tahir özgüder hastaları var mı?

batarang

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2007
451
3
296
İzmir
merhaba
ben ssk da bakabilecek,pko konusunda yardımcı olabilecek bir dr arıyorum,tahir beyin hastası olan varsa tecrübesi ilgisi hakkında bilgi verebilir mi?

Tahir Bey,ızmir'de ünü yayılmış, sayılı doktorlardan biri...
Birçok iyi doktordan daha iyi bir doktor...
Buca'da özel muayehanesi de var ayriyetten...

ben de önce özelden gidip tahlillerimi sskda yaptırabileceğim birini arıyordum.fakat tahir bey kısırlıkla ilgili nasıl?başarılı mı onu merak ettim:uhm:sen tahir beyin hastasımısın canım?

Tahir Bey'in yakını ve hastasıyım....
Kısırlıkla ilgili pek bir bilgim yok fakat kadın doğum alanında uzman bir doktor.Sitede de Tahir Bey'e giden birçok arkadaşımız var. Eminim ki onlarda fikirlerini yazacaktır.
Allah şifa versin canım...

giden çok da yazan yok be güzelim:hulya:

canım bnde tahir beye gidiorum..ama ben hamileliğim byunca izmir dışındaydım..o yüzdn daha bir kez gittm kndisine gerçekten çok iyi bir insan..bende kendisini bu forumda gidip onda doğum yapan arkadşların tavsiyesiyle buldum.doğumuda kndsinde yapıcam kısmetse..buca doğum hastanesinde..pko konusunda nasıldır bilemiorum ama bi kez gidp deneyebilirsin..

bende hastasıyım canım çok iyi bir doktordur gebeliğimin başından beri takibimi o yapıyor amniyosentez yaptırdım ondan başkasına yaptırmazdım zaten gözün kapalı gidebilirsin. istersen özelden tlf yazayım ne öğrenmek istersen yardımcı olayım

kız cimcime sende mi tahir beyin hastasısın?
hiç haberim yoktu gel benimle ayın 25inde randevum
yeğeninle tanışırsın hem

çokk önceden açılmış bir konuymuş ama tahir beyi görünce dayanamadımm bende tahir beyinn hastasıyımmm harikaa bii insann harika bi doktorrr tavsiye ederimmm canımm bütün izmirlii bayanlarrra

ben tahir beyde tedaviye başlıyorum .ama buca kadın doğumdan ayrılcak diye duydum.bu konuda bişey bilen var mı?

eğer gebeliğinizde hiçbir sıkıntınız yoksa dörtdörtlük bi dr ama bi sıkıntınız olursa başından atıyo bn bizzat yaşadım 22. haftamda bebeklerimin sıvılarında artış oldu karnım çok şişmişti we sancım wardı bni resmen başından attı bu beni aşıyo sen direk hastaneye tepeciğe git dedi nasıl yani dedim bnm yapacağım bşy yok dedi
bnde giitim we erken doğumla bebeklerimi kaybettim ama sonradan örendimki sıvı çoğalmasının birçok tedavisi warmış we bana hiçbşy yapılmadı belki tedawiye başlatıp bni gözetimde tutsaydı böle olmazdı...........

bende tahir beyin hastasıyım şuan ikinci gebeliğimi yaşıyorum . ilkindede ona gittim ve cok memnun kaldım hastalarıyla bizzat kendi çok ilgileniyor yakın çevrem ve akrabaglarımda hep ona gitti gönül rahatlığıyla gitmenizi tavsiye ederim .. bu arada Hülya yıda unutmamak lazım :) sekreteri onunda emeği cok var muaynane değil kendi evin gibi...

merhabalar
uzun zamandır yorum eklenmemiş ama umarım sesimi duyan olur
ben izmirde detaylı ultrason yaptırmak istiyorum. il dışından gelicem. tahir özgüder'i düşündüm ama iletişim bilgilerine ulşamadım. randevu almak için.
bir sitesi filan yok anladığım kadarıyla.
buca kadın doğum hastanesini aradım ordan numarasını alayım diye, bizden ayrıldı dediler. şu an hangi hastanede çalışıyor. özel muayenehanesinin telefon numarası ve adresi nedir. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

arkadaşım muaynane numarası (0232) 487 57 75 burdan ulaşırsan sana yardımcı olurlar..bende bir zamanlar hastası idim,hep muaynaneden arardım..
allah denk getirsin inşallah sağ salim kucagına alırsın.

kızlar bende tahir beyin hastasıyım. sezeryanı kaçıncı haftada yapıyo acaba bi bilgisi olan varmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…