Sevmeden mi evlendiniz? Uzakta mı eşiniz? Ortak karar almanız gereken hususlar da mı sizi umursamıyor?
Problem nedir ben bilmiyorum tabi, ama bir durup dışardan bir göz olarak evliliğinize baksanız? Sorun ettiğiniz şeyler gerçekten sorun mu, yoksa niye benim dediğim değilde senin dediğin olacak şeklinde benlik çatışmaları mı? Hani çok yeni evlisiniz ya, herşey bir düzene oturana kadar, birbirinizin sınırlarını iyice tanıyana kadar olur sanki böyle şeyler.
Aynen dediğiniz gibi sizin artık hiçbirşeye tahammülünüz kalmamış bu evlilikte sürekli konu açıyorsunuz illa bir sorun buluyorsunuz yani ya laf olsun diye açıyorsunuz ya da çok fazla büyütüyorsunuz çünkü anlaşmaya gönlünüz yok. Görümcem görüşmediğimiz akrabalarımıza götürmeye çalıştı, yok onu bunu yaptı, zaten bir konu da yazmıştınız kavgalı bir nişanlılık geçirdik ama bende saplantı olduğu için evlendim pişmanım demiştiniz şimdi de ilgi gösterdim şımardı diyorsunuz ee şımarmasın diye sorun mu çıkaracaksınız hep bayanların değil erkeklerin de ilgiye, güzel söze ihtiyacı var durup dururken de bir insan telefonu kapatmaz bence siz eşinizi sevmiyorsunuz çoktan pişman olmuşsunuz sevgi kalmayınca da herşey gözünüze batıyor o yüzden artık tahammül sınırlarına geldiyseniz konuşun eşinizle anlaşarak ayrılın o da rahat etsin siz de çünkü artık burada çözülecek şeyler değil aynı şeyleri yazıyorsunuz çünkü burada ne dersek diyelim bir çözüme ulaşmaz.
Aynen dediğiniz gibi sizin artık hiçbirşeye tahammülünüz kalmamış bu evlilikte sürekli konu açıyorsunuz illa bir sorun buluyorsunuz yani ya laf olsun diye açıyorsunuz ya da çok fazla büyütüyorsunuz çünkü anlaşmaya gönlünüz yok. Görümcem görüşmediğimiz akrabalarımıza götürmeye çalıştı, yok onu bunu yaptı, zaten bir konu da yazmıştınız kavgalı bir nişanlılık geçirdik ama bende saplantı olduğu için evlendim pişmanım demiştiniz şimdi de ilgi gösterdim şımardı diyorsunuz ee şımarmasın diye sorun mu çıkaracaksınız hep bayanların değil erkeklerin de ilgiye, güzel söze ihtiyacı var durup dururken de bir insan telefonu kapatmaz bence siz eşinizi sevmiyorsunuz çoktan pişman olmuşsunuz sevgi kalmayınca da herşey gözünüze batıyor o yüzden artık tahammül sınırlarına geldiyseniz konuşun eşinizle anlaşarak ayrılın o da rahat etsin siz de çünkü artık burada çözülecek şeyler değil aynı şeyleri yazıyorsunuz çünkü burada ne dersek diyelim bir çözüme ulaşmaz.
ayrılmak zor geliyor yoksa ayrılcam cesaretim yok cok bunaldım dertleşmk istiyorum.
Tamam da biz de bir yere kadar yazabiliriz çünkü aynı şeyler hep. Neden kendinize eziyet ediyorsunuz sevmiyorsunuz aşk bitmiş böyle yürümez her geçen gün gözünüze daha çok şey batacak ne o mutlu olacak ne siz ayrılın başınızın çaresine bakın çalışın yeni bir hayat kurun, mutlu olun size denk birisini bulun yok ayrılamam diyorsanız eşinizin kötü değil iyi yanlarını görmeye çalışın. Zaman ayırın birbirinize güzel vakit geçirin.
hep geçmişe takılıyorum layık bulmuyorum kendime çalışıyorum zaten.bu keşkelerimden bi kurtulsam rahatlıcam.evliliğimi ben yaptım oyüzden kendimi suçluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?