anneme siparişi verdm bile çıkarken evden badem yağı aktardan bimeks ampul eczaneden gelsin bakalm nasıl seylermiş:)))
sarmısağı da rendeledm bekliorm
smdi saçımı yıkıcam onunla ardndan normal sampuanla olmadı etlili parfüm fln sıkarm gider cnm kokusu fln heralde yani umarm
suyuna sirkede koycam allahm ne günlere kaldık
ooh bende isterimmmmmmm ben müstakilde çok sefiyorumm amaan aşkımla mutlu olalalım inş.heryerde olur bea
tamam bakarım sağol ya abimin saçları döküldü onada onu sölim i bakalım ee ne zamana göre yapılmalı ki oda ordamı yazıyor:44:
minnak bide bu sinemakiyi kaynatıcaz içine ampul katcaz fln ya onu sarmısakla yıkadıktan sonra ıslak saça mı uygulıcaz yoksa kuruyken mi?
anaaam herseyi söylemişimde sinemakiyi unutmusum telefonunu da almamıs mecbur kendm çıkıp alcam off(
yok kusum ılk sınamekıyı yap, kuru saça bıde yagla ampulu sınamekıyı suzdukten sona kaynarken koyma ılısın bıraz sonra koy. 4-5 saat beklet strecleyıp sonra yıkamada kullan sarımsaklı şampuuuyu. Bide kusum sureklı cıtcıt kullanmak sacta ıncelme yapıyo tecrubeyle sabiito yuzden benım saclarımın alt kısmı kısa kalmıstı sımdı cok sukur nerdeyse önlerimde dahil hepsı aynı boy ben kürü uygularken cokta kestım o yuzden cok saglıklı bı uzunluk elde ettım canım kırıklar malesef uzun sacı bıle guzel gostermıyo
gittim geldm bile annemden öncekoca bi poset aldm 1 tl tuttu şaka gibi pahalı bişi sanmıstm isminden işte karsınızda sineeemaaaakiii
doğru dedn önce nu yapıym barievt ya belkide ondan biraz inceldi saçlarm ama ince olmasına rağmen hacimli ama elimle topladığmda çok gibi deil:s
bayadır kestirmiorm saçımı aslında önce bi kuaföre gitmem lazmdı benm sanırm bi yıl olmustur gecen yıl kestirmiştm çıtçıtlarla da uzun olduğu için farketmiorm çıkınca belli oluo ne kdr yıpranmıs olduğubakalm başlıorm
bu ara bide iştahsızlık var üstümde yoğun çalışırken de yemek yemeye bile fırsat bulamıorm yemek saatlerimde bile kendimi alışveriş yaparken buluorm iştah surubumdan aldm ona da başlıcam bakalm onu içinde hiç bişi bırakmıorm sofrada:d
belkim kilo bile alırım hehe
nazım sen sinemakiyi temiz saçamı uyguluyodun napıyodun ben 2 gün yıkanmayan saçıma banyodan önce yapıyodum sölermisin bunuda
ben yağ bakımımı yapıyorum şu günlerde ay takvimine göre
nilimmm özledim karşılaşamıyoruz
fatmacıka dün msj attım kar yağıyor ora kartopu oynuyormuş çok kıskandım bende isterim kar
canım mesela bugun yıkıyosam sacımı ertesı gun sınamekımı yapıyorum cunku zaten kırlı sacta dıpler tıkalı oluyo pek faydası olmuyo cok kırlenmeden yapmak lazım
nazım ay takvimine bakayımde bende hemen uygulayayım bu haftamın kürlerini
kızlar banyo sonrası limon yada zencefil suyu da döküyorum güzel oluyor
nazcık biliyormusun hindistancevizi topları muskatlar var onlarıda zeytinyağı ile dövüp bekletiyormuşsun çok güzel yapıyormuş saçları
ben çok bakım yapıyorum ama kurutma makinesi ve tarak yüzünden uçlar hep kırık dipler gür sağlam parlak ve yumuşak
uçlarıma her sabah serum sürüyorum yada zeytinyağı çörekotu yağı ve badem yağı yağ karışımından sürüyorum enfes oluyor uçlarım bide emiyo direk kuru kalıyo saçlarım ara ara kullanıyorum
gliserin bakımınıda gliserinimi aldıktan sonra başlıycağım kızlar
anaaam acil cvp verin su an saçlarm 2 günlk yıkanmamıs temiz yani yani uygulucam bu sinemakiyi amanın çok heycanlııı:d
surubumu da içtm ohh miss
su terazilerin güzelleşmek için yapmıcakları sey yokk:d
e o zman her gün yıkıosn cnm sen saçını dustan bi gün sonra yapıosan sinemaki sonrası saçlarn yine yağlanıs olduğundan tekrar duş alman gerekir, kirli dediysem saçlarm 2 günlk ama çok çok da deil bence smdide yapsam olur hiç bi yerm tıkalı deil çok şükür
duydum o tarıfıde ama cok zahmetlı geldı yabıde cok sukur saclarım ıstedıgım kıvamda cok fazla farklı farklı kür uygulayıp yormak ıstemıyorum saclarımı cunku bazen bakımlar saçı şişiriyo şişiriyo hoop diye döküveriyo, en faydasını gordugun bi kürü secıp sabırla uzun sure kullanmak lazım faydasını gormessen eger bırakıp baska bı kuru uygulamak lazım. Bide nilim bu sınamekıyı 8 hafta kullanıp 2 hafta ara verıceksın. saclarını dınlendırmek ıcın yoksa sac tembellesıyo. cogu kısı uzamayı o arada gordu bazıları kür ıcınde gordu. ben ılkde kür boyunca elde ettım uzama, ama dıger kürlerde 2 haftalık arada ani uzamalarım oldu
ben kür içinde gördüm canım yazdan beri düzgün yapmıyorum haziran hedefim var hazirana kadar haftalık periyot yapalımmı burda periyodumuz olsun yada saç cetveli gibi birşeyimiz olsun hafta hafta takip yapalım hırslandılralım birimizi haziran hedefimiz olsun yapsakmı yahuuu
cnm benm kdr korkamazsn heralde bide mağaza herkesle dipdibeym düşünkızlar ciddi ciddi bu sarımsağın bir kokusu yokmu yahu şu tarifi baştan versenize
minnakım sen 2 şampuan kullanıyodun demi birinde sarımsak vardı biriniz şu işlemleri anlatsanıza çok korkuyorum sarımsak kokusu kalır die
kızlar ciddi ciddi bu sarımsağın bir kokusu yokmu yahu şu tarifi baştan versenize
minnakım sen 2 şampuan kullanıyodun demi birinde sarımsak vardı biriniz şu işlemleri anlatsanıza çok korkuyorum sarımsak kokusu kalır die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?