tahammül etmek..

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu biraz içimi dökmek için açıyorum.
Kpss 'ye hazırlanıyorum; son sınıfım. Haliyle stres var henüz oturtamadim dersleri bilmiyorum bu sene olmaz belki de.. Bu sene maddi anlamda epey zorlandığım için bir yerde part time ise başladim. Derslere giriyorum. Cumartesi ve salı gidiyorum ama çok bunaldım. Bu bunalmamin sebebi ise bu insanlarla siyasi olarak ya da ne bileyim hayat tarzı olarak çok farklıyız. Mecburiyetten aldılar beni diye düşünüyorum zaten Bayadır öğretmen eksikleri varmış. İşte bu yüzden oraya gittiğim de berbat hissediyorum. Konuyu siyasete çekmek değil amacım lütfen kimse de çekmesin ama selam verdiğim de dahi bu yerin müdürü önce üzerimi suzuyor sonra tuhay bir edayla sanada diyor. Zaten ise alırken de demişti seninle taban tabana zıt görüş te olsam da yinede alcam diye. . Ki siyasi görüşümü bilmiyor.. Demem o ki burada bunalıyorum ama bu işe ihtiyacım var zaten her gittiğim yerde benim gibi insanlar olmaz olamaz bunun bilincindeyim. Ama bu beni yıpratıyor.. kendim değil gibiyim nasıl davranacağımi bilemiyorum zaten çok rahat bir insan değilim. Konuşmasam çok asosyal gibi görünüyorum; konuşunca da konular illa böyle sacma sapan konulara geliyor. Sizce nasol başa çıkabilirim ki burayı bırakmak ta istemiyorum ama baş etmeyi öğrenmek istiyorum.

Part timesınız, okulunuz da var. Yani bütün hayatınız orda geçmiyor. Okulda bir çevreniz de var. En azından buna da şükür. Her gün 9-6 bu insanları görmek de vardı. Sabırla üstesinden gelirsiniz umarım.

Kesinlikle Allahtan öyle yoksa çok bunalirdim. Ortam çok önemliymiş bunu anladım :)

İleride atandiginiz okulda da bin türlü öğretmen veli öğrenci ile olacaksınız.. bunu deneyim olarak görün.. yıllar içinde neler görüp öğreniyor insan.. meslek mesleği icra ederken öğrenilir ya insan ilişkilerindeki tavrinizda zamanla oturuyor.. kpss de basarilar:)

Çok teşekkür ederim. Zaten bu yüzden kaçmak bırakmak istemiyorum. Herşeyi mücadele ile asabilecegime inanıyorum. Teşekkürler

Çok teşekkür ederim. Zaten bu yüzden kaçmak bırakmak istemiyorum. Herşeyi mücadele ile asabilecegime inanıyorum. Teşekkürler

Sinavini okul derslerini etkileyecek gibi kötü etkilenmiyorsan kal.. ilk iş deneyimi cetrefilli olunca iyidir.. insan sonrasında kıymet bilir.. ben neler gördüm bu da bişey mi demek çok güçlü yapıyor insanı.. kolay gelsin.. öğrencilere odaklanın ders disi az muhabbet Güleryüz bitti gitti..

öğretmen olduğunda ne olacak peki biliyor musun ?
öğretmenler odasında A sendikacılarI birlikte oturacak Z sendika da başka biyerde olacak
bu işyeri sizin için biraz antrenman gibi düşünün sonuçta son zamanlarda okullar biraz ayrıştı birbirinden
sıkıntılı durumlar tartışmalar oluyor görüşünün bir önemi yok dersine gir ve çık canım
önemli olan kpss böyle şeylere takılma bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…