'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ee kulak çubuyla badem yağını da sürsek kirpiklere ona da etkisi olur bence ayy bu gün yağlı pelivanlara döndük iyice
sardım simdi streçle çok komikimmmm 3-4 saat tutucam bakalmm

iyi isitiyormu ??? banada lazim öyle bitane ayaklarim hep üsüyor ama hasta ediyormus onun icin almiyorum

gülçin kullanımı nasıl sıcaklıgı memnunmusunnnnnnnn????????????:44:

Şuan memnunum cnm ayakkabımın tabanı kalın olduğu için aşırı sıcak olmuyor ama ayaklarımda üşümüyor. Şu an için memnunum ama açma kapama düğmesi yok malesef. Sürekli fiş tak çıkar yapman gerekiyor. 20-25 dk sonra çıkarın fişten diyor ama çıkarınca sanki çabuk soğuyor o yüzden ben hep prizde tutuyorum. Fiyata göre iyi diyebilirim yani.

ee kulak çubuyla badem yağını da sürsek kirpiklere ona da etkisi olur bence ayy bu gün yağlı pelivanlara döndük iyice
sardım simdi streçle çok komikimmmm 3-4 saat tutucam bakalmm

arada kurutma makineside tut canımcım oda çok iyi yapıyor streçin üstünede sıcak havlu koy ohh miss çok yararını görcen

arkadaşlarım sen bakım yapıyon ya recep ivedik gibi olcan kızım senin saçların çok gür maşallahı var diolar ama uçları kuru offf kuru olmasa yapmamda kuru cansız uçlar

ama annem zaten evde güldencm yarn sarımsak sarımsak koksam daha mi mağazada müşteriler benden kaçar satışımız düşer mazallah

takılıyorumm tatlımm haklısın tabiikii o şekilde gidemessin işe neyseki kokmuyo canım seninde için rahatt.. bu arada eğer başka boş şişen varsa fısfıslı içine su koyup bikaç damla lavanta ya da gül yağı damlatıp saçların hafif nemliyken sıkarsan o da önler kokuyu.. sinameki kürünü yaparken içindeki bemiksin kokusu benim burnuma hep geliyodu öle yapmıştım ben :26::26:

ben o b vitamini kokusuna çocukluktan beri alışık olduumdan rahatsız olmadm cnm
bu arada surup etkisini gösterdi akşam üstü kocaman soslu makarna yememe rağmen 2 tane tost yapıorm su an kendime, yan etki olarak da yarm saat kdr uyumusum haberleri izlerken

ohh ohh afiyet bal şeker olsun canım yaa
bende hiç sevmem o kokuyu çocukluğumdan kalma sanırımm benimde zorla içtiğim için o vitamin demir ilaçlarını falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…