tahir özgüder hastaları var mı?

çok olmuş konu açılalı ama bende tahir beye gitmye başladım daha 2-3 haftalık hamileyim tam olarak ne kadar olduğunu 2 gün sonra öğrenicez .. bebek düşünüyoruz diye giitim ve ultrason sonucu bu ay hamile kalabileceğimi söyledi çatlatma iğnesi vurdu ve hamile kaldım.. doğumuda onda yapıcam sanırım çınarlıd yapıyor tecrübeli arkdaşlar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

evet canım ii bi dr olduğunu bende duydum ben devletteyken ona gittim saolsun yüzüme bile bakmadı resmen özelime gel dedi ama onunla aynı muaynanede çalışan ahmet seçkin önoğlu var ona gidiyorum çok eskiden beri tanıdığımız uzman bi dr kendisi annem bütün sorunlarından onun sayesinde kurtuldu bende çokkk memnunum kendisinden her istediğim zaman arıyorum hemen gidiyorum ve çokta moral veriyo oda çınarlıda doğum yaptırıyo.Tercih senin canım ama özeline gidenler tahir beyden memnunlar bana sorarsan ahmet beyin hastası daha çok her gittiğimde bunu çok net görebiliyorum

ben çok memnunum doktorumdan artık değiştirmem kesilikle. Tahir beye giden çok arkadaşım var herkes memnun. doğum fiyatları hakkında bir bilgin varmı ben henüz hamile değilim o yüzden bu konuları konuşmadık

2500 tl ye yaptırdı arkadaşım şubat ayında ama şuan bilmiyorum oda çınarlıda doğum yaptırıyo

Tahir Özgüder ve Ahmet Seçkin Önoğlu..İkisine de gittim ama Ahmet Bey harika bir doktor kesinlikle tavsiye ederim..Bazı arkadaşlar Tahir Bey için paracı demiş bende bu yoruma katılıyorum...Ahmet Bey işini severek yapıyor ikisine de deneyin bana hak verirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…