tahammülum yok

Fafama naber nasılsın kız :)

Kafanı bozuyorsa babana da küfürü savur gitsin :deli: Şaka şaka , ben gelirdim istersen lakin 3000 km uzakta yaşıyorum:olamaz:

İstiyorsan bana yaz dertlen, olayların başladığı cuma akşamı ben memleketten habersiz plaj partisine gittiydim burda. Eve bir döndüm höh annem whatsapptan yazmış helikopterler uçuşuyor diye.
Ay kız güldür dünden gece gece ama bişey okudum bugün küfürle terapi yapiyorlarmis ona katilabilirim

Ay kız güldür dünden gece gece ama bişey okudum bugün küfürle terapi yapiyorlarmis ona katilabilirim

Fafama sen oraya terapist olarak katılırsın ancak yürü kızzımmmmmmmmm:halay::halay::halay::halay: Sen millete hocalık yaparsn ancak :halay:

Hem evlenmek isteyenlere küfür savur sonra da yalnızım de anneni çağır :63::63: Valla hakettin bence :63:

Kibarca anladık o zaman:rapci:

Ezo seni tanımam etmem senin yüzünden banlanmak istemiyorum gece gece beni günaha sokma bu haftaki banımı tanıdığım üyeler üstünden yemek istiyorum:deli:

Bir keresinde biri asude_bahara cücük beyinli demişti, ben de beğenmiştim o yüzden banlandıydım mesela ona itirazım olmadı mesela :deli:

Neyse konuyu dağıtmayayım, fafama babişin neden depresyonda nesi var? Yaşlılık bunalımı falan mı?

Ezo seni tanımam etmem senin yüzünden banlanmak istemiyorum gece gece beni günaha sokma bu haftaki banımı tanıdığım üyeler üstünden yemek istiyorum:deli:

Bir keresinde biri asude_bahara cücük beyinli demişti, ben de beğenmiştim o yüzden banlandıydım mesela ona itirazım olmadı mesela :deli:

Neyse konuyu dağıtmayayım, fafama babişin neden depresyonda nesi var? Yaşlılık bunalımı falan mı?
Kızım son gundem olaylar korkuttu ya yoksa kendi kendime superim babam andropoz tedavisine başladı ama henüz yanıt yok .. Bu gece burda gereksiz çok insan var kuzucum boş ver sunlarla muhattap olma:KK12:

Kızım son gundem olaylar korkuttu ya yoksa kendi kendime superim babam andropoz tedavisine başladı ama henüz yanıt yok .. Bu gece burda gereksiz çok insan var kuzucum boş ver sunlarla muhattap olma:KK12:

Kendi kendine süper olduğunu zaten ben de biliyorum , lakin olaylardan yusuf çekmemek zaten elde değil. Bütün ülke yusufa düştü, en çok da 2 büyükşehirde olanlar.

oyle meaajlari begenince de mi ban yiyiliyo. inan yeni haberim oldu.
hasret kaliyoz bi gidiyon uzun sure yoksun sakin ban yeme!
fafama sen de cok takma sanirim onceki konuna yazmistim buna benzer bisey. yazdigin konuda takildigim sey annenin sana babanla ilgili ddedigi sey. nasil desem ya senle normal bi iletisim kurmak istiyor ya da kocasinin bu sorununu daha yeni fark etti. bir de insanlar onca yolu gelmis. sonucta duzenlerini degistirmisler. yasli basli insanlar yahu. hadi optum takma diyebilorim sadece

Back
X