'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydınlar kızlarr tekrar

Canım neredesin bayadır girmiyorsun ?

kayiplardayim cnm yaaa annem hastaydi anneannem bizdeydi 1 ay oda hastalandi eee anneanne bizde oldugu icin misafir gelip gitti iste zamanim olmadi ugramaya ama simdi yine aranizdayim

ne var ne yok görüsmeyeli?? ceyizler tamammi??

kayiplardayim cnm yaaa annem hastaydi anneannem bizdeydi 1 ay oda hastalandi eee anneanne bizde oldugu icin misafir gelip gitti iste zamanim olmadi ugramaya ama simdi yine aranizdayim

ne var ne yok görüsmeyeli?? ceyizler tamammi??

Çok geçmiş olsun canım valla benim aynı çeyizde bir gelişme yok

Hayırdır ne oldu canım?

Neden kurabiyemmmm? Hayırdır yaaa(

atıştık gelinciklerimm ya

ben zaten ayın bu zamanları malum sebeplerden oturu cok gergin oluyorum olur olmaz herseye kızabiliyorum yani, dun de o gunlerden biriydi...

anneme goruscemizi ve bu yuzden gec kalıcamı solemeyi unutmusum o da arkadasımı aramıs nerde bu kız işten beraber cıkmadınız mı die falan, arkadasım da beni aradı öle aradım annemi,, dedim ortalıgı ayaga kaldırcagına damadını arayabilirdin yani senin yanında mı diye niye arkadaslarımı rahatsız ediosun hemen onlarda meraklanmıslar telaslanmıslar

anneme kızdım biraz moralim bozuldu yani, ona da ters davrandım ama benim sinirim 5 dk dır hemen gecer o da bunu cok ii bilio anlayıslı olmak yerine surat astı bende kalk gidelim sıkıldım dedim daha cok bozuldu, eve gidene kadar duvar giibi bi suratla yuruduk, naptıysam yumusamadı, öpmedi bile beni bende eve gelince mesajlarına gayet soguk cevaplar verdim ve uyudum

şimdi de o türlü numaralar yapıo yumusıyım die ama kusura bakmasın

Sen de o kadar kızma yani dediğin gibi özel günler. Ama erkekler pek anlayamıyorlar bugünleri. Yalvartma çocuğu sende canım . Arada olur böyle şeyler...

Tatlı atışmalar kuzum. Tuzu biberi ilişkilerin

Sen de o kadar kızma yani dediğin gibi özel günler. Ama erkekler pek anlayamıyorlar bugünleri. Yalvartma çocuğu sende canım . Arada olur böyle şeyler...

canım ya benim sinirim 5 dk da gecti yani neler yaptım o duvar suratı yumusasın diye ama yok sinir etti beni bugun azcık sürünsün

Tatlı atışmalar kuzum. Tuzu biberi ilişkilerin

öyle tabi tatlım ama tuzunu fazla kacırmamak lazım akşam işim olmazsa haftasonu beni sıkıstırcak gorusup sinemaya gidicektik, toplantıdan sonra belli olur işimin olup olmıcagı eger gidebilirsek akşam milka gibi yumusatır o benim kalbimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…