'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar selam umarım herşey yolundadır okduuğum kadarıyla

çağlacım özel günlerimiz sebebiyle gergin oluyoruz o yüzden böyle bişicik olmuş asma suratını sakın sonra iyiye dönünce pişaman oluyoruz uzatılmıcak şeyleri uzatıyoruz diye pozitif ol canım

kızlar okuyorum arada girip ama yoğunum pek yazamıyorum varmı çeyiz alan markafoni gibi siteler açılmıyor bizde banada söleyin kampanyaları

hooşbulldummm pastaaaam enişteyle cilvelenmişinizzz bakıyorumdaa tuzlamalı dimi arada aşkı bizde bu ara sureklı nişana kimler gelir diye didişiyoruz

cilvelenmezsek olmuyo arada lazım tuzlıcam ki kokmasın dimi ama

o da ayrı bi sorun pastam yaaa bizde az didşmemiştik o zaman kim gelcek die

sevgi pıtırcıklarımaaaaa merhabaa

geldim gidiyorum. sınavım var dua edin e mi ..
çağlamm enişteyle iyi eğlenceler inşallah akşama :)

dualarımız seninle nurayımmm al ve gel o sınavı inşallah aksama basıma iş cıkmaz da gidebilirz yaaa valla sole kafam rahat rahat sere serpe film izleyip mısır yemek istiyorummm

çağlacım özel günlerimiz sebebiyle gergin oluyoruz o yüzden böyle bişicik olmuş asma suratını sakın sonra iyiye dönünce pişaman oluyoruz uzatılmıcak şeyleri uzatıyoruz diye pozitif ol canım

öyle tabi gizoşummm ama anlayıs bekliyorum böle zamanlardaa hatta bu gunler bayanlara resmi tatil olmalı bence

Ben çok yakınım beykente tüyap ın orada oturuyorum belki birlikte gideriz

tabiiikiiii balımmm haber verırım zaten gelmeden önce eger benıngı subat ayında almassam gelır alırım porlandan cicileri

cilvelenmezsek olmuyo arada lazım tuzlıcam ki kokmasın dimi ama

o da ayrı bi sorun pastam yaaa bizde az didşmemiştik o zaman kim gelcek die

ya kusum kım gelır pekii bol arkadas cagrılmazmıı ? sevgilicik tutturdu en fazla 3-5 arkadas olur diyee bide erkek arkadaslar olmaz diyoo didişmenin sonunda iyi yapmıyorum ozaman nişan falan diyoorum oda ii sen bilirsin diyo ama ertesı gun gene en bastan baslıyoruz

[/B]

Son düzenleme:

benim iki tane arkadasım vardı onun hiç yoktu bizim evde oldu ya canım aile arasında o yuzden ama salonda olcaksa butun yakın arkadasları cagırmak lazım, bizim aileler cok kalabalıktı zaten bide butun arkadasları cagırsak eve sıgmamız imkansız olurdu bide o zamanlar ayrıyetten nişan yaparız die dusunuoduk ama şimdi gereksiz geliyo işte :44:

onlar benı ıstemeye gelcekler yuzuklerı takıcaz bebım evde pasta falan kesılcek ıste sonra hafta sonuda kokteyl gıbı yada nısan yemegı gıbı bısı yapcaz cok cengılı fln ıstemıyorum yaa gene kalabalık olmayalım ama bı arkadası cagır bırını cagırma olurmu dıyorum kusmezlermı banaa hepsı gelırsede baya salonluk gıbı olmalı olede ıstemıyoruz ay zor ıslermıs bu bee

kızlar merhaba,
şubatın başında nişanım olucak benimde aile arasında ve şubat sonu gibi askere gidecek aşkıtom
ama belki askerliği mayısa kalabilir yani mayısta da gidebilir o tam belli değil. içim bi tuhaf
burda asker bekleyenler vardı daha önce görüşmüştük nasıl gidio bitirdi mi askerliği umarım bitmiştir ve dünya evine girmişsinizdir bileee

sadece cok yakın olanları cagır pastam ozaman, aile arasında yaptık dersen küsmezler heralde :44:

hakiaten zor

biz de sunu cagırmayalım bunu cagırmayalım dioduk dioduk ve o cagırmayalım dediklerimizin hepsi hatta daha da fazlası geldi sonunda

bız bıtırdık cok sukuurr, agustosta kavustuk yarımlee bı hafta sonra baska bı yarenımız daha kavusucaaakkk sevgılıcınee , ıns sızde bıan evel kavusursunuz sevdıcegınle kısa donemmı yapıcak enıste?

bızım sımdıkı gecıcemız ev cok kucuk kusum anca benı ıstemeye geldıgınde cekırdek aıleye yeter o yuzden bıde haftasonu nısan yemegı yapalım en azından akrabalarda bızle olur dedık valla dedıgın gıbı artık en yakınları cagrıcam kızmaca darılmacada olmaz ıns artık dugunde acısını cıkarırız

İki sene oldu yapıp geleli, iyiki zamanında gitmiş gelmiş. Allah kavuştursun cnm bizim uzun dönemdi bide. İnşallah su gibi gitsin gelsin.

maşallah darısı bize, hayır uzun dönem yapıcak malesef. sizinkiler kısa dönem mi yaptı. hiç geçmicek gibi gelio walla

maşallah darısı bize, hayır uzun dönem yapıcak malesef. sizinkiler kısa dönem mi yaptı. hiç geçmicek gibi gelio walla

zor valla. ben eşimle arkadaştım askere gittiğinde. ama ne zor gelmişti yaaaa o kadar zaman görüşmemek. offffff. döndüğünün ertesi gün okulumun önüne gelmişti. bana sarılışını unutmuyorum hiç. beni ufaklık minik falan diye severdi önceleri:) o gün sarıldığında ömür boyu küçüğüm olarak kal olurmu dedi. benimde canıma minnet tabi:))) vay beeee dokuz yıl bitti ve evliyiz artık. hey gidi heyyy:))))

yok be canım nerdeeee , uzun dönem bekledim bende banada bitmicek gibi geldi ama cok sukur Allah'ıma verdi sabrını yedik askerliğide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…