canım ya benim sinirim 5 dk da gecti yani neler yaptım o duvar suratı yumusasın diye ama yok sinir etti benibugun azcık sürünsün
öyle tabi tatlım ama tuzunu fazla kacırmamak lazım akşam işim olmazsa haftasonu beni sıkıstırcak gorusup sinemaya gidicektik, toplantıdan sonra belli olur işimin olup olmıcagı eger gidebilirsek akşam milka gibi yumusatır o benim kalbimi
Görünce yumuşarsın zaten
günaaydın hatta tünayydıın kızceleeerrr
[sıze=3]hayırlı cumalar[/sıze]
Allah hiç olmadık anlarda bize öyle kapılar açar ki herşeyin bittiğini düşündüğümüz bir anda umut güneşi birkez daha doğuverir... Unutma karanlığın en çok olduğu zaman güneşin doğmasının yaklaştığı zamandır..her günümüzün bir öncekinden daha hayırlı olması dileğiyle.. HAYIRLI CUMALAR...
hoşgeldin pastammmm
Allah hiç olmadık anlarda bize öyle kapılar açar ki herşeyin bittiğini düşündüğümüz bir anda umut güneşi birkez daha doğuverir... Unutma karanlığın en çok olduğu zaman güneşin doğmasının yaklaştığı zamandır..her günümüzün bir öncekinden daha hayırlı olması dileğiyle.. HAYIRLI CUMALAR...
günaaydın hatta tünayydıın kızceleeerrr
[sıze=3]hayırlı cumalar[/sıze]
Canım porlandda çok daha uygun hele ikinci kaliteliler çok daha uygun. Gayette güzel modeller var 12 kişilik takımı hesaplattım ben fincanları bile vardı 500 civarı birşey tuttu canım hbrn olsun. Beylikdüzü perlavista da porland outlet var baya da büyük, buradan da bakabilirsin.
Herkese günaydınlarrrrr
bu perlavista beykentteki yermi ya adı sureklı degısıyooduuBen buyuk bı takım ıstemıyorum balım 6 kişilik servis ve pasta tabagı ıstıyorum, dogum gunumde sagolsun kuşlarım kahvaltı seti hedıye etti, ayrı bı kahvaltı setı almak ıstemıyorum onları kullanırım cunku bı caydanlık alırım yeter
bu perlavista beykentteki yermi ya adı sureklı degısıyooduuben buyuk bı takım ıstemıyorum balım 6 kişilik servis ve pasta tabagı ıstıyorum, dogum gunumde sagolsun kuşlarım kahvaltı seti hedıye etti, ayrı bı kahvaltı setı almak ıstemıyorum onları kullanırım cunku bı caydanlık alırım yeter
bu perlavista beykentteki yermi ya adı sureklı degısıyooduuben buyuk bı takım ıstemıyorum balım 6 kişilik servis ve pasta tabagı ıstıyorum, dogum gunumde sagolsun kuşlarım kahvaltı seti hedıye etti, ayrı bı kahvaltı setı almak ıstemıyorum onları kullanırım cunku bı caydanlık alırım yeter
Beykentte canım en son yeni açılan bu. O zaman gayet uyguna bulursun burada canım çok güzel tabaklar var bence.
oooh güle güle kullanın kuzum
kuşlarım derken kim kahvaltı seti aldı yaf haberimiz yok: Sülememiştin20:
geldim gidiyorum. sınavım vardua edin e mi ..
çağlamm enişteyle iyi eğlenceler inşallah akşama :)
cok sevındım bak sımdııııen kısa zamanda orayıda tarumar ıcın geliim ben , jetpada cok arkadasım var benım dersaneyede beylıkduzunde gıtmıstım üniye hazırlanırkeen ah nazı ozledım orayı ben yaaaaa (((
balıııım tişküüür edeeriiimmtünayydın sanadaaa
bitanesini eklemiştim bile kız sen kacırmısın demekki , kurstan arkadasımda gene yuvarlak sarmalı zeytınlıklerden almıs, bi arkadasımda sıyah beyaz fıncan seti almış daha gelmemıstı o netten sıparıs ettıgınden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?