Etrafın da akıllı yok. Sen hem kendine hem evladına sahip cikmalisin.Sagolun onlarla konustum kocanin lafindan ckma diyorlar biz karismayiz diyorlar
Amin sagolunEtrafınızda bir tane akıllı yok. Allah acil şifa versin yavruya
Keske basarabilsemEtrafın da akıllı yok. Sen hem kendine hem evladına sahip cikmalisin.
Vay tosunpaşa, o gitsin köydeki danaların başında dursun! Eşinden baba olmaz bostan korkuluğu bile olmaz.Hayir benimle geldi doktoru duydun dimi dedigimde gelrcek ay tagillari satarim oyle gideriz diyor bende Ben giderim dedim aha yol orda neyle gideceksen umrumda degil dedi
Gorustum randevu almak icin sevk etmesi lazim sadece yesil Alanla olmaz sevk edilirse haftaya gelin dedilerGeçmiş olsun zaman kaybetme normalde randevu alman imkansız bölümdür yesil alan açtıysa rahat alabilirsin hemen 182 i yi ara.
O inanmayan babayı da al git yanına. Umarım şifa bulur melek
Esimin ailesinin umrunda bile degilBu konuya çok şey yazılır da siz zaten yeterince üzgünsünüz.
Eşinizin ailesi ile görüştünüz mü?
Malesef vermediler yesil alan degil sevk etmesi lazim dediler sevk ederse haftaya gelin dediler yarina yine randevu aldimValla doktor kadar bende şaşırmıştım ilk yazdığında böyle saçmalık olmaz o oraya göndermiş öbürü buraya kapı kapı dolaşmışsınız.
Alabildiniz mi randevu?
vallaha bilgim yok bende elim için öyle bir durum olmuştu hemen aldım yesil alan açınca dr banada kendi demişti yeşil alan açtım hemen ara al randevunu diye. sistem değişti demek. olsun pes etme koş peşinden canım. evlat için herşey yapılır.Gorustum randevu almak icin sevk etmesi lazim sadece yesil Alanla olmaz sevk edilirse haftaya gelin dediler
Tekrar gidecem yarin yapacak birsey yokvallaha bilgim yok bende elim için öyle bir durum olmuştu hemen aldım yesil alan açınca dr banada kendi demişti yeşil alan açtım hemen ara al randevunu diye. sistem değişti demek. olsun pes etme koş peşinden canım. evlat için herşey yapılır.
Geçmiş olsun öncelikle, bu tür durumlarda bırakın günü saat bile önemli olabiliyor. Hemen alın randevunuzu lütfen.Merhaba hanimlar
Bebegimle ilgili bir konu acmistim daha once gelismelerden haberdar olmak isteyenler için yaziyorum yine...
Doktora gittik konuyu anlattim doktora sizi nasil olur da universite yonlendirdi buraya orada tedavi etmeleri gerekirdi siz belki yanlis anlamissiniz dedi durumu izah ettim benim yapabilecegim bir sey yok ama bu cocugun nefes almasini engelleyen ciddi sorunlari var ve hemen mudahale edilmesi gerekiyor ben size yesil alan actim imkaniniz varsa kayseri erciyes universitesine goturun internetten nosunu bulup cocuk goğüs hastaliklari bolumune randevu alin dedi Ben zaten burdan gerekeni yaptim yesil alan acarak gerisi size kalmis dedi
Hayir benimle geldi doktoru duydun dimi dedigimde gelrcek ay tagillari satarim oyle gideriz diyor bende Ben giderim dedim aha yol orda neyle gideceksen umrumda degil dedi
Şimdi o kadar ağır konuşurum ki mübarek aydayız olmaz.Sagolun onlarla konustum kocanin lafindan ckma diyorlar biz karismayiz diyorlar
O gunu sabirsizlikla bekliyorumŞimdi o kadar ağır konuşurum ki mübarek aydayız olmaz.
Bebeğine acil şifalar diliyorum inşallah hemencecik iyileşir annesinin kollarında mutlu olur.
Evladım sen nelerle mücadele etmişsin öyle,inşallah bebeği n sağlığına kavuşur bir an önce.O gunu sabirsizlikla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?