir ajans buldum ve bakıcı ayarladım kendime, inşallah 2 ay sonra bizle olucak.
Olumlu etkisi çok, bir kere evde oturup tv izlemiyor yada beni darlamıyor. Arkadaşlarıyla beraber sosyalleşiyor, renkleri sayıları herşeyi kreş sayesinde öğrendi. Olumsuz bir yanını görmedim.2.5 yas oglum var kres ın olumlu olumsuz etkileri neler
Nasıl başladınız acabaBen antidepresana basladim.