sende bendensin ozaman benimde saclarim cok az ve ince oldugu icin dökülüyorlar bende sadece sarimsak kullaniyorumcanlarım ben bu sinemaki kürünü denediğim zaman saçlarım çok dökülmüştü 3 4 hafta yaptım ama sonra devam edemedim.. sizdede dökülme oldumu? benim saçlarım zaten az kel kalcam diye korkuyorum :26:
sarımsaklı şampuanı bende kullanıyorum hatta ben abarttım içine badem yağı bemiks ampul jajaoba yağı çam terebentin falanda koydumişe yarıyomu evet içindeki çam terenbentindenmi bilmem saçlarım hızlı uzamaya başladı..
kızlar ciddi ciddi bu sarımsağın bir kokusu yokmu yahu şu tarifi baştan versenize
minnakım sen 2 şampuan kullanıyodun demi birinde sarımsak vardı biriniz şu işlemleri anlatsanıza çok korkuyorum sarımsak kokusu kalır die
cnm benm kdr korkamazsn heralde bide mağaza herkesle dipdibeym düşün
ben sarımsağı rendeledm sütte kaynatıp sampuanın içine koydm dove sampuan sade.. yıkadıktan sonra sarmısaksızla da yıkıcam sonrada sirkeli suyla durulıcam sanmıorm kalıcanı
canım inan koku kalmıyo ben bir sürü şey karştırdım belki ondandır ama.. ben 400 ml. şampuanı 2 ye böldüm bi yarısına ekledim sarımsak 2-3 diş eklemiştim sanırım.. her saçımı yıkadığımda sarımsaklıyla ilk yıkıyorum sonrada normal şampuanla yıkıyorum koku falan kalmıyo
evet bende öyle yapiyorum hatta ben icine dogal zeytinyagi karistirdim saclarim cok kuru oldugu icin simdi yumusacik oluyorlar :) hatta fön cektigim zaman kabarmiyorlar
kızlar evde su gargara vardı içine boşaltıp güzelce yıkadm sinemakiyi buna boşalttım fısfıslı oldu diplerine daha güzel etki eder die düşündm hehe yeni bi soluk getircem bu küre başlıorm bakalm
hmm anladim cnm cok kullanmiyorsan olur tabi :=)banada şirket araştır alalım ne sorun yapıosun dedi ama ondan mı alsam normal kumtel gibi 3kademelilden mi alsam yahangi iyidirki acaba? ben öğlene kadar donuyorum sonra petekle klima çalışıyor zaten ısıtıyor kapı çok açılıyor bizde ondan
yok balım sureklı kullanımda cok sac cıkarır dıye cesaret edemedım, bı ara kullandım ama uzun sure degıl mevsımlık dokulmemde telaslanıp yapmıstım ben sarımsagı sütte kaynatıp attım içine sampuanın oda kokuyu önlüyoo. ilaç yollamak serbestte yollarız kusum sana malzeme ayıpsın yeterkii rapunzel olalım
evet canım zeytinyağının saça çok faydası var bende bazen sadece zeytinyağı sürüyorum uçlarına falan iyi geliyo
kızlar ciddi ciddi bu sarımsağın bir kokusu yokmu yahu şu tarifi baştan versenize
minnakım sen 2 şampuan kullanıyodun demi birinde sarımsak vardı biriniz şu işlemleri anlatsanıza çok korkuyorum sarımsak kokusu kalır die
minnam 2 diş sarmısağı rendeledm çeyrek cezve süttü kaynattm biraz şampuma döktm karıştırdm su an bile öle buram buram kokmuo, sinemakimi kaynatıorm 2 çay bardağına baya bi attm 2 tutam kdr annemde yapıcak ölçüyü 2ye çıkardm ampuln hepsini boşaltıcam dimi bi tanesinn bde ne kdr damlatmak lazm badem yağından onun bi ölçüsünü göremedm göz kararı mı?
hmm anladim cnm cok kullanmiyorsan olur tabi :=)
ay ciddi gönderirmisin?sütte kaynatip koymadim ben rendeleyip zeytinyaginla beraber karistirdim sampuana dus aldiktan sonra bütün banyo kokuyor ama yapuicak bisey yok saclarim kokmasin ve dökülmesinde gerisi kolay ben burada bemiks gibi ampuller varmis onlari alipta denicem ama sinameki varmi bilmiyorum yoksa haber veririm ben size
canım sen karşıya geçmicen mi neyi bekliyorsun saat 5 oldu yahu trafik felçmiş:44:
kızlar bu arada dıger sac uzatma topıgınde kürü fısfırlı sıseyle kullanıyolar cok rahat edıolarmıs yere falan damlamadan dıplerıne yedırıolar ıyıce kolaylık olabılır, ben ole beceremedım dıp boya yapar gıbı fırcayla yapıyorum benım bolesı daha kolayıma gelıyo
ay daha hazırlanamadımkı yaaa ufff ojelerım kurumadı bı turlu saclarımı yapcamsevgılıcık kescek benı yaa uff
canım ben aktardan bi yağ karışımı almıştım onu fısfıslı şişeye koydum bende baştan senin gibi yapıyodum ama sakar olduğumdan her yeri batırıyodumo yüzden şişede daha kolay oldu uygulamak benim için
canım bi de bi arkadaşım hint yağını önermişti ayda 1 defa uygula saçlara çok faydası var demişti.. sen hint yağıyla ilgili bişey duydunmu?? :26:
gonderırım tabıkı tatlııımm sen bana haber ver yeter
dp şişeleride olur nilim watsonstada şişeler satılıyor benim çok bakım kürüm olduğu için 5 adet şişem var
kızlar öperim sizi akşam eve geç gidicem gititğimde yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?