SagolunGeçmiş olsun zaman kaybetme normalde randevu alman imkansız bölümdür yesil alan açtıysa rahat alabilirsin hemen 182 i yi ara.
InsaAllahçok geçmiş olsun
İnşallah şifa bulur tez zamanda
Hayir benimle geldi doktoru duydun dimi dedigimde gelrcek ay tagillari satarim oyle gideriz diyor bende Ben giderim dedim aha yol orda neyle gideceksen umrumda degil dediAllah şifa versin, kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
Eşi inanmayan üyesiniz değil mi?
Eşiniz destek mi artık?
Çok tesekkur ederimAllah şifa versin tez zamanda şifa bulsun bebeğin inşallah. Mesajınızı görür görmez araştırdım çocuğu hasta olan anneler için misaifrhane imkanı varmış erciyes üniversitesi hastanesinde. Çocuk hastanesinin hemen yanındaymış. Yani eşin yine engel olmaya çalışırsa diye kalacak yer imkanı olduğunu söyleyebilirsin. Yorumlar da oldukça iyi görünüor. Google'dan bulduğum numarayı da ekliyorum bilgi alabilmen için.
Melikgazi Sağlık vakfı A. karamancı misafirhnesi (0352) 341 13 05
bak yorumlar da burada
InsaAllahInşallah iyileşir bebeğin. Bir an önce gidebilirsiniz inşallah.
Üniversite hastanesinde ne masrafınız olacak ki. En fazla yol masrafı olur. Çok geçmiş olsunHayir benimle geldi doktoru duydun dimi dedigimde gelrcek ay tagillari satarim oyle gideriz diyor bende Ben giderim dedim aha yol orda neyle gideceksen umrumda degil dedi
Cok sagolunRabbim şifa versin işlerinizi kolaylastirsin. cabucak toparlar insallah bebeginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?