tahmin ettigim sey oldu...

Eski konulariniza baktim ve cok cok uzuldum durumunuza Allah kurtarsin.

Cok gecmis olsun acil sifalar dilerim.

Mübarek günün hürmetine rabbim acil sifa versin kuzucuga.. göğsünü ferahlatsin insallah.. size de sabir diliyorum bu kocayla isiniz zor.. insan bebegine gebersin nasil der..

Anneler hisseder bilir ve asla yanilmaz çocuğunun durumuyla ilgili.elbette ki haklı çıktınız keşke çıkmasaydınız ama.
Allah yardımcınız olsun inşallah

O kadar çok üzüldüm ki..
Su mübarek günde buraya iyi haberlerini yazarsın diye Ümit etmiştim
Rabbim şifa versin bebeğine.

Belki kk da Kayserili olan vardır. Seni yönlendirirler ya da yardımcı olurlar .

Ya beklemeyin bir an bile beklemeyin, randevu vs için bile beklemeden kayseri acile gidin, yarın sabah çıkın gidin, yavrum benim ya.Allah yar ve yardımcınız olsun.

Bu konuya çok şey yazılır da siz zaten yeterince üzgünsünüz.
Eşinizin ailesi ile görüştünüz mü?

Hayir benimle geldi doktoru duydun dimi dedigimde gelrcek ay tagillari satarim oyle gideriz diyor bende Ben giderim dedim aha yol orda neyle gideceksen umrumda degil dedi
Vay tosunpaşa, o gitsin köydeki danaların başında dursun! Eşinden baba olmaz bostan korkuluğu bile olmaz.

Hem çok kızdım hem çok üzüldüm. Altınları satsın sana versin ailenden biriyle gidip evladının tedavisini başlatman bebeğinin yararına olacaktır.

Geçmiş olsun zaman kaybetme normalde randevu alman imkansız bölümdür yesil alan açtıysa rahat alabilirsin hemen 182 i yi ara.
O inanmayan babayı da al git yanına. Umarım şifa bulur melek
Gorustum randevu almak icin sevk etmesi lazim sadece yesil Alanla olmaz sevk edilirse haftaya gelin dediler

Valla doktor kadar bende şaşırmıştım ilk yazdığında böyle saçmalık olmaz o oraya göndermiş öbürü buraya kapı kapı dolaşmışsınız.
Alabildiniz mi randevu?
Malesef vermediler yesil alan degil sevk etmesi lazim dediler sevk ederse haftaya gelin dediler yarina yine randevu aldim

Gorustum randevu almak icin sevk etmesi lazim sadece yesil Alanla olmaz sevk edilirse haftaya gelin dediler
vallaha bilgim yok bende elim için öyle bir durum olmuştu hemen aldım yesil alan açınca dr banada kendi demişti yeşil alan açtım hemen ara al randevunu diye. sistem değişti demek. olsun pes etme koş peşinden canım. evlat için herşey yapılır.

Tekrar gidecem yarin yapacak birsey yok

Geçmiş olsun öncelikle, bu tür durumlarda bırakın günü saat bile önemli olabiliyor. Hemen alın randevunuzu lütfen.

Hayir benimle geldi doktoru duydun dimi dedigimde gelrcek ay tagillari satarim oyle gideriz diyor bende Ben giderim dedim aha yol orda neyle gideceksen umrumda degil dedi

Sagolun onlarla konustum kocanin lafindan ckma diyorlar biz karismayiz diyorlar
Şimdi o kadar ağır konuşurum ki mübarek aydayız olmaz.
Bebeğine acil şifalar diliyorum inşallah hemencecik iyileşir annesinin kollarında mutlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…