çağla senin şu böğürtlen'in bi anlamı var mı???
bende merak ettim şimdi çağlam söz sende
var tabiki kızlar...
tickerımda da yazdıgı üzere böğürtlen benim sevgili nişanlım oluyor
böğürtlenim diye seviyorum ben onu genelde... bir sürü sey sölüyorum ama en cok kullandıgım böğürtlen :)
Burdayım Yağmurum... Bişey yapmadık:) Sen naptın kuzum?pelinim nerdesin yavrum nasıl oldun dün ne yaptınız??:44:
var tabiki kızlar...
böğürtlenim diye seviyorum ben onu genelde... bir sürü sey sölüyorum ama en cok kullandıgım böğürtlen :)
Burdayım Yağmurum... Bişey yapmadık:)
Bende mandalinam derdim:)
çağlam onu anladık yaff
neden böğürtlen ama neden çilek değil ben onu merak ettim bağışla cnm:44:
ben böğürtleni çok severim, kimi zaman mayhoş ama beni cezbeden damagımı catlatan bi lezzet bırakır geride yedigim zaman :)
askıma benzetiorum işte ben de onu :) o da bana kaymağım der, cocugumuz olursa kaymaklı böğürtlen olucak heralde o dA
buluşmadınız mı??:44:
Buluştuk canım.
durgun gördüm senii..
hayırdır problem mi var canm?
Problem yok canım. Problem olan hiçbir şey hayatımda yok artık çünkü.
Bende artık bu topiğin gelinciği değil Pelinciğiyim:)
var tabiki kızlar...
Problem yok canım. Problem olan hiçbir şey hayatımda yok artık çünkü.
Bende artık bu topiğin gelinciği değil Pelinciğiyim:)
Bitti ama Yağmurum...bitti deme sakın bana lütfen pelinim
pelincim siz cok atlattınız böle seler...
ne oldu aranızda bilmiyorum ama tatlıya baglarsınız yine böle konusma hemen
Bitti ama Yağmurum...
Çok şeyler atlattık kurabiyem. Zaten insan bazı şeyleri atlatınca ayrıntıya çok takılmamaya başlıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Dün akşam son kez görüştük ve bende ne kadar emaneti varsa hepsini verdim. Kurumuş güller haricinde...
Çok şeyler atlattık kurabiyem. Zaten insan bazı şeyleri atlatınca ayrıntıya çok takılmamaya başlıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Dün akşam son kez görüştük ve bende ne kadar emaneti varsa hepsini verdim. Kurumuş güller haricinde...
O her ne kadar annesinin babasının üstüne yemin etse de yapmadım diye... Beni aldattı Yağmurum...nasıl verdin ne dedi,nasıl bıraktı ya alala siz çok atlattınız böle kırgınlık olabiliyor maleseff canm neden btti sorun ne bu kadar büyük bi sorununuz yoktu ki ya biticek kadar yapmayın ya barışırsınız yine sizzzzz:44:
canım cok uzuldum ama ben de bittigine inanmıyorum.. bu kdr guclu olmasa aranızdaki bag atlatamazdınız onca seyi
hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun elbette pelinim umarım hayırlıdır ve bunu da atlatırsınız
O her ne kadar annesinin babasının üstüne yemin etse de yapmadım diye... Beni aldattı Yağmurum...
Belki de kendimizi kandırdık güçlüyüz diye kurabiyem. Hayat'ında dediği gibi oluruna bırak'mak en güzeli... Ben hiçbir şey istemiyorum. Sadece bana yaptıklarının aynısını bir başkası yapsın ona. Benim döktüğüm gözyaşlarının hesabını sorsunlar. Başka da birşey demiyorum...
Kuzeninin attığı maili gördüm. Aynı kızın 3-4 resmi vardı. Sözde kuzeninin kız arkadaşının kardeşiymiş. Arkadaşça bir yaklaşım olması için kuzeni öyle mail atmış.ne zaman ya nerde aldattı ay şoktayım nasıl ya evren mi aldatcak saçmalama ya her akşam birliktesiniz nerde aldatcak canmm:44:
anne baba üzerine edilen yeminin şakası olamaz canm güven ona!
pelincim damdan düşen biri olarak seni şu durumda seni anlayabiliyorum... ve sadece şunu söyliyim zaman herşeyin ilacı.. ben zamanla kendimi daha iyi hissetmeye başlıyorum beni çok üzdü çok yıprattı ama ahımı aldı allahın terazisi şaşmaz eminim bi parmağını ısıracak beşi birden acıyacak ve ben artık kendimi ben ondan daha iyilerina layığım diye teselli ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?