ohh ohh afiyet bal şeker olsun canım yaa
bende hiç sevmem o kokuyu çocukluğumdan kalma sanırımm benimde zorla içtiğim için o vitamin demir ilaçlarını falan
Gözlerime inanamıyorum :) demek 2013 gelinlerinin topigide varmış :) daha evlenmeme çok var gibi geldigi için hiç bu topuklara ugramiyordum bile :) şimdi görünce şaşırdım :) bende 2013 te evlenmek istiyorum ama iste nasip :) ahu ahun
Gözlerime inanamıyorum :) demek 2013 gelinlerinin topigide varmış :) daha evlenmeme çok var gibi geldigi için hiç bu topuklara ugramiyordum bile :) şimdi görünce şaşırdım :) bende 2013 te evlenmek istiyorum ama iste nasip :) ahu ahun
hoşgeldinn ne sandınn var tabi 2013 topiği
ya daha bugun biriylee geçti muhabbet ne zaman evlilik falan 2013dedimm uuu cok var dedi banaa:26::26:
ee şöle bi düşününce 2012 deyiz 2013e bi sene var yani kendimimi kandırıorm bılmıorumdaa böle ama yaa
esracm seni çeyiz topiklerinden tanıodk zatenhoşgeldin aramızaaaaaa
hoşgeldinn ne sandınn var tabi 2013 topiği
ya daha bugun biriylee geçti muhabbet ne zaman evlilik falan 2013dedimm uuu cok var dedi banaa:26::26:
ee şöle bi düşününce 2012 deyiz 2013e bi sene var yani kendimimi kandırıorm bılmıorumdaa böle ama yaa
inanmıyorumbakim ayaklarına
edit: senle bi arya gelmedik ama sende pozitif bi enerji alıyorum
teşekkürler cnm bi mükabele mi derleraynı duygular içindeyim...
Günaydın herkese :)))))))
günaydınnnnnnn gelinciklerim hepiniziiiiiii
esra aramıza hoşgeldin kiben yağmur
günaydıınn kızlaarr nasılsınızz??
iyiyiz canmcm sen nasılsın bakalım
iyiyimm yağmurumm..ne var ne yok?? keyfin nasıll??
çok şükür bugünümüze güldenim
keyif iyi ne olsun aynı senin nasıl nasılsın??
öyle tatlımm çok şükürvalla benimde aynı canım.. işe gel eve git zaten başka bişi yaptığım yok
dimi yaa zaten aşkımda kızdı demin yaa ayaklarım üşüyor dedim çocuğumuz olmıcak dedi en sonunda çocuk günlerdir dikkat et dio hatta yıllardır
ama ne yapıyım ben benim suçum değilki yaa kalın giyin ws.diyip durdu yorulmadı hala bana laf anlatmaktanayakalrımın totoşumun altına alabilsem şimdi varya ne ısınır ohh
dinle aşkının sözünü haklı çocuk.. hasta olursun canımm dikkat et kendine :26::26: 2 çift çorap giysen ya da imkanın varsa masanın yerini değiştirsen kapı ağzında falansa açıldıkça kapı soğuk girer :26:
günaydınnnnnnn gelinciklerim hepiniziiiiiii
esra aramıza hoşgeldin kiben yağmur
hoşbuldum canım
ne güzelmiş burası yahu :)
oh oh maşaAlah 2013 aslında çok uzak bir tarihte değil yani hani
bu arada tanıştığıma memnun oldum
ben Esra İstanbulda yaşıyorum :)
Yarim askerde onu bekliyorum
çeyiz topiklerinde epey takılıyorumöyle işte :)
tam kapının ordayım 1 sene oldu buraya ineli orta kattaydım ama malesef değişilcek yer yok birde market kapıları gibi açılıp kapanan varya insanı hissedince sensör öfffffff valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?