Tahammülüm gittikçe azalıyor

Allah bozmasın maşallah. Darısı başıma. Ben de öyle hayal etmiştm.insan hayatta ne ile nasıl bir aile ile karşılaşacağnı bilemyo. Ya sabır
Hayatım bak en sinir Olduğum şeydir bunlar biraz entrikalı oyna oyununu.. Kendi Mutluluğun için kandır kocanı bi şekilde gönder onu evden benimde Başıma geldi kaynanama kavga ettik görüşmüyoruz şimdi eşim benim için öz annesiyle görüşmüyo canıma minnet:) olan bana olacaktı müsade etseydim sende bencil ol biraz at evden kızı inşallah mutlu olursun Hayatım Sevgilerimle sonuca ulaştığında bildir:)

Kusura bakmayın alıntı yapmadığınız için cevabınızı göremedim.Yarı burslunun masrafı da devletle aynı tutmuyor ki canım ya. Babam da erkek kardeşimi gönderecekti. Harcayacağı parayı hesapladım. O parayla iş kuralım bir de KPSS falan uğraşmayalım diye düşündüm. Babam zaten devlette çalışmasını istemiyor kardeşlerimin. O da uzak bir yerde başka bir bölüm okuyor şimdi. Mezun olduğunda iş kuracak babam o parayla. Öyle sakat bir iş de değil, gerçekten çok karlı... Şimdi okuduğu yerde de teyzemiz var, ısrarla burada kalsın dediler istemedik.İnsanların özel hayatı var çünkü. Annemle babam bile kaç yaşında düşün, evde en yakınlarına bile tahammül edemiyorlar. Af edersin adamlar banyodan çıkıyor pat misafir kapıda. Annem kızıyor özel hayat denen bir şey kalmadı diye. Hayırlısı olsun bakalım. İnşallah mezun olduğunda iş bulur bari.

Mezun olduğu gibi evlenmeyi düşünüyo zaten kayınvalidem de daha yük olmasın abilerine gitsin kocasının evinde dursun diyo böyle bir mantıkla kız mı evlendirilir. Çocuğum olsun istyorum Allah bizi hayırlı anne baba eylesin

smuwiLacığımm, düğünün ne zaman :) ben seni yıllardır takip ediyorum, son zamanlarda çok giremesem de.. :)

kusura bakma ama butun suc senin
nasil ses etmessin, ses etmiyosun nasil kiza belli etmessin
babasinin evinde rahat edemiyormus, ozaman senin evindede rahat edemesin
sende her sabah erken uyandir, temizlik yaptir, her sigara ictiginde balkonu sildir

evlenince esinize hizmetci olmayin diyoruz, seninki dahada beter gorumcene mi itaat ediyorsun canim cok uzucu bir durum ama senin elinde olan birsey

kimse kusura bakmasin kocami canimdan cok sevsem bile sirf onun kardesiymis diye bir genc kizin gelip en guzel yillarimi heba etmesine izin veremem
yuzunede derim valla biz abinle cikcaz sen kal, hadi sen biraz babanlarin yanina git bizde bas basa kalalim diye

Valla ne diyeyim, ilginç insanlarmış. Amin, cümlemizin...

eşinizin kardeşi ipotekli kişiliği var. o insana ne yaparsanız yapın kendini sorumlu hissetmez başkalarından medet umar yada olmayınca başkalarını suçlar. o ev sizin eviniz siz de o evin kadınısınız. ilk başta iyi niyetle evinizde almakta sakınca yok bunda da neden ben başta böyle yaptım da demeyin yaşanacakları bilemeyiz bu noktada kontrolü elinize alın gerekirse eşinize dır dır yapın ve artık baş başa eşinizle evde kalmak istediğinizi söyleyin eşinize bu durumdan da yeteri kadar sıkıldığınızı geri adım atmayın 3 4 gün dayanın kırılma noktanızı bekleyecektir kırılmadığınızı eşiniz görsün görümcenizi çekip düzenlemek eşinizin görevi. size bu noktada yükleme yaparsa da dik durun geri adım atmayın. kız kardeşiyle de fazla münasebette bulunmayın konuşmayın. bir şey yapmazsanız da siz sıkıldığınızla kalırsınız yıllar süren bir ah ben evliliğimin ilk yıllarında bunu yaşadığımın derdin de olursunuz kimsenin de bu durum pek umrunda olmaz

Valla açık açık söyleyin "odanı toplar mısın? Balkondan külleri temizler misin? odamıza girerken ve eşyalarımı alırken izin ister misin bundan sonra" abinle özel bir yerlere gidiyoruz sen gelme deyin mesela bir gün. diye gayet ciddi ve rahat bir tavırlarla. ve de yapzamsa da onun ardını sakın toplamayın banyoda saç mı bıraktı almayın kendisi yapsın söyleyin. Ne pisliği varsa abisinin gözüne sokun madem kalıyor adam gibi edep adap öğrenecek. Görgüsüz bir kezbana hizmetçilik edecek haliniz yok...Biraz cadı olun kötü olun bu gibilerle kibar kibar davranıp baş edilmez.
Sevgilisi olduğunu ailesi ve abisi bilmiyorsa da öğrenmelerini sağlayın tabii biraz sinsi bir şekilde...
Yani rahat huzur bulamasın madem kalıyor ya kurallara uyacak ya da def olup gidecek ayrı yurt mu olur ev mi olur...

Sevgilisi ne iş yapıyor okuyor mu çalışıyor mu ?? En kısa zamanda baş göz olsun okulu da iki yıllıkmış...
Evlenme gibi bir niyeti var mı sevgilisinin hemen

Evet ben de buakşam kararımı verdim açık açık konuşacağım onunla. Yoksa böyle gitmeyecek. Odasını toplu tutmasını yedğni içtğini ortalıkta bırakmamasını, bizim yeni evli olduğumuzu bu evde 3 ev arkadaşı gibi olmadığmızı söyleyeceğim ve 2-3 haftada annesinin babasınn yanına gitmesini abisyle özel anlar geçirmek istedğmzi arada başbaşa kalmak istedğmizi yatak odamza düşüncesizce girmemesini söyleyecegim. En önemlisi yazın stajını yanmzda değil annesinn babasının yanında yapmasınn daha uuygun oldğnu anlatacğm.8 aylık evliym ama huzurum yok diyeceğim. Eğer bunları yaparsan aramzda hic sıkntı olmaz diyecgm. Yoksa ben dayanamayacagm tükendim

Açık açık diyeceğim evlilik hayatını böyle hayal etmedim bize biraz anlayış göster kendini benim yerime koy diyeceğm.özel hiçbir anımız yok yatak odamızı bile kilitliyoruz artık

i

Böyle yap eşinle konuş gerekirse de hep beraber konuşun yapar umarım...
yapmazsa da siz hiçbir şeyine karışmayın mesafe koyun yani aranız açılsın biraz yumuşak yüzlü oldukça tepenize çıkarlar
ben yeni evli ablamın evine misafirliğe giderken çekine çekine gidiyordum bu ne rahatlık ilginç ya

Benim eşim kızkardeşimi evimde istemeseydi çok üzülürdüm , zaten seneye sonmuş, onu görümce olarak değil de kendi kız kardeşin gibi düşün , yalnız kalmak istiyosanda o sevgilisiyle cıktıgı zaman sen de eşinle çık, bence o kadar takmıssın ki her sey batmaya başlamış, bunlar aşılmayacak şeyler değil

Fazla takmayin artık göndermek olmaz bırakın genç kız sonuçta sizin ona abla arkadaş olmanız lazım. Böyle davranirsaniz esiniz de size daha çok saygı duyar. Zaman çabuk geçer sıkma yın canınızı ve takmayin mutlu olun.

herforshe
aldigin karar cok dogru, cumlelerinide okadar guzel kurmussun ki ne eksik ne fazla-tam. Bencede konusmalisin
gercektende, kendisini senin yerine koysun bakalim o aynisina katlanabilecek mi

herforshe
aldigin karar cok dogru, cumlelerinide okadar guzel kurmussun ki ne eksik ne fazla-tam. Bencede konusmalisin
gercektende, kendisini senin yerine koysun bakalim o aynisina katlanabilecek mi
aldığım kararı bugün uyguladım aldım karşıma özel olarak konuştum hem abla gibi hem yenge gibi olan biteni içimden geçenleri anlattım. seninle ileride tartışma yaşamaktansa aileleri karıştırmadan çözüm bulalım dedim sıkıntıları anlattım ondan nasıl davranması gerektiğini rica ettim çok şükür anlayışlı davrandı onu kırmadan konuşmaya çalıştım herşeyi anlattım bakalım hayırlısı umarım uygularız Allah ın izniyle. konuşmak çok iyi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…