'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlam onu anladık yaff
neden böğürtlen ama neden çilek değil ben onu merak ettim bağışla cnm:44:

pelinim nerdesin yavrum nasıl oldun dün ne yaptınız??:44:
Burdayım Yağmurum... Bişey yapmadık:) Sen naptın kuzum?

Bende mandalinam derdim:)

Son düzenleme:
çağlam onu anladık yaff
neden böğürtlen ama neden çilek değil ben onu merak ettim bağışla cnm:44:

ben böğürtleni çok severim, kimi zaman mayhoş ama beni cezbeden damagımı catlatan bi lezzet bırakır geride yedigim zaman :)

askıma benzetiorum işte ben de onu :) o da bana kaymağım der, cocugumuz olursa kaymaklı böğürtlen olucak heralde o dA

hey Allah ım yaa bizde de öle şeyler vardır yaf
hepimize

aa ne güzel yaa ben bayılıyorum çiftlerin böle kendilerine has şeylerle hitap etmelerine...

ee hadi herkes söylesin o zaman bende "oluruna bırak" yazıyo çünklü artık yaşadığım şeylerden sonra herşeyi koyverdim oluruna bıraktım...

bitti deme sakın bana lütfen pelinim
Bitti ama Yağmurum...

pelincim siz cok atlattınız böle seler...

ne oldu aranızda bilmiyorum ama tatlıya baglarsınız yine böle konusma hemen

Çok şeyler atlattık kurabiyem. Zaten insan bazı şeyleri atlatınca ayrıntıya çok takılmamaya başlıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Dün akşam son kez görüştük ve bende ne kadar emaneti varsa hepsini verdim. Kurumuş güller haricinde...

nasıl verdin ne dedi,nasıl bıraktı ya alala siz çok atlattınız böle kırgınlık olabiliyor maleseff canm neden btti sorun ne bu kadar büyük bi sorununuz yoktu ki ya biticek kadar yapmayın ya barışırsınız yine sizzzzz:44:

canım cok uzuldum ama ben de bittigine inanmıyorum.. bu kdr guclu olmasa aranızdaki bag atlatamazdınız onca seyi

hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun elbette pelinim umarım hayırlıdır ve bunu da atlatırsınız

O her ne kadar annesinin babasının üstüne yemin etse de yapmadım diye... Beni aldattı Yağmurum...

Belki de kendimizi kandırdık güçlüyüz diye kurabiyem. Hayat'ında dediği gibi oluruna bırak'mak en güzeli... Ben hiçbir şey istemiyorum. Sadece bana yaptıklarının aynısını bir başkası yapsın ona. Benim döktüğüm gözyaşlarının hesabını sorsunlar. Başka da birşey demiyorum...

ne zaman ya nerde aldattı ay şoktayım nasıl ya evren mi aldatcak saçmalama ya her akşam birliktesiniz nerde aldatcak canmm:44:
anne baba üzerine edilen yeminin şakası olamaz canm güven ona!

Son düzenleme:
pelincim damdan düşen biri olarak seni şu durumda seni anlayabiliyorum... ve sadece şunu söyliyim zaman herşeyin ilacı.. ben zamanla kendimi daha iyi hissetmeye başlıyorum beni çok üzdü çok yıprattı ama ahımı aldı allahın terazisi şaşmaz eminim bi parmağını ısıracak beşi birden acıyacak ve ben artık kendimi ben ondan daha iyilerina layığım diye teselli ediyorum..

ne zaman ya nerde aldattı ay şoktayım nasıl ya evren mi aldatcak saçmalama ya her akşam birliktesiniz nerde aldatcak canmm:44:
anne baba üzerine edilen yeminin şakası olamaz canm güven ona!
Kuzeninin attığı maili gördüm. Aynı kızın 3-4 resmi vardı. Sözde kuzeninin kız arkadaşının kardeşiymiş. Arkadaşça bir yaklaşım olması için kuzeni öyle mail atmış.
Önceki akşam da kuzeni demişki kızın öyle süslü püslü fotoları yok, faceye resim koyma huyu da yok. ama söyledi yarın resim gönderecek.
Ve ertesi gün 3-4 tane resim:)
Sen olsan ne anlarsın Yağmurum ya da şöyle söyleyeyim ne yaparsın?

Beni şuan isteyen tam 3 kişi var. Hepsi de aile yollu haber göndermiş, işi gücü gayet güzel ve oturmuş kişilikli insanlar.
Peki ben niye onu aldatmadım! Ben niye onların resimlerini görmek istemedim. Çünkü ben SEVDİM.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…