'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Görünce yumuşarsın zaten

Allah hiç olmadık anlarda bize öyle kapılar açar ki herşeyin bittiğini düşündüğümüz bir anda umut güneşi birkez daha doğuverir... Unutma karanlığın en çok olduğu zaman güneşin doğmasının yaklaştığı zamandır..her günümüzün bir öncekinden daha hayırlı olması dileğiyle.. HAYIRLI CUMALAR...​

sanada hayırlı cumalar hayatcım

Kızlar yemeğe çıkıyorum ben yemekten sonra toplantıya giricem müdürcüğümle beraber
Akşam uğrarım kızlar hepinize afiyet bal şeker olsun

hoşgeldin pastammmm

hooşbulldummm pastaaaam enişteyle cilvelenmişinizzz bakıyorumdaa tuzlamalı dimi arada aşkı bizde bu ara sureklı nişana kimler gelir diye didişiyoruz

Hayatııımmm, hayırlı cumalar bitanem. ne doğru söz bu ahh..

Herkese hayırlı cumalarr

günaaydın hatta tünayydıın kızceleeerrr

[sıze=3]hayırlı cumalar[/sıze]

Tünaydınlar, Hayırlı cumalar

bu perlavista beykentteki yermi ya adı sureklı degısıyooduu ben buyuk bı takım ıstemıyorum balım 6 kişilik servis ve pasta tabagı ıstıyorum, dogum gunumde sagolsun kuşlarım kahvaltı seti hedıye etti, ayrı bı kahvaltı setı almak ıstemıyorum onları kullanırım cunku bı caydanlık alırım yeter

kuşlarım derken kim kahvaltı seti aldı yaf haberimiz yok: Sülememiştin20:

oooh güle güle kullanın kuzum

Beykentte canım en son yeni açılan bu. O zaman gayet uyguna bulursun burada canım çok güzel tabaklar var bence.

geldim gidiyorum. sınavım var dua edin e mi ..
çağlamm enişteyle iyi eğlenceler inşallah akşama :)

Beykentte canım en son yeni açılan bu. O zaman gayet uyguna bulursun burada canım çok güzel tabaklar var bence.

cok sevındım bak sımdıııı en kısa zamanda orayıda tarumar ıcın geliim ben , jetpada cok arkadasım var benım dersaneyede beylıkduzunde gıtmıstım üniye hazırlanırkeen ah nazı ozledım orayı ben yaaaaa (((

oooh güle güle kullanın kuzum

balıııım tişküüür edeeriiimm tünayydın sanadaaa

kuşlarım derken kim kahvaltı seti aldı yaf haberimiz yok: Sülememiştin20:

bitanesini eklemiştim bile kız sen kacırmısın demekki , kurstan arkadasımda gene yuvarlak sarmalı zeytınlıklerden almıs, bi arkadasımda sıyah beyaz fıncan seti almış daha gelmemıstı o netten sıparıs ettıgınden

Ben çok yakınım beykente tüyap ın orada oturuyorum belki birlikte gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…