- 24 Nisan 2020
- 1.102
- 1.209
- 63
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet mutluluk, tahammül ilaçla olmuyor.önemli olan bakış açısını düzeltebilmekstresten anacım ayrıca ilaç vb. şeylerinde binbir türlü yan etkisi oluyor
stresinizin kaynağına inin yoksa yıllar sürer bu hassasiyet
Evet haklısınızo stresin yarattığı baskı insanı ne hallere sokuyor asıl derdi çözmek lazım önce gerisi sonradan çözülür zaten
Belki deEvden dışarı hiç çıkmıyorsanız ondan olabilir
Bu durum arada bende de oluyor. Stresli bir dönemimdeysem, gerginsem iki katına çıkıyor hassasiyetim. Birinin çıkardığı ufacık çıt sesi benim kulaklarımı kanatıyor, beynime kan sıçratıyor..Bazı zamanlar normalde hiç rahatsız etmeyen sesler nedense beni rahatsız ediyor.normalde de sessizliğe çok fazla düşkünüm.Sırf bu sebeple cadde üstünde olan bir evde oturmak korkutucu geliyor mesela gürültü sebebiyle.Ama bu durum hayatımı zorlaştırıyor biraz.
Bu iki gündür de nedense buzdolabının sesinden rahatsız oldum biraz oysaki normalde duymam bile.
Bu tarz tahammülsüzlüklerin nedeni ne olabilir? Bir tek bende mi oluyor böyle diye düşünüyorum bazen ama herkesin zaman zaman yaşadıgı bir durum mu ?
Bende daha çok stresimi arttırma şeklinde oluyorBu durum arada bende de oluyor. Stresli bir dönemimdeysem, gerginsem iki katına çıkıyor hassasiyetim. Birinin çıkardığı ufacık çıt sesi benim kulaklarımı kanatıyor, beynime kan sıçratıyor..
Galiba çoğu kişide oluyormuş.bir bende var sanıyordumBu bende arada regl döneminde oluyor
Bende de yemek yerken çıkan seslere tahammülsüzlük var. Deliriyorum şapırdama, dişe çatal/kaşık vurma sesine ya da sesli çiğneyenlere
Nasil geçer fikri olan varsa ben de şurada akıl alayım
Ben kendimi bildim bileli böyleyim. En ufak bi ses çileden çıkartır hemen uzaklaşmak isterim ve çoğu zaman yalnız kalmak isterim çnkü insanlar konuşurken bile azıcık sesini yükseltsin beynim error verir. Hiçte şikayetçi değilim etrafımdakiler bunu bilerek yaklaşır bana asla yüksek sesle konuşulmaz benimleBazı zamanlar normalde hiç rahatsız etmeyen sesler nedense beni rahatsız ediyor.normalde de sessizliğe çok fazla düşkünüm.Sırf bu sebeple cadde üstünde olan bir evde oturmak korkutucu geliyor mesela gürültü sebebiyle.Ama bu durum hayatımı zorlaştırıyor biraz.
Bu iki gündür de nedense buzdolabının sesinden rahatsız oldum biraz oysaki normalde duymam bile.
Bu tarz tahammülsüzlüklerin nedeni ne olabilir? Bir tek bende mi oluyor böyle diye düşünüyorum bazen ama herkesin zaman zaman yaşadıgı bir durum mu ?
Yemek yerken kulaklık takın ya da flm açın hadi hep birlkte izleyelim deyin ben öyle yemek yerim toplumda yoksa yiyemem bu bi hastalık çnkü ilaç tedavisi var ve ilaç kullanamıyorumBende de yemek yerken çıkan seslere tahammülsüzlük var. Deliriyorum şapırdama, dişe çatal/kaşık vurma sesine ya da sesli çiğneyenlere
Nasil geçer fikri olan varsa ben de şurada akıl alayım
Aa benim bir üst seviyemde hassas olup da bu durumdan memnun biri varmış.ilgincBen kendimi bildim bileli böyleyim. En ufak bi ses çileden çıkartır hemen uzaklaşmak isterim ve çoğu zaman yalnız kalmak isterim çnkü insanlar konuşurken bile azıcık sesini yükseltsin beynim error verir. Hiçte şikayetçi değilim etrafımdakiler bunu bilerek yaklaşır bana asla yüksek sesle konuşulmaz benimleeşyaların vs seslerine gelnce o durum bazen olabiliyor bunalmışlık artınca dahada rahatsız ediyor tabi geçici bi durum
Değiştiremediğim özelliklerimi sevmeye çalışmak diyelimAa benim bir üst seviyemde hassas olup da bu durumdan memnun biri varmış.ilginc![]()
Ilac tedavisi kalıcı bir çözüm degil gibi. Büyük ihtimal o rahatsızlık dusüncesini baskılıyordur.Ilacı bırakınca da yine aynı seyler oluyordurYemek yerken kulaklık takın ya da flm açın hadi hep birlkte izleyelim deyin ben öyle yemek yerim toplumda yoksa yiyemem bu bi hastalık çnkü ilaç tedavisi var ve ilaç kullanamıyorum
Bilemiyorum hiç kullanmadım kuzenim kullanıyordu ve etkisi olduğunu söylediIlac tedavisi kalıcı bir çözüm degil gibi. Büyük ihtimal o rahatsızlık dusüncesini baskılıyordur.Ilacı bırakınca da yine aynı seyler oluyordur
Dışarıdan gelen kuş sesi bile aşırı sinirimi bozuyor hele yoldan gelen sesler çıldırtıyorGaliba çoğu kişide oluyormuş.bir bende var sanıyordum