'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sende bendensin ozaman benimde saclarim cok az ve ince oldugu icin dökülüyorlar bende sadece sarimsak kullaniyorum

yok hic korkma cnm bende 2 sampuan kullaniyorum hic koku kalmiyor sana koku geliyor gibi oluyor ama baskasi kokuyu almiyor denedim ( komsulara arkdaslara koklattim güzel kokuyor dediler) :)

ama bende tren metrobüs düşünsene ordaki insanlar ıykkk umarım kokmaz

bende sarımsağı hiç rendelemeden yapcaktım rendeleyipmi yapayım minnakım sen naısl yapmıştın sölesene canım

sirekli su çok yapıyordum ama sonra limonla hafif ılık suyu karıştırdım o daha güzel oluyor balım

evet bende öyle yapiyorum hatta ben icine dogal zeytinyagi karistirdim saclarim cok kuru oldugu icin simdi yumusacik oluyorlar :) hatta fön cektigim zaman kabarmiyorlar

evet bende öyle yapiyorum hatta ben icine dogal zeytinyagi karistirdim saclarim cok kuru oldugu icin simdi yumusacik oluyorlar :) hatta fön cektigim zaman kabarmiyorlar

evet canım zeytinyağının saça çok faydası var bende bazen sadece zeytinyağı sürüyorum uçlarına falan iyi geliyo

kızlar evde su gargara vardı içine boşaltıp güzelce yıkadm sinemakiyi buna boşalttım fısfıslı oldu diplerine daha güzel etki eder die düşündm hehe yeni bi soluk getircem bu küre başlıorm bakalm

iyi yapmışsın tatlım fısfıslı olunca hem daha kolay uygulanıyo

hmm anladim cnm cok kullanmiyorsan olur tabi :=)

ay ciddi gönderirmisin? sütte kaynatip koymadim ben rendeleyip zeytinyaginla beraber karistirdim sampuana dus aldiktan sonra bütün banyo kokuyor ama yapuicak bisey yok saclarim kokmasin ve dökülmesinde gerisi kolay ben burada bemiks gibi ampuller varmis onlari alipta denicem ama sinameki varmi bilmiyorum yoksa haber veririm ben size

bı ara kullanıyodum canım suanda kullanmıyorum kullandıgım sure ıcınde hıc koku almadım kımsede almadı benden kokuyu

corba kasıgı kusum badem yagının mıktarı ölçüyü 2ye cıkardıysan bemıksıde 2 tane kır kusum

kızlar bu arada dıger sac uzatma topıgınde kürü fısfırlı sıseyle kullanıyolar cok rahat edıolarmıs yere falan damlamadan dıplerıne yedırıolar ıyıce kolaylık olabılır, ben ole beceremedım dıp boya yapar gıbı fırcayla yapıyorum benım bolesı daha kolayıma gelıyo

gonderırım tabıkı tatlııımm sen bana haber ver yeter

canım ben aktardan bi yağ karışımı almıştım onu fısfıslı şişeye koydum bende baştan senin gibi yapıyodum ama sakar olduğumdan her yeri batırıyodumo yüzden şişede daha kolay oldu uygulamak benim için

canım bi de bi arkadaşım hint yağını önermişti ayda 1 defa uygula saçlara çok faydası var demişti.. sen hint yağıyla ilgili bişey duydunmu?? :26:

kusum yanlızca 1 kere kullandıımm hınt yagını bole bı yumusaklııkkk yoooooooook sona unuttum bak ıyı oldu htrlattıgın kıvamlı bı yag oda onu tatlı badem yagıyla ıncelterek surunce daha faydalı oluyo benım arkadasım kullanıyo suanda uzamasıda gayet ıyı, bıde kırpıklerıde uzatıo kulak cubuguyla kırpık dıplerıne sur cok faydasını gorursun

dp şişeleride olur nilim watsonstada şişeler satılıyor benim çok bakım kürüm olduğu için 5 adet şişem var

kızlar öperim sizi akşam eve geç gidicem gititğimde yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…