Hayatım bak en sinir Olduğum şeydir bunlar biraz entrikalı oyna oyununu.. Kendi Mutluluğun için kandır kocanı bi şekilde gönder onu evden benimde Başıma geldi kaynanama kavga ettik görüşmüyoruz şimdi eşim benim için öz annesiyle görüşmüyo canıma minnet:) olan bana olacaktı müsade etseydim sende bencil ol biraz at evden kızı inşallah mutlu olursun Hayatım Sevgilerimle sonuca ulaştığında bildir:)Allah bozmasın maşallah. Darısı başıma. Ben de öyle hayal etmiştm.insan hayatta ne ile nasıl bir aile ile karşılaşacağnı bilemyo. Ya sabır
Kusura bakmayın alıntı yapmadığınız için cevabınızı göremedim.Yarı burslunun masrafı da devletle aynı tutmuyor ki canım ya. Babam da erkek kardeşimi gönderecekti. Harcayacağı parayı hesapladım. O parayla iş kuralım bir de KPSS falan uğraşmayalım diye düşündüm. Babam zaten devlette çalışmasını istemiyor kardeşlerimin. O da uzak bir yerde başka bir bölüm okuyor şimdi. Mezun olduğunda iş kuracak babam o parayla. Öyle sakat bir iş de değil, gerçekten çok karlı... Şimdi okuduğu yerde de teyzemiz var, ısrarla burada kalsın dediler istemedik.İnsanların özel hayatı var çünkü. Annemle babam bile kaç yaşında düşün, evde en yakınlarına bile tahammül edemiyorlar. Af edersin adamlar banyodan çıkıyor pat misafir kapıda. Annem kızıyor özel hayat denen bir şey kalmadı diye. Hayırlısı olsun bakalım. İnşallah mezun olduğunda iş bulur bari.Derdime ortak olduğunuz icin cok tesekkur ederim ve beni anlayışla karşıladığnz icin. Ayrıca öğretmenim onunla iletişimime dikkat ediyorm derslerine destek oluyorum. Yarı burslu okuyor. Ailesinin yanında okumak istemedi istanbulu cok istedi hem sevgilisi burda hem de istedigi bölüm ancak özeldeydi. Uzakta okusam da yarı burslu okusamda aynı parayı harcarım diye ailesini özel üniversiye ikna etti. Ayrıca eltim de bu alt katımda otryor onunla hiç anlaşamıyor
Mezun olduğu gibi evlenmeyi düşünüyo zaten kayınvalidem de daha yük olmasın abilerine gitsin kocasının evinde dursun diyo böyle bir mantıkla kız mı evlendirilir. Çocuğum olsun istyorum Allah bizi hayırlı anne baba eylesinKusura bakmayın alıntı yapmadığınız için cevabınızı göremedim.Yarı burslunun masrafı da devletle aynı tutmuyor ki canım ya. Babam da erkek kardeşimi gönderecekti. Harcayacağı parayı hesapladım. O parayla iş kuralım bir de KPSS falan uğraşmayalım diye düşündüm. Babam zaten devlette çalışmasını istemiyor kardeşlerimin. O da uzak bir yerde başka bir bölüm okuyor şimdi. Mezun olduğunda iş kuracak babam o parayla. Öyle sakat bir iş de değil, gerçekten çok karlı... Şimdi okuduğu yerde de teyzemiz var, ısrarla burada kalsın dediler istemedik.İnsanların özel hayatı var çünkü. Annemle babam bile kaç yaşında düşün, evde en yakınlarına bile tahammül edemiyorlar. Af edersin adamlar banyodan çıkıyor pat misafir kapıda. Annem kızıyor özel hayat denen bir şey kalmadı diye. Hayırlısı olsun bakalım. İnşallah mezun olduğunda iş bulur bari.
smuwiLacığımm, düğünün ne zaman :) ben seni yıllardır takip ediyorum, son zamanlarda çok giremesem de.. :)Benim nişanlım da abisiyle yaşıyor aynı zaman da görümcemde, düğünümüze çok az bi zaman kaldı eltimin bunun için dediği; keşke xxxx değil de evden giden görümcem olsaydı..
Çünkü görümcem doğru düzgün elini birşeye sürmüyor çalışıyorum diye, halbuki evde tek çalışmayan eltimin çocukları, yani tüm yetişkinler eltim dahil çalışıyor. Haliyle ona neden ayrıcalık göstereyim ben yorulmuyor muyum? deniyor. Ben ki, kimseyle uzun süre yaşayamazdım Allah büyük konuşturmasın ama yaşıyorsam da o evin düzeni ne ise ona uyardım. Yengemle bilakis iyi geçinmeye çalışır, yardımcı olurdum her konuda. Çoğu zaman odam da takılırdım zaten mecburiyette olsa evlerine yerleştim diye düşünür, elimden geldiğince ayak altında dolaşmazdım. Her gittikleri yere çağırsalar da gitmezdim..
Ama işte insan rahat olunca bu şekilde düşünmüyor maalesef, yapı meselesi..
Valla ne diyeyim, ilginç insanlarmış. Amin, cümlemizin...Mezun olduğu gibi evlenmeyi düşünüyo zaten kayınvalidem de daha yük olmasın abilerine gitsin kocasının evinde dursun diyo böyle bir mantıkla kız mı evlendirilir. Çocuğum olsun istyorum Allah bizi hayırlı anne baba eylesin
Aslında iyi biri ama düşüncesiz. Biz daha yeni evliyiz başbaşa kalamıyoruz sürekli yanımızda. Arada annesinin babasının yanına gitse birkaç günlüğüne o da yok. Biz nezamn gidersek bizimle geliyor yol parası boşuna vermesinmiş.Gezmeye gitsek bizimle geliyor. Her an 3ümüz beraberiz. Ben çalışyorum hem de ev isleryle ilgilenyorum. Mutfak esyalarimı dikkatsizce kullanyor kıryor.Onun odası hep dağınık sadece öğlene kadar uyumayı, sevgilisiyle gezmeyi sever haftada 2 gün okulu var.Eşim de görümcem de sigara içıyor. ben karşyım kızıyorum bana inat yaparmış gibi sürekli abisini balkona sigara içmeye çağıryor. Balkon pislik içinde olur külleri hiç temizlemez. Dağınık bıraktığı birşeyi hayatta kaldırıp düzeltmez.esimin ailesi cok şımartmış diye düşünüyorum. Para harcamayi da cok seviyor kayın pederim maddi açıdan kötüleşince biz yardım etmek zorunda hissediyoruz.tahammulüm azalıyor. Eşimle kız kardeşı hakkında konuştum ama bana taviz vermemeye çalışyo bazi şeylere çok takıldığımı söylüyor. Onun yerine kendimi koymami istyor ailesine hayır diyemedi çünkü gecen yıllarda bekarken o da abisinin yaninda kalmiştı. Ben anlayış göstermeye çalşyorum ama içime atmaya başladım ayrı bir stres oldu bana gece yarısı sessizce ağlıyorum artık.
Mezun olduğu gibi evlenmeyi düşünüyo zaten kayınvalidem de daha yük olmasın abilerine gitsin kocasının evinde dursun diyo böyle bir mantıkla kız mı evlendirilir. Çocuğum olsun istyorum Allah bizi hayırlı anne baba eylesin
Evet ben de buakşam kararımı verdim açık açık konuşacağım onunla. Yoksa böyle gitmeyecek. Odasını toplu tutmasını yedğni içtğini ortalıkta bırakmamasını, bizim yeni evli olduğumuzu bu evde 3 ev arkadaşı gibi olmadığmızı söyleyeceğim ve 2-3 haftada annesinin babasınn yanına gitmesini abisyle özel anlar geçirmek istedğmzi arada başbaşa kalmak istedğmizi yatak odamza düşüncesizce girmemesini söyleyecegim. En önemlisi yazın stajını yanmzda değil annesinn babasının yanında yapmasınn daha uuygun oldğnu anlatacğm.8 aylık evliym ama huzurum yok diyeceğim. Eğer bunları yaparsan aramzda hic sıkntı olmaz diyecgm. Yoksa ben dayanamayacagm tükendimValla açık açık söyleyin "odanı toplar mısın? Balkondan külleri temizler misin? odamıza girerken ve eşyalarımı alırken izin ister misin bundan sonra" abinle özel bir yerlere gidiyoruz sen gelme deyin mesela bir gün. diye gayet ciddi ve rahat bir tavırlarla. ve de yapzamsa da onun ardını sakın toplamayın banyoda saç mı bıraktı almayın kendisi yapsın söyleyin. Ne pisliği varsa abisinin gözüne sokun madem kalıyor adam gibi edep adap öğrenecek. Görgüsüz bir kezbana hizmetçilik edecek haliniz yok...Biraz cadı olun kötü olun bu gibilerle kibar kibar davranıp baş edilmez.
Sevgilisi olduğunu ailesi ve abisi bilmiyorsa da öğrenmelerini sağlayın tabii biraz sinsi bir şekilde...
Yani rahat huzur bulamasın madem kalıyor ya kurallara uyacak ya da def olup gidecek ayrı yurt mu olur ev mi olur...
Sevgilisi çalşyor o ısrar edyo evlenelm diyeSevgilisi ne iş yapıyor okuyor mu çalışıyor mu ?? En kısa zamanda baş göz olsun okulu da iki yıllıkmış...
Evlenme gibi bir niyeti var mı sevgilisinin hemen
Evet ben de buakşam kararımı verdim açık açık konuşacağım onunla. Yoksa böyle gitmeyecek. Odasını toplu tutmasını yedğni içtğini ortalıkta bırakmamasını, bizim yeni evli olduğumuzu bu evde 3 ev arkadaşı gibi olmadığmızı söyleyeceğim ve 2-3 haftada annesinin babasınn yanına gitmesini abisyle özel anlar geçirmek istedğmzi arada başbaşa kalmak istedğmizi yatak odamza düşüncesizce girmemesini söyleyecegim. En önemlisi yazın stajını yanmzda değil annesinn babasının yanında yapmasınn daha uuygun oldğnu anlatacğm.8 aylık evliym ama huzurum yok diyeceğim. Eğer bunları yaparsan aramzda hic sıkntı olmaz diyecgm. Yoksa ben dayanamayacagm tükendim
Sevgilisi çalşyor o ısrar edyo evlenelm diye
aldığım kararı bugün uyguladım aldım karşıma özel olarak konuştum hem abla gibi hem yenge gibi olan biteni içimden geçenleri anlattım. seninle ileride tartışma yaşamaktansa aileleri karıştırmadan çözüm bulalım dedim sıkıntıları anlattım ondan nasıl davranması gerektiğini rica ettim çok şükür anlayışlı davrandı onu kırmadan konuşmaya çalıştım herşeyi anlattım bakalım hayırlısı umarım uygularız Allah ın izniyle. konuşmak çok iyi geldi banaherforshe
aldigin karar cok dogru, cumlelerinide okadar guzel kurmussun ki ne eksik ne fazla-tam. Bencede konusmalisin
gercektende, kendisini senin yerine koysun bakalim o aynisina katlanabilecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?