zor valla. ben eşimle arkadaştım askere gittiğinde. ama ne zor gelmişti yaaaa o kadar zaman görüşmemek. offffff. döndüğünün ertesi gün okulumun önüne gelmişti. bana sarılışını unutmuyorum hiç. beni ufaklık minik falan diye severdi önceleri:) o gün sarıldığında ömür boyu küçüğüm olarak kal olurmu dedi. benimde canıma minnet tabi:))) vay beeee dokuz yıl bitti ve evliyiz artık. hey gidi heyyy:))))
yok be canım nerdeeee , uzun dönem bekledim bende banada bitmicek gibi geldi ama cok sukur Allah'ıma verdi sabrını yedik askerliğide
Aynen canım birde istikbal bellona falan hep aynı tarz bunlar farklı geldi bana acaba fiyatları nasıldır ama o var.
biz beraber aynı iş yerinde çalışıyoruz tüm gün yanyanayken birden ayrılıcaz içimde şimdiden acıklı bi his oluşuyo
kizlar sevgiliye kizdim aradi affet dedi affetmedim
ben geldim gelinciklerrrrrr yemek yiyemedim bugün baharatlı cubuk yiyorum isteyennnnn
ben geldim gelinciklerrrrrr yemek yiyemedim bugün baharatlı cubuk yiyorum isteyennnnn
afiyet olsun cnm neden yemek yiyemedin ?
ben bebişimlee yedim öğle arası ohh miss
versenee 3 taneee bende sana tadella veriiriiiimama beklıcen bıraz bakkal daha getırmeediii tatlı krızındeyım dunden berii bakkal artık gülüyo aradıgımda, bende sipariş veremiyorum gülmekten
bızde aynı ünideydik sureklı beraberdik haricinde zaten telefon trafiğimiz cok yogundur askerdede öle oldu Allah'tan, acemideyken çok bocaladım ama Allah gönlümüze göre verdi haberci oldu askerde sürekli konustuk hatta gece 3-5 nobetlerını bıle beraber tuttuk telefondabende onunla askerlik yaptım yanii.. Ama onsuzluga ben alısamadım hiç, bazen alışılıyo denıyo ama herseyı onunla yapmaya cok alısmısım senelerdır onsuz zor gectı 15 ay.. İnş sen bian evel alısırsın calısman senın ıcın avantaj en azından uğraşın var
evet tr´deyken bende fark ettim bellona istikbal hep ayni tarz modeller. nette yazmiyormu fiyatlari acaba?
3 tane yenir mi ya baharatlı ohh al 10 tane
bakkalı arıyorsun tadelle mi getiriyor oh ne güzel memleket yaa
banada süt dilimi sölermisin?
canm istemedi yaa nebiliyim..
oohh ne güzel aksam nerede görüşceksiniz??
dünden berı basını yedım adamın yaa sureklı ckolata soluyoorummmmalum dönemdeyimde söleerim tabiiiiikiiideee sen isteee yeterki
bizim orda bakkallar getirmiyor yaf ilginççç..
sağol canm bende malum dönemdeyin ama bitmek üzereyim hatta bittim okeye dönüyorum
kızlaaarrrr ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?