'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

minnak bide bu sinemakiyi kaynatıcaz içine ampul katcaz fln ya onu sarmısakla yıkadıktan sonra ıslak saça mı uygulıcaz yoksa kuruyken mi?
anaaam herseyi söylemişimde sinemakiyi unutmusum telefonunu da almamıs mecbur kendm çıkıp alcam off(

Valla ben entele kullandım bı ara cıldımı haşat etti meger zehırlıymıs bılıncsızce kullandım.. Sonra kontesı gorunce cesaret edıp basladım korka korka ama cok memnunum ya cok sukur, o topıkte fotolarım var canım eger gezınırsen sayfalarında gorursun mutlaka

oyle valla heryer cennet yazlıgı mustakıl ısterım ama sureklı yasmaak ıcın zor bak yazlıga bı gıttık totosumuz dondu gozunu sevım ben apartman daıresının gunlerı bu topıkten takıp et canım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html

Aycangul sureklı guncellıyo, ayın burclarına bakma onlarla alakalı bı durum yok sen sadece tarıhlerın altındakı onerılerı dıkate al yag gunlerınde sınamekı yap, proteın gunlerınde protek yap mesela yada kullandıgın baska tarıfler olursa ona gore yap.

yok kusum ılk sınamekıyı yap, kuru saça bıde yagla ampulu sınamekıyı suzdukten sona kaynarken koyma ılısın bıraz sonra koy. 4-5 saat beklet strecleyıp sonra yıkamada kullan sarımsaklı şampuuuyu. Bide kusum sureklı cıtcıt kullanmak sacta ıncelme yapıyo tecrubeyle sabiit o yuzden benım saclarımın alt kısmı kısa kalmıstı sımdı cok sukur nerdeyse önlerimde dahil hepsı aynı boy ben kürü uygularken cokta kestım o yuzden cok saglıklı bı uzunluk elde ettım canım kırıklar malesef uzun sacı bıle guzel gostermıyo

Son düzenleme:

gittim geldm bile annemden önce koca bi poset aldm 1 tl tuttu şaka gibi pahalı bişi sanmıstm isminden işte karsınızda sineeemaaaakiii
doğru dedn önce nu yapıym bari evt ya belkide ondan biraz inceldi saçlarm ama ince olmasına rağmen hacimli ama elimle topladığmda çok gibi deil:s
bayadır kestirmiorm saçımı aslında önce bi kuaföre gitmem lazmdı benm sanırm bi yıl olmustur gecen yıl kestirmiştm çıtçıtlarla da uzun olduğu için farketmiorm çıkınca belli oluo ne kdr yıpranmıs olduğu bakalm başlıorm
bu ara bide iştahsızlık var üstümde yoğun çalışırken de yemek yemeye bile fırsat bulamıorm yemek saatlerimde bile kendimi alışveriş yaparken buluorm iştah surubumdan aldm ona da başlıcam bakalm onu içinde hiç bişi bırakmıorm sofrada:d
belkim kilo bile alırım hehe

nazım sen sinemakiyi temiz saçamı uyguluyodun napıyodun ben 2 gün yıkanmayan saçıma banyodan önce yapıyodum sölermisin bunuda

ben yağ bakımımı yapıyorum şu günlerde ay takvimine göre

nilimmm özledim karşılaşamıyoruz

fatmacıka dün msj attım kar yağıyor ora kartopu oynuyormuş çok kıskandım bende isterim kar

ılk basladıgın fotoyu cek, 3 ay sona bidahaa cek farkı cok fena anlıyosun ozaman bende duzleştirdıkten sonra eklerım futurafımı bende eylulde kestirdım en son ılk basladıgımda v modeldi saclarım artık düzler o derece kür boyunca kestrdım :)) bende bu ara cook fazla tatlıya sardım yaa bıde nıye sıvılcelendım dıyorum gunde 17 dene cikölata püskevit ye sona neden sıvılcelendım dıye sor

nazım ay takvimine bakayımde bende hemen uygulayayım bu haftamın kürlerini

kızlar banyo sonrası limon yada zencefil suyu da döküyorum güzel oluyor

nazcık biliyormusun hindistancevizi topları muskatlar var onlarıda zeytinyağı ile dövüp bekletiyormuşsun çok güzel yapıyormuş saçları

ben çok bakım yapıyorum ama kurutma makinesi ve tarak yüzünden uçlar hep kırık dipler gür sağlam parlak ve yumuşak

uçlarıma her sabah serum sürüyorum yada zeytinyağı çörekotu yağı ve badem yağı yağ karışımından sürüyorum enfes oluyor uçlarım bide emiyo direk kuru kalıyo saçlarım ara ara kullanıyorum

gliserin bakımınıda gliserinimi aldıktan sonra başlıycağım kızlar

canım mesela bugun yıkıyosam sacımı ertesı gun sınamekımı yapıyorum cunku zaten kırlı sacta dıpler tıkalı oluyo pek faydası olmuyo cok kırlenmeden yapmak lazım

anaaam acil cvp verin su an saçlarm 2 günlk yıkanmamıs temiz yani yani uygulucam bu sinemakiyi amanın çok heycanlııı:d
surubumu da içtm ohh miss
su terazilerin güzelleşmek için yapmıcakları sey yokk:d

canım mesela bugun yıkıyosam sacımı ertesı gun sınamekımı yapıyorum cunku zaten kırlı sacta dıpler tıkalı oluyo pek faydası olmuyo cok kırlenmeden yapmak lazım

e o zman her gün yıkıosn cnm sen saçını dustan bi gün sonra yapıosan sinemaki sonrası saçlarn yine yağlanıs olduğundan tekrar duş alman gerekir, kirli dediysem saçlarm 2 günlk ama çok çok da deil bence smdide yapsam olur hiç bi yerm tıkalı deil çok şükür

duydum o tarıfıde ama cok zahmetlı geldı ya bıde cok sukur saclarım ıstedıgım kıvamda cok fazla farklı farklı kür uygulayıp yormak ıstemıyorum saclarımı cunku bazen bakımlar saçı şişiriyo şişiriyo hoop diye döküveriyo, en faydasını gordugun bi kürü secıp sabırla uzun sure kullanmak lazım faydasını gormessen eger bırakıp baska bı kuru uygulamak lazım. Bide nilim bu sınamekıyı 8 hafta kullanıp 2 hafta ara verıceksın. saclarını dınlendırmek ıcın yoksa sac tembellesıyo. cogu kısı uzamayı o arada gordu bazıları kür ıcınde gordu. ben ılkde kür boyunca elde ettım uzama, ama dıger kürlerde 2 haftalık arada ani uzamalarım oldu

anaaam acil cvp verin su an saçlarm 2 günlk yıkanmamıs temiz yani yani uygulucam bu sinemakiyi amanın çok heycanlııı:d
surubumu da içtm ohh miss
su terazilerin güzelleşmek için yapmıcakları sey yokk:d

kuzum benim saçlarım kuru die hergün yapamıyordum haftasonlarına sinemaki yaparken perşembe yıkadğım saçıma cumartesi sinemakiyi yapıyodum perşembe akşamı yıkıyordum cumrtesi sabahıda sinemakiyi yapıyordum hergün yıkarsam benim saçlarım göçer canım çünkü kuru yağda sürüyorum emiyor

şu anda yapabilirsin gibi geliyor

yok tatlım hergun yıkamıyorum, ay takvımını takıp ettıgım ıcın mesela bılıyorumkı 16sında yag gunu o gun sınamekı yapıcam 15ınde yıkıyorum sacımı, harıcınde zaten en fazla 2 3 gun sacımı yıkamadan durabılırım. cok fazla sampuan kullanmıyorum tek sampuan kullanıyorum hem aldıgı yagın 3 kere sampuanlayarak verımını azaltmıyorum gelsın rapunzel saclar buarada bı yay burcununda guzellık ıcın yapamıcaa bısıı yok genimde var kokoşluk

ben kür içinde gördüm canım yazdan beri düzgün yapmıyorum haziran hedefim var hazirana kadar haftalık periyot yapalımmı burda periyodumuz olsun yada saç cetveli gibi birşeyimiz olsun hafta hafta takip yapalım hırslandılralım birimizi haziran hedefimiz olsun yapsakmı yahuuu

ay takvımının bellı bı gune olsa keskee yaa ama ıste sureklı degısıyo gunler bende hem sevgılıcıge hem arkadasıma soz verdım kestırmekten totoşa ındıremedım saclarımı artık kesmıcem dedım hazırana kadar ama sonradan dusundum bayramda degısıklık olsun barı olcaksa bayrama kadar hıc kesmeden sureklı bakım yaparak devam edım dedım. bayramdada guzel bı model verdırırım su evı tasıım oyle baslayalım kusuuummmm

minnam 2 diş sarmısağı rendeledm çeyrek cezve süttü kaynattm biraz şampuma döktm karıştırdm su an bile öle buram buram kokmuo, sinemakimi kaynatıorm 2 çay bardağına baya bi attm 2 tutam kdr annemde yapıcak ölçüyü 2ye çıkardm ampuln hepsini boşaltıcam dimi bi tanesinn bde ne kdr damlatmak lazm badem yağından onun bi ölçüsünü göremedm göz kararı mı?

canlarım ben bu sinemaki kürünü denediğim zaman saçlarım çok dökülmüştü 3 4 hafta yaptım ama sonra devam edemedim.. sizdede dökülme oldumu? benim saçlarım zaten az kel kalcam diye korkuyorum :26:
sarımsaklı şampuanı bende kullanıyorum hatta ben abarttım içine badem yağı bemiks ampul jajaoba yağı çam terebentin falanda koydum işe yarıyomu evet içindeki çam terenbentindenmi bilmem saçlarım hızlı uzamaya başladı..

kızlar ciddi ciddi bu sarımsağın bir kokusu yokmu yahu şu tarifi baştan versenize

minnakım sen 2 şampuan kullanıyodun demi birinde sarımsak vardı biriniz şu işlemleri anlatsanıza çok korkuyorum sarımsak kokusu kalır die

cnm benm kdr korkamazsn heralde bide mağaza herkesle dipdibeym düşün
ben sarımsağı rendeledm sütte kaynatıp sampuanın içine koydm dove sampuan sade.. yıkadıktan sonra sarmısaksızla da yıkıcam sonrada sirkeli suyla durulıcam sanmıorm kalıcanı

canım inan koku kalmıyo ben bir sürü şey karştırdım belki ondandır ama.. ben 400 ml. şampuanı 2 ye böldüm bi yarısına ekledim sarımsak 2-3 diş eklemiştim sanırım.. her saçımı yıkadığımda sarımsaklıyla ilk yıkıyorum sonrada normal şampuanla yıkıyorum koku falan kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…