tahammülüüm kalmadıı..

birsenh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
512
2
48
Bolu
artık eşimin bu beni hiçe sayan davranışlarından bıktım.beni umursamamasından keyfinden bıktım bu adama alışmadım sevemedim bitürlü.keşke hiç tanışmasaydık nerden bulaştım bıktım artık ayrılmak istiyorum cesaretim yok

6 ay oldu daraldım bu adamdan cesaretim yok.aile desteğim yok.konuşuyorum tlfda sallamıyo hiç beni

Sevmeden mi evlendiniz? Uzakta mı eşiniz? Ortak karar almanız gereken hususlar da mı sizi umursamıyor?

Problem nedir ben bilmiyorum tabi, ama bir durup dışardan bir göz olarak evliliğinize baksanız? Sorun ettiğiniz şeyler gerçekten sorun mu, yoksa niye benim dediğim değilde senin dediğin olacak şeklinde benlik çatışmaları mı? Hani çok yeni evlisiniz ya, herşey bir düzene oturana kadar, birbirinizin sınırlarını iyice tanıyana kadar olur sanki böyle şeyler.

ben inat eşim inat.bayan kapris naz yapınca güzel oluyo ama erkek de yapınca çekilmez oluyor.kaç gündür limoniydik şimdi biraz üstüne düştüm diye hemen şımardı azarlamaya terslemeye başladı kapaattı tlfu

nıye cnm naz kapris yapmak bıtek bızlere mi hak? onlarında canı var bırakın arada yapsınlar..

birsencim neredeyse 1 aydır veya daha mı fazla kestiremedim bir dünya konu açtın
insanlar akıllar veriyor sana elinden geldiğince uyguluyo musun?
bi de bir konunda yazmışsın eskilere takılıyorum diye
bu huyundan kurtulmaya çalış bir an önce yoksa zaten kendi kendine mutlu olamazsın

daha çok yeni evlisiniz biraz daha sabır.. inşallah zamanla rayına oturur evliliğiniz...

Aynen dediğiniz gibi sizin artık hiçbirşeye tahammülünüz kalmamış bu evlilikte sürekli konu açıyorsunuz illa bir sorun buluyorsunuz yani ya laf olsun diye açıyorsunuz ya da çok fazla büyütüyorsunuz çünkü anlaşmaya gönlünüz yok. Görümcem görüşmediğimiz akrabalarımıza götürmeye çalıştı, yok onu bunu yaptı, zaten bir konu da yazmıştınız kavgalı bir nişanlılık geçirdik ama bende saplantı olduğu için evlendim pişmanım demiştiniz şimdi de ilgi gösterdim şımardı diyorsunuz ee şımarmasın diye sorun mu çıkaracaksınız hep bayanların değil erkeklerin de ilgiye, güzel söze ihtiyacı var durup dururken de bir insan telefonu kapatmaz bence siz eşinizi sevmiyorsunuz çoktan pişman olmuşsunuz sevgi kalmayınca da herşey gözünüze batıyor o yüzden artık tahammül sınırlarına geldiyseniz konuşun eşinizle anlaşarak ayrılın o da rahat etsin siz de çünkü artık burada çözülecek şeyler değil aynı şeyleri yazıyorsunuz çünkü burada ne dersek diyelim bir çözüme ulaşmaz.

Son düzenleme:

ayrılmak zor geliyor yoksa ayrılcam cesaretim yok cok bunaldım dertleşmk istiyorum.

ağzın bal yesin dejavu :)
böyle herşeyi takaaa takaaaa mutlu olamazsın istesende

ayrılmak zor geliyor yoksa ayrılcam cesaretim yok cok bunaldım dertleşmk istiyorum.

Tamam da biz de bir yere kadar yazabiliriz çünkü aynı şeyler hep. Neden kendinize eziyet ediyorsunuz sevmiyorsunuz aşk bitmiş böyle yürümez her geçen gün gözünüze daha çok şey batacak ne o mutlu olacak ne siz ayrılın başınızın çaresine bakın çalışın yeni bir hayat kurun, mutlu olun size denk birisini bulun yok ayrılamam diyorsanız eşinizin kötü değil iyi yanlarını görmeye çalışın. Zaman ayırın birbirinize güzel vakit geçirin.

hep geçmişe takılıyorum layık bulmuyorum kendime çalışıyorum zaten.bu keşkelerimden bi kurtulsam rahatlıcam.evliliğimi ben yaptım oyüzden kendimi suçluyorum

Çalışıyorsunuz ve cesaretiniz yok. Çok saçma geliyor bana. İnat uğruna evlilik yaparken o cesareti nereden bulduysanız yine bulursunuz demek ki. Burada aynı şeyleri sorup aynı cevapları almanızın size hiç bir yararı olamaz.

kafamda zaten düşünüyorum bir gün uygulama cesaretimde olur. ailemden destek yok olsa daha kolay karar vercem

Bence ikinizdede sorun var , Ikinizde inatci
Inatla biyere varilmaz ..

ustelik daha 1 aylik evliyken nasil bukadar yipratiniz
Evliliginizi ..

Sen kendime gore hakliyim diyosun , Esinde kemdisini
Hakli goruyo , ucuncu sahis gibi disardan bakin evliliginize
Tarafsiz bir sekilde ..

hep geçmişe takılıyorum layık bulmuyorum kendime çalışıyorum zaten.bu keşkelerimden bi kurtulsam rahatlıcam.evliliğimi ben yaptım oyüzden kendimi suçluyorum

şu cümleni okuduktan sonra diğer konularına bakayım dedim.ne çok konu açmışsın ama tam olarak eşini niye kendine layık bulmadığını anlamadım.üstelik eşini zorlayarak evlenmek isteyen sensin.peki bunca yermeden sonra kocanın koynuna nasıl giriyorsun:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…