Benim kp de bir yere gidilecekse çok acelecidir, arabadan ve şoförlükten anlar doğal olarak yolculuk pek zevki değildir karşı tarafın hatasını gördükçe kızar. Böyle bir durumda yukarı bile çıkmaz hadi hatırım için çıktı hiç rahat edemez Ben ona bu cümleleri kursam yıkılır ya, o kadar üzülür ki. Bir daha nasıl yüzyüze bakarız diyalog kurarız bilmiyorum. Tamam yapmak zorunda değiller ama ailenin kurban bayramında oglunu yanında istemesi ve et taşıma beklentisii de bana normal geliyor, sadece bunu şekillendirmek kendi ellerinde. Alla alla ya, lan lun ile çözülmez
Biz ilk evlendiğimizde ayrı şehirlerde idik, bayramlarda 3. bir şehre gidiyorlar keyifli bir yer, yazlık mekan. İlk bayram için eşim geldi. Arife günü sabah wcye gittim geldim uyumuşum 1 saat sonra kaskatı uyandım. İnanamazsınız kolumu kullanıp telefonla konuşamıyorum ztn var olan birşey ters yattığım için tekrarlamış. Eşim ık mık etti ben nasıl giderim annene gidersin fln diyor. Cami avlusuna bırak aşkım yavru köpekten farkım yok şu an dedim bi uyandı söylediği şeyin anormalliğini anladı

. Sonra ben yokken aramış böyle böyle demiş anlatmış.
Tabi ben 2gün ilaç kullandım biraz açıldım, bayramı da hareketli severim. Sonra bir fırsat çıktı akrabalar gidiyormuş dedim bizi de alın sizle gider sizle döneriz. Atladık arabaya 2 saatlik yolu 4 saatte yavaş yavaş 3 araba gittik. Kv kp delirdi mutluluktan. toplamda 3 saat fln oturmuşuzdur ama yetti onlara
Orada kalsanız diyecek oldular eşim anne görmüyormusun halini siz arabayla yarın bırakırsınız o zaman dedi tık kesildi. Daha çok gider geliriz, bu kız sizi mutlu etmek için geldi, çok bayramlar olur dedi.
İlaç öneren ay ben hemşireyim muscoril yapayım diyen herkesi susturdu siz karışmayın nasıl iyileşeceğini biliyor diye.
Temelde biraz hoşgörü biraz empati biraz dürüstlük ve en önemlisi saygı herşeyi çözer..