kusum yanlızca 1 kere kullandıımm hınt yagını bole bı yumusaklııkkk yoooooooooksona unuttum bak ıyı oldu htrlattıgın kıvamlı bı yag oda onu tatlı badem yagıyla ıncelterek surunce daha faydalı oluyo benım arkadasım kullanıyo suanda uzamasıda gayet ıyı, bıde kırpıklerıde uzatıo kulak cubuguyla kırpık dıplerıne sur cok faydasını gorursun
iyi isitiyormu ??? banada lazim öyle bitane ayaklarim hep üsüyor ama hasta ediyormus onun icin almiyorum
banada şirket araştır alalım ne sorun yapıosun dedi ama ondan mı alsam normal kumtel gibi 3kademelilden mi alsam yahangi iyidirki acaba? ben öğlene kadar donuyorum sonra petekle klima çalışıyor zaten ısıtıyor kapı çok açılıyor bizde ondan
gülçin kullanımı nasıl sıcaklıgı memnunmusunnnnnnnn????????????:44:
ee kulak çubuyla badem yağını da sürsek kirpiklere ona da etkisi olur bence ayy bu gün yağlı pelivanlara döndük iyice
sardım simdi streçle çok komikimmmm 3-4 saat tutucam bakalmm
neysssss
gülden kızmızı olmuşş:):):)
nill hatun naberrr:)
iyiyim kuzum bu gün tatilm kendimi bakımlara verdm cumartesiye kdr güzelleşicem
sen napıosn
turkuaz mrb.d
geldimi ayak ısıtıcn:)
Merhaba geldi berfin :)
yıkadm kızlar saçlarmı sarımsaklı sampuanla ve ardından sarımsaksızla koku yokkiii
yıkadm kızlar saçlarmı sarımsaklı sampuanla ve ardından sarımsaksızla koku yokkiii
neysssss
gülden kızmızı olmuşş:):):)
nill hatun naberrr:)
önce anneme yıkattm onda kokmaynca bende denedm kızlar yoksa bende cesaret edemezdm yani
ay çok güldümmm çok hoşsunn nilll benim annemde ilk sen yıka niye ben yıkıyomuşum derdi kesin
ama annem zaten evde güldencm yarn sarımsak sarımsak koksam daha mi mağazadamüşteriler benden kaçar satışımız düşer mazallah
takılıyorumm tatlımm haklısın tabiikii o şekilde gidemessin işeneyseki kokmuyo canım seninde için rahatt.. bu arada eğer başka boş şişen varsa fısfıslı içine su koyup bikaç damla lavanta ya da gül yağı damlatıp saçların hafif nemliyken sıkarsan o da önler kokuyu.. sinameki kürünü yaparken içindeki bemiksin kokusu benim burnuma hep geliyodu öle yapmıştım ben :26::26:
ben o b vitamini kokusuna çocukluktan beri alışık olduumdan rahatsız olmadm cnm
bu arada surup etkisini gösterdi akşam üstü kocaman soslu makarna yememe rağmen 2 tane tost yapıorm su an kendime, yan etki olarak da yarm saat kdr uyumusum haberleri izlerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?