- 3 Ağustos 2014
- 700
- 1.050
- 313
- Konu Sahibi LeydiStark
-
Regl dönemindemisinİyi akşamlar herkese,
Bende uzun süredir devam eden bazı problemler var. İnsanlara karşı çok tahammülsüzleştim. Ufak tefek şeylere gereğinden fazla sinirleniyorum. Birisi benim düşünceme veya bana karşı ters bir şey söylediğinde bile sinirleniyorum fazlasıyla. Kendimi sürekli tutmaya çalışıyorum. Tahammülüm hiç yok. Ani öfkelenmeler oluyor. Sebebi ne olabilir yaşayan var mı ?
İyi ki regl oluyoruz haRegl dönemindemisin
Kovit sürecinde evden mi çalıştınızİyi akşamlar herkese,
Bende uzun süredir devam eden bazı problemler var. İnsanlara karşı çok tahammülsüzleştim. Ufak tefek şeylere gereğinden fazla sinirleniyorum. Birisi benim düşünceme veya bana karşı ters bir şey söylediğinde bile sinirleniyorum fazlasıyla. Kendimi sürekli tutmaya çalışıyorum. Tahammülüm hiç yok. Ani öfkelenmeler oluyor. Sebebi ne olabilir yaşayan var mı ?
gecen hafta cok gergın gordugum bır uyeye muayyen gununde mısın dedımRegl dönemindemisin
canım dunyada orneklerı var reglken ıslenen cınayete ceza ındırımı ısteyen avukat gordu bu dunyaİyi ki regl oluyoruz ha38 yaşına kadar regl olmadim ve hep sinirli bir insanim
Ama erkekler gibide herseye regli misin denmez yagecen hafta cok gergın gordugum bır uyeye muayyen gununde mısın dedım
cıldırdı resmen acayıp sınırlendı ve bana hadsız terbıyesız dedı
kısıyı kıbledım kıbleyınce yonetım sende satasmıssın muayyen gununde mısın demıssın ne ayıp dedıregl olmak ayıpmıs gıbı reglken gergın olanlar yokmus gıbı soktan soka gırdım sonra da benı bu yuzden banladılar
aman aman banlanırsınız dıye haber vereyım dedım buda boyle bır anımdır
canım dunyada orneklerı var reglken ıslenen cınayete ceza ındırımı ısteyen avukat gordu bu dunya
İyi ki regl oluyoruz ha38 yaşına kadar regl olmadim ve hep sinirli bir insanim
Çalışmıyorum şuan iş arıyorum. Uykumu alıyorum genelde ama ruhsal bi yorgunluk varUyku düzeniniz nasıl , uykusuz ve yorgun olabilir misiniz? Çok çalışıyor musunuz? Bir de B vitamini eksikliği diyorum, sinirleri zayıflatır yemeniz içmeniz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?