Al benden de o kadarBir depresyon tedavisi olarak koca....ne mikemmel bir tespit![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de o kadarBir depresyon tedavisi olarak koca....ne mikemmel bir tespit![]()
Kibarcasını söyledim :)Bir depresyon tedavisi olarak koca....ne mikemmel bir tespit![]()
Al benden de o kadar
Ay kız güldür dünden gece gece ama bişey okudum bugün küfürle terapi yapiyorlarmis ona katilabilirimFafama naber nasılsın kız :)
Kafanı bozuyorsa babana da küfürü savur gitsinŞaka şaka , ben gelirdim istersen lakin 3000 km uzakta yaşıyorum
İstiyorsan bana yaz dertlen, olayların başladığı cuma akşamı ben memleketten habersiz plaj partisine gittiydim burda. Eve bir döndüm höh annem whatsapptan yazmış helikopterler uçuşuyor diye.
Kibarcasını söyledim :)
Erkek genitalinin ismini zorla yazdırıp beni gece gece zorla banlattırcaksınız 
Ay kız güldür dünden gece gece ama bişey okudum bugün küfürle terapi yapiyorlarmis ona katilabilirim

Sen millete hocalık yaparsn ancak 
Kibarca anladık o zamanBen de kibarcasını yazdım zatenErkek genitalinin ismini zorla yazdırıp beni gece gece zorla banlattırcaksınız
![]()

Kibarca anladık o zaman![]()

Kızım son gundem olaylar korkuttu ya yoksa kendi kendime superim babam andropoz tedavisine başladı ama henüz yanıt yok .. Bu gece burda gereksiz çok insan var kuzucum boş ver sunlarla muhattap olmaEzo seni tanımam etmem senin yüzünden banlanmak istemiyorum gece gece beni günaha sokma bu haftaki banımı tanıdığım üyeler üstünden yemek istiyorum
Bir keresinde biri asude_bahara cücük beyinli demişti, ben de beğenmiştim o yüzden banlandıydım mesela ona itirazım olmadı mesela
Neyse konuyu dağıtmayayım, fafama babişin neden depresyonda nesi var? Yaşlılık bunalımı falan mı?
Kızım son gundem olaylar korkuttu ya yoksa kendi kendime superim babam andropoz tedavisine başladı ama henüz yanıt yok .. Bu gece burda gereksiz çok insan var kuzucum boş ver sunlarla muhattap olma![]()
oyle meaajlari begenince de mi ban yiyiliyo. inan yeni haberim oldu.Ezo seni tanımam etmem senin yüzünden banlanmak istemiyorum gece gece beni günaha sokma bu haftaki banımı tanıdığım üyeler üstünden yemek istiyorum
Bir keresinde biri asude_bahara cücük beyinli demişti, ben de beğenmiştim o yüzden banlandıydım mesela ona itirazım olmadı mesela
Neyse konuyu dağıtmayayım, fafama babişin neden depresyonda nesi var? Yaşlılık bunalımı falan mı?