hooşbulldummm pastaaaam enişteyle cilvelenmişinizzz bakıyorumdaa tuzlamalı dimi arada aşkıbizde bu ara sureklı nişana kimler gelir diye didişiyoruz
sevgi pıtırcıklarımaaaaa merhabaa
geldim gidiyorum. sınavım vardua edin e mi ..
çağlamm enişteyle iyi eğlenceler inşallah akşama :)
çağlacım özel günlerimiz sebebiyle gergin oluyoruz o yüzden böyle bişicik olmuş asma suratını sakın sonra iyiye dönünce pişaman oluyoruz uzatılmıcak şeyleri uzatıyoruz diye pozitif ol canım
Ben çok yakınım beykente tüyap ın orada oturuyorum belki birlikte gideriz
cilvelenmezsek olmuyo arada lazımtuzlıcam ki kokmasın dimi ama
o da ayrı bi sorun pastam yaaa bizde az didşmemiştik o zaman kim gelcek die
tabiiikiiii balımmm haber verırım zaten gelmeden önceeger benıngı subat ayında almassam gelır alırım porlandan cicileri
ya kusum kım gelır pekiibol arkadas cagrılmazmıı ? sevgilicik tutturdu en fazla 3-5 arkadas olur diyee bide erkek arkadaslar olmaz diyoo didişmenin sonunda iyi yapmıyorum ozaman nişan falan diyoorum oda ii sen bilirsin diyo ama ertesı gun gene en bastan baslıyoruz
benim iki tane arkadasım vardı onun hiç yoktubizim evde oldu ya canım aile arasında o yuzden ama salonda olcaksa butun yakın arkadasları cagırmak lazım, bizim aileler cok kalabalıktı zaten bide butun arkadasları cagırsak eve sıgmamız imkansız olurdu bide o zamanlar ayrıyetten nişan yaparız die dusunuoduk ama şimdi gereksiz geliyo işte :44:
onlar benı ıstemeye gelcekler yuzuklerı takıcaz bebım evde pasta falan kesılcek ıste sonra hafta sonuda kokteyl gıbı yada nısan yemegı gıbı bısı yapcaz cok cengılı fln ıstemıyorum yaa gene kalabalık olmayalım ama bı arkadası cagır bırını cagırma olurmu dıyorum kusmezlermı banaahepsı gelırsede baya salonluk gıbı olmalı olede ıstemıyoruz ay zor ıslermıs bu bee
kızlar merhaba,
şubatın başında nişanım olucak benimde aile arasında ve şubat sonu gibi askere gidecek aşkıtom
ama belki askerliği mayısa kalabilir yani mayısta da gidebilir o tam belli değil. içim bi tuhaf
burda asker bekleyenler vardı daha önce görüşmüştük nasıl gidio bitirdi mi askerliği umarım bitmiştir ve dünya evine girmişsinizdir bileee
sadece cok yakın olanları cagır pastam ozaman, aile arasında yaptık dersen küsmezler heralde :44:
hakiaten zor
biz de sunu cagırmayalım bunu cagırmayalım dioduk dioduk ve o cagırmayalım dediklerimizin hepsi hatta daha da fazlası geldi sonunda
kızlar merhaba,
şubatın başında nişanım olucak benimde aile arasında ve şubat sonu gibi askere gidecek aşkıtom
ama belki askerliği mayısa kalabilir yani mayısta da gidebilir o tam belli değil. içim bi tuhaf
burda asker bekleyenler vardı daha önce görüşmüştük nasıl gidio bitirdi mi askerliği umarım bitmiştir ve dünya evine girmişsinizdir bileee
Kızlar saloni marka koltuk takımlarını çok beğendim ya internette gördümsade ama çok şıklar bence sizce?
bız bıtırdık cok sukuurr, agustosta kavustuk yarımleebı hafta sonra baska bı yarenımız daha kavusucaaakkk sevgılıcınee , ıns sızde bıan evel kavusursunuz sevdıcegınle kısa donemmı yapıcak enıste?
koltuklar güzel begendim ben zaten sade daha cok begeniyorum :)
maşallah darısı bize, hayır uzun dönem yapıcak malesef. sizinkiler kısa dönem mi yaptı. hiç geçmicek gibi gelio walla
maşallah darısı bize, hayır uzun dönem yapıcak malesef. sizinkiler kısa dönem mi yaptı. hiç geçmicek gibi gelio walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?